Hislerine güvenir misin? %100 olmasa bile yarı yarıya hislerinin doğru çıktığı olur mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her zaman için olmasa da çoğu zaman hislerim beni yanıltmaz ve genelde kulak astığım kalbimin sesi oluyor. Durduk yere farklı hislere bürünmem, er ya da geç muhakkak bir şey çıkar altından.
Birisi hakkında kötü şeyler hissettiysem her zaman doğru olmuyor. Çünkü aşırı derecede paranoyak yaklaşıyorum, hep art niyet arıyorum, düşmanlık seziyorum. O yüzden ben bile kendi hislerime güvenmiyorum.
Evet genelde hep önceden hissederim.
teşekkür ederim
6. hislerim kuvvetlidir. Özellikle insanlarla ilgili ne olduğuna dair düşünceler.
Cevap
24Cevap
Yok, hisleriminde beni çok yanılttığı olmuştur. Güvenmem. Çok nadirde olsa hissettiğim gibi sonuçlanan şeylerde var tabii..
90 doğrudur hislerim beni yarı yolda bırakmaz onları iyi beslerim
Ben bir şeyi hissetmiş isem yüzde yüz doğrudur
%100 doğru
Hislerimin beni yanıltmadığı olur ancak %100 doğru çıktığı olmadı hiç. Mutlaka yanılma payım oluyor, herkesin olur.
Doğrudur..
Hislerim bu zamana kadar beni hiç yanıltmadı. Eğer ben bir şey hissettiğiysem kanıta ihtiyacım yoktur. O olay öyledir.
Zaten olayla ilgili hissettiğime inanarak sorunca karşımdaki balıklama atlıyor nasıl biliyor diye anlatıyor
Hissettiysem yanılma payım gerçekten azdır. Genelde de iyi hissetmediğim bir şeyin peşinden gitmiyorum. Zaman geçtikten sonra da "tam da tahmin ettiğim gibi" diyorum.
Güvenirim, hislerim çoğunlukla doğru çıkar. Kötü hissettiğim zamanlarda da. Benim korkum bir gün bana ters köşe yapacak ve bu sorun çıkaracak. Şu sıralar böyle hissediyorum.
duyguları yoğun yaşayan bir insamdır, hislerimede bu konuda çok inanırım, pek az yanıldigim oluşmuştur..
Hiç yanıltmıyor yemin edebilirim buna.. keşke yanıltsa diyor insan bazen..
6. Hissim çok kuvvetlidir
%% demesekte dogru sasırma hata payı var birşeyi his etiyorum enerjisini his ediyorum sanki boguyormuş sanki şişeye sıkısmıs gibi boguyor..
%99 doğrudur genelde. Baya kuvvetli hislerim var, şaşmıyor. Şaştığı zaman çok nadirdir, ben de şaşıyorum o yüzden bazen.
Genelde hislerim doğru cikar. Yanıldığım olmadı ama yanılmak istediğim çok olmuştur 😅
Bazen doğru çıkar ama panik oluyorum herhalde sakın olmam lazım
Yok %100 diyipte kendimi övmiyim şimdi ama %99.9 doğrudur 😅😅😅🤷🏻♀️ genelde yanılmamm 🤦🏻♀️😑
100 olmasa da 90 genelde yanıltmaz nede olsa ben yengeç burcuyum hislerim kuvvetli
6. hissim kuvvetlidir %100 doğru diyemem ama genelde hissettiklerim çıkıyor
6. hissim kuvetl. dhaa önce yanıltmadı yine yanıltmaz eminim
Hislerime güvenirim çoğunlukla. Analiz etmeden hiçbir şeyi hislerimi çalıştırmam kolay kolay.
Haklı çıktığım konular çok fazla ama fazlasıyla emin olduğum istisna bazı konularda yanıldığım oldu.
Genelde çıkar ama çok güvenmem kendime başıma dert açarım
Hissettiğim her şey abartısız söylüyorum bir süre sonra mutlaka çıkıyor.
%100 olsa işi gücü bırakıp falcı olurdum iyi para var o işte 🤣🤣
%80 oranın da yanılmam
6. hissim çok kuvvetlidir ve hissettiğim çıkar çoğu kez
Hislerim o kadar kuvvetli ki gözüm kapalı güvenirim
Vallaha bazen kendimi aşıyorum bir şey böyle olacak bak diyorum gerçekten de oluyor artık tesadüf mü yoksa başka bir şey mi bilemedim.
Bu konuda garip bir yeteneğim var
yüzde bin beşyüz çıkar. kendimden bile korkutur. Rüyalarım da çıkar. Söylediklerim de çıkar. bilen bilir bu duyguyu yaşıyosa biri herkes tarafından darlanır.
Evet neden bılmıyom ama böyle içime otruyo gözümün önüne gelıyo hersey hısslerım baya güçlü
Doğru degildir. yanilma hisside güzel lazım insana🤗
Kessinlikle hislerime çok güvenirim.
Sadece iyi kişilerin anlar
%100 diye bir şey yoktur.
Hisler yanıltıcıdır
Ama analizim iyidir
100 şey hissetmiş veya sezmişsem 98-99u doğrudur
Hiç şaşmaz. Hiç yanılmadım, yanılmam.
Genelde suphelendigim şeyler doğru çıkıyor
%90 ama olacak olan oluyur
%100 demesekte 80 falan
%100 olmasada %85 doğru çıkma payı var