Neden kimse beni beğenmiyor:/?

Selam millet kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olun ya ben 18 yaşındayım şu zamana kadar 1 kişiyle çıktım o da ortaokulda. anlamıyorum çok az kişi çıkma teklifi etti onlarda berbat ötesi tiplerdi hep asalaklar hoşlanıyor benden tabi bende reddediyorum istemediğim için. Kimi beğensem dönüpte bakmıyor bile çirkinmisin derseniz yüzüne bakılmayacak gibi değilm ama kendimi sevimiyorum kendime hiç güvenmiyorum. kendi kendime ulan yoksa erkek olarak mı görüyolar beni diye düşünüyorum arkadaşlarımın hepsinin var bir benim yok sıfır tecrübe erkeklerin yanında nasıl davranıcağımı bilmiyorum tam bir embesil gibi davranıyorum ne yapıyım bana akıl verin gözünüzü seviym
Güncellemeler
+1 yıl
ya sporda yaptım her haltı yaptım 4 yıldır profesyonel olarak oynuyorudum bu yıl bırakmak zorunda kaldım sporcu olmam birşeyi değiştirmedi kız arkadaşlarımla iletişim iyi ama erkeklerde problem çıkıyo. Takmamak elde değil gerçekten insanın ihtiyacı var böyle şeylere bunlar bir hayat deneyimi şimdi birini bulsam o ayrı rezillik 2 günde çocuğu kaçırtırım hareketlerimle
Neden kimse beni beğenmiyor:/?