Her zaman için olmasa da çoğu zaman hislerim beni yanıltmaz ve genelde kulak astığım kalbimin sesi oluyor. Durduk yere farklı hislere bürünmem, er ya da geç muhakkak bir şey çıkar altından.
Birisi hakkında kötü şeyler hissettiysem her zaman doğru olmuyor. Çünkü aşırı derecede paranoyak yaklaşıyorum, hep art niyet arıyorum, düşmanlık seziyorum. O yüzden ben bile kendi hislerime güvenmiyorum.
Doğrudur.. Hislerim bu zamana kadar beni hiç yanıltmadı. Eğer ben bir şey hissettiğiysem kanıta ihtiyacım yoktur. O olay öyledir. Zaten olayla ilgili hissettiğime inanarak sorunca karşımdaki balıklama atlıyor nasıl biliyor diye anlatıyor
Hissettiysem yanılma payım gerçekten azdır. Genelde de iyi hissetmediğim bir şeyin peşinden gitmiyorum. Zaman geçtikten sonra da "tam da tahmin ettiğim gibi" diyorum.
Güvenirim, hislerim çoğunlukla doğru çıkar. Kötü hissettiğim zamanlarda da. Benim korkum bir gün bana ters köşe yapacak ve bu sorun çıkaracak. Şu sıralar böyle hissediyorum.
yüzde bin beşyüz çıkar. kendimden bile korkutur. Rüyalarım da çıkar. Söylediklerim de çıkar. bilen bilir bu duyguyu yaşıyosa biri herkes tarafından darlanır.