Diğer Keyifler nasıl, ne yapıyorsunuz KS halkı? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben kokteylimi hazırlamış manzaraya karşı salıncakta sallana sallana keyif yapıyorum kısacası keyfim yerinde sizler de durum nedir? Güncellemeler+1 yıl Soldan da ay çıktı 😂 arka fondan da müzik mis gibi yarın çalışacak olmam ise bir ironi 🤨https://youtu.be/wqRlZ6yuZTM Keyifler nasıl, ne yapıyorsunuz KS halkı? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Oje sürdüm 10 parmağımda bozuldu tekrar sürdüm 😏 sinirlerim bozuldu keyifsizim 🥴 3 19 Yorumla Catutigernos +1 yıl Oje önemli tabi eminim her kız bu saatte oje sürüyordur 🤔 Yorumla OlayHatun +1 yıl Evet çok önemli hatta o kadar önemli ki yarın giyeceğim lıyafetimin rengine uygun sürdüm 😏Her kız da bu saatte oje sürer aynen 🙄 Yorumla OlayHatun +1 yıl Kıyafetimin* Yorumla Catutigernos +1 yıl Süslü seni :))) Yorumla OlayHatun +1 yıl Şimdi süslü değilim bozuldu yine çıldırcam yaaaa😭 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha çilen büyük ne çektin be 😱 Yorumla OlayHatun +1 yıl Evet yeter artık 😏 oje sürmekten vazgeçmem lazım artık benim Yorumla Catutigernos +1 yıl Kalıcı oje yaptır 🤪 (kesin öyle bir şey vardır 🤔 ) Yorumla OlayHatun +1 yıl Kalıcı oje yaparım kendim hahaahha var öyle bişi 😏Ama annem makineyi evden atar bu yüzden şimdilik bununla idare etmeliyim 🥴 Yorumla Catutigernos +1 yıl Niye annen evden atıyor annen oje düşmanı mı 🤔 Yorumla OlayHatun +1 yıl Ahaha her yeri bu tür şeyler ile doldurmuşum bıkmış kadın benden artık ne zaman kurtulacağım senden diyor artık o derece 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Evlen de kurtulsun kadın 🤨 Yorumla OlayHatun +1 yıl Temem evlencem😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Diyanet alo görücü hattı açmış ara İslami koşullara göre görücü gelsin Yorumla OlayHatun +1 yıl Cıks almayayım öyle evliliği 🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Aaaa neden 😱 Yorumla OlayHatun +1 yıl Ona evlilik denilmez Uyuzcum aşk lazım evlenmek için 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hani aska inanmıyordun sen 😱 Yorumla OlayHatun +1 yıl İnanıyorum artık 😏 Yorumla
damesblanches Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sen bu aralar bir garip misin ne?🙄 Keyfim iyi veya kötü değil ne deniyor bilmiyorum 3 16 Yorumla Catutigernos +1 yıl Niye ne garipliğimi gördün ki 🤨🤔Nötr diyorum ben onlara 🤨 Yorumla damesblanches +1 yıl Bilmiyorum ki pek soru sormazdın.. Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahahah can sıkıntısı ne yaparsın 😂ben de ne oldu diyorum 🤨 Yorumla damesblanches +1 yıl Bilmiyorum bana garip geliyorsun Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha https://youtu.be/wqRlZ6yuZTM Yorumla damesblanches +1 yıl Gece gece kötü oldu bu😕 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaah neden 😂 Yorumla damesblanches +1 yıl Ürkütücü 😳 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bence sen daha ürkütücüsün seçtiğin nickleri düşünürsek 😏🤨 Yorumla damesblanches +1 yıl Ahah hiç de bile 😅 Yorumla Catutigernos +1 yıl Konuşturma şimdi beni ruh hastası bir seri katil olabilirsin şüphelenmiyor değilim 🤨 Yorumla damesblanches +1 yıl Üzüldüm 💔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Damesblanches ne demek? Yorumla damesblanches +1 yıl Ne demek olduğunu biliyorsun Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben biliyorum bilmeyen öğrensin 😂 Yorumla damesblanches +1 yıl Aynen 😜 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir kötü bir berbat bak anlatamadım kelimeler kifayetini kaybetti 2 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kötü ve berbat aynı anlamda değil mi zaten 🤨 ne oldu hayırdır niye böyle kendini anlatamaz hale geldin 🤨 Yorumla persordinary +1 yıl Ölücem ya 😣 Yorumla Catutigernos +1 yıl Tövbe de 😱 ne oldu bakiyim anlat 🤨 Yorumla persordinary +1 yıl Yemin ederim artık kalbim dayanmayacak Yorumla Catutigernos +1 yıl Onu anladim da artık bir şey demem anlatmak istersen anlatırsın :))) Yorumla
xsxixmxgxex Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Afiyet olsun bende çay içiyorum 👉😌👈 2 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Mersi Maviş sana da afiyet olsun hani bana yok mu çay 🙄 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Var tabiki olmaz mı şeker alır mısın 👉🤔👈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Alırım maviş kurabiyelerde benden olsun o vakit 😱 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Teşekkür ederim palyaço 👉☺👈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ni demek her zaman maviş ;))) Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balkonda çekirdek keyfi yapıyoruz ailemle 1 8 Yorumla Catutigernos +1 yıl Afiyet olsun ☺️ o çekirdeğe başladın mı duramamak berbat bir şey 😂😂 Yorumla moonlight012 +1 yıl Teşekkürlerr:) Evet başladım ve duramıyorum bitene kadar devamm 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha bilmem mi tuzluysa bir de iyice kurutur ağzı ona rağmen devam edersin nasıl bir illet ise 😂 Yorumla moonlight012 +1 yıl Evet evet tuzlu dilim damağım yapıştııı ama duramıyorum 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahah arada bir şey iç diyeceğim ama o da fayda etmez 😂 kendin kasinmissin tuzsuz dururken tuzlu çekirdek niye 😱 Yorumla moonlight012 +1 yıl Kaşındım evett😂😂 neyse ki bitti kalkıyorum artıkk Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha geçmiş olsun o zaman tam da Allah kurtarsın diyordum 😂 Yorumla moonlight012 +1 yıl Hahah teşekkürlerr kurtuldumm:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ankara keçiören mi oralar 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ankara ama Keçiören değil Şentepe Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Berbat 2 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hayırdır müdür Yorumla Haunters +1 yıl Hayattan zerre tat alamıyorum :/ Yorumla Catutigernos +1 yıl Ara ara oluyor o bir ara bana da oldu ☺️ su pandemide de normal biraz Yorumla
içinizden_biri_23 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyi dışında her şey 1 8 Yorumla Catutigernos +1 yıl İyi dışında her şey derken 🤔 Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Yani kesinlikle iyi değil Yorumla Catutigernos +1 yıl Hayırdır ne oldu Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Ya kanka uzun meseleler Yorumla Catutigernos +1 yıl Anladım özel şeyler belli ki ☺️ Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl Thank youuuuuu Yorumla Catutigernos +1 yıl You are welcome ;))) Yorumla içinizden_biri_23 +1 yıl : D Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yorgunum 1 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl Neden? Yorumla Mapustayım +1 yıl 1 den beri ayaktayım Yorumla Catutigernos +1 yıl 12 saat olacak neredeyse kolay gelsin ☺️ Yorumla Mapustayım +1 yıl 24 saat? Yorumla Mapustayım +1 yıl 01.00 dan beri Yorumla Catutigernos +1 yıl Aboow gece 1 den beri 😳 niye ayaktasin o saatten beri Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. İdare eder diyelim. 1 0 Yorumla
angelasi Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Oturuyorum güzelmiş 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekkür ederim güzel ama epey serin 😂 Yorumla angelasi +1 yıl Ohh😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Haha ohluk değil normalin üstünde üşüyorum hatta öyle diyim sana çöl ikliminde olunca böyle oluyor 😂 Yorumla angelasi +1 yıl Burada esss Yorumla Catutigernos +1 yıl Şimdi içeri kaçtım 😂 burada esss derken orada hiç esinti yok mu Yorumla angelasi +1 yıl Yok maalesef 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankara gündüz sıcak akşam soğuk bildiğin çok iklimi rahat 14-15 derece vardır sıcaklık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oje sürdüm 10 parmağımda bozuldu tekrar sürdüm 😏 sinirlerim bozuldu keyifsizim 🥴
Oje önemli tabi eminim her kız bu saatte oje sürüyordur 🤔
Evet çok önemli hatta o kadar önemli ki yarın giyeceğim lıyafetimin rengine uygun sürdüm 😏
Her kız da bu saatte oje sürer aynen 🙄
Kıyafetimin*
Süslü seni :)))
Şimdi süslü değilim bozuldu yine çıldırcam yaaaa😭
Hahaha çilen büyük ne çektin be 😱
Evet yeter artık 😏 oje sürmekten vazgeçmem lazım artık benim
Kalıcı oje yaptır 🤪 (kesin öyle bir şey vardır 🤔 )
Kalıcı oje yaparım kendim hahaahha var öyle bişi 😏
Ama annem makineyi evden atar bu yüzden şimdilik bununla idare etmeliyim 🥴
Niye annen evden atıyor annen oje düşmanı mı 🤔
Ahaha her yeri bu tür şeyler ile doldurmuşum bıkmış kadın benden artık ne zaman kurtulacağım senden diyor artık o derece 😏
Evlen de kurtulsun kadın 🤨
Temem evlencem😏
Diyanet alo görücü hattı açmış ara İslami koşullara göre görücü gelsin
Cıks almayayım öyle evliliği 🙄
Aaaa neden 😱
Ona evlilik denilmez Uyuzcum aşk lazım evlenmek için 😏
Hani aska inanmıyordun sen 😱
İnanıyorum artık 😏
Sen bu aralar bir garip misin ne?🙄
Keyfim iyi veya kötü değil ne deniyor bilmiyorum
Niye ne garipliğimi gördün ki 🤨🤔
Nötr diyorum ben onlara 🤨
Bilmiyorum ki pek soru sormazdın..
Hahahah can sıkıntısı ne yaparsın 😂ben de ne oldu diyorum 🤨
Bilmiyorum bana garip geliyorsun
Hahaha
https://youtu.be/wqRlZ6yuZTM
Gece gece kötü oldu bu😕
Hahaah neden 😂
Ürkütücü 😳
Bence sen daha ürkütücüsün seçtiğin nickleri düşünürsek 😏🤨
Ahah hiç de bile 😅
Konuşturma şimdi beni ruh hastası bir seri katil olabilirsin şüphelenmiyor değilim 🤨
Üzüldüm 💔
Damesblanches ne demek?
Ne demek olduğunu biliyorsun
Ben biliyorum bilmeyen öğrensin 😂
Aynen 😜
Bir kötü bir berbat bak anlatamadım kelimeler kifayetini kaybetti
Kötü ve berbat aynı anlamda değil mi zaten 🤨 ne oldu hayırdır niye böyle kendini anlatamaz hale geldin 🤨
Ölücem ya 😣
Tövbe de 😱 ne oldu bakiyim anlat 🤨
Yemin ederim artık kalbim dayanmayacak
Onu anladim da artık bir şey demem anlatmak istersen anlatırsın :)))
Afiyet olsun bende çay içiyorum 👉😌👈
Mersi Maviş sana da afiyet olsun hani bana yok mu çay 🙄
Var tabiki olmaz mı şeker alır mısın 👉🤔👈
Alırım maviş kurabiyelerde benden olsun o vakit 😱
Teşekkür ederim palyaço 👉☺👈
Ni demek her zaman maviş ;)))
Balkonda çekirdek keyfi yapıyoruz ailemle
Afiyet olsun ☺️ o çekirdeğe başladın mı duramamak berbat bir şey 😂😂
Teşekkürlerr:) Evet başladım ve duramıyorum bitene kadar devamm 😂
Hahaha bilmem mi tuzluysa bir de iyice kurutur ağzı ona rağmen devam edersin nasıl bir illet ise 😂
Evet evet tuzlu dilim damağım yapıştııı ama duramıyorum 😂
Hahah arada bir şey iç diyeceğim ama o da fayda etmez 😂 kendin kasinmissin tuzsuz dururken tuzlu çekirdek niye 😱
Kaşındım evett😂😂 neyse ki bitti kalkıyorum artıkk
Hahaha geçmiş olsun o zaman tam da Allah kurtarsın diyordum 😂
Hahah teşekkürlerr kurtuldumm:)
Ankara keçiören mi oralar
Ankara ama Keçiören değil Şentepe
Berbat
Hayırdır müdür
Hayattan zerre tat alamıyorum :/
Ara ara oluyor o bir ara bana da oldu ☺️ su pandemide de normal biraz
İyi dışında her şey
İyi dışında her şey derken 🤔
Yani kesinlikle iyi değil
Hayırdır ne oldu
Ya kanka uzun meseleler
Anladım özel şeyler belli ki ☺️
Thank youuuuuu
You are welcome ;)))
: D
Yorgunum
Neden?
1 den beri ayaktayım
12 saat olacak neredeyse kolay gelsin ☺️
24 saat?
01.00 dan beri
Aboow gece 1 den beri 😳 niye ayaktasin o saatten beri
Türkü keyfi öyle
İdare eder diyelim.
Oturuyorum güzelmiş
Teşekkür ederim güzel ama epey serin 😂
Ohh😂
Haha ohluk değil normalin üstünde üşüyorum hatta öyle diyim sana çöl ikliminde olunca böyle oluyor 😂
Burada esss
Şimdi içeri kaçtım 😂 burada esss derken orada hiç esinti yok mu
Yok maalesef 😂
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankara gündüz sıcak akşam soğuk bildiğin çok iklimi rahat 14-15 derece vardır sıcaklık