Merhabalar Herkese 🌸

Yaşanacak şeylerin önceden içine doğduğu oluyor mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Yaşanacak şeylerin önceden içine doğduğu oluyor mu?
Evet, genelde hissettiğim her şey doğru çıkar. Bir insandan negatif hava alıyorsam onun mutlak bir defosunu yakalarım. Bilirim ki onunla alakalı bir şey yaşayacağım. Ya da gün içinde olumsuz bir ruh haline bürünüyorsam. Akabinde mutlaka olumsuz bir şeyler yaşıyorum.
Evet benim hissettiğim şeyler çoğunlukla sürekli doğru çıkar :D bu huyumu sevsem de maalesef kötü oluyor çünkü diyorum ki içimden kesin şöyle olacak ayda karşımda ki insan kesin bana bu kötülüğü yapacak bakıyorum bir süre sonra aynısı çıkıyor.. tabi ki yandan haklı olduğumu görünce seviniyorum hislerim beni yanıltmıyor ama bir yandan da üzülüp kırılıyorum elbette...
Bu sefer kötü bir şeyi tahmin etmek de olay olana kadar da kötü hissettiriyor aifjsjd halbuki tahmin etmesek direkt yaşayınca öğrensek aradaki süre zehir olmayacak
@DorothyBabe Aynısı biliyor musun dsfdfs kötü bir şey tahmin ediyorum ama o olay gerçekleşene kadar da mutsuz oluyorum sonra gerçek oluyor demiştim ben diyorum
Teşekkürler 🌸
Merhaba bu öngörü bazen geçerli oluyor. Lakin birileri hakkında hissettiklerim çıkıyor. Mesela bir sefer seyahate çıkmadan içime bir his doğup ertelemiştim ertesi gün haberlere baktığım zaman bineceğim firmanın kaza yaptığını görmüştüm.
Vay be içine doğmuş cidden
Teşekkür ederim 😊Hatta kaza yapan firma Kamil koçdu o zaman aşırı hız ve kardan dolayı vs
Ben sezgilerimle hep kurtuluyorum yoksa işim çok zordu geçen sene Allah korusun ne dicem burada kuzenim hedefine ulaştı ikinci tuzak da ben hamileyim evlenmek zorundayım çok beter durumdayım millet olmasa annem görmese işim bitmişti
Nasıl yani? Hamileyim diye yalan mı söyledi biri anlamadım
Hayır beni hamile bırakmak istiyor
Yok artık
Çünkü benimle yatmak isterdi küçükken
Cevap
22Cevap
Doğru olmayan şeyleri hissetmeme gibi özelliğim var 😃
O da iyi bak sjfjd
Çok ince düşünceli biri değilim ama aklıma bir şey gelmişse o mutlaka doğrudur kalbimden gelir o aklıma 😂😂
Genelde çıkıyor evet hatta bazen diyorum ki bu kadar çıkmasın arada yanlış tahminde bulun.. 😂
Genellikle aynısı olmasa da evet bir sıkıntı varsa sezerim
Evet bazen de rüyama geliyorlar önceden ve sonra oluyor du
Rüyaların çıkması da ilginç ya
genelikle aşkom mesela akp ve erdoğan izmiri gene alamayacak
O zaten belli olan bir şey ya İstanbul şüpheli bana kalırsa
hdp tam destek verirse aşkom istanbulu imamoğlu kazanır ankarayı mansur alır
Aman hdpnin desteği eksik kalsın
anladım aşkom galatasaray fenerbahçe maçının arabistanda oynanmasının arkasındada erdoğan var
Ya o kulüplerin para derdinden beya
değil aşkom galatasaray fenerbahçe başından beri istemiyordu arabistanı tff dayatma yattı arabistan diye tff nin arkasındada erdoğan var
Genelde nadiren olur, ama bu aralar özellikle söylediğim kelimeleri, izlediğim videolarda falan duyuyorum ya da söyledikten hemen sonra kendimi o kelimeyi ekranda okurken buluyorum 😅
Hissettiğim şeyler genel olarak hep doğru çıkar, şaştığını görmedim.
çoğunlukla belki de duru görü yeteneğim olduğu içindir
Evet öyle çıkıyor genelde hissettiğim ve düşündüğüm şeyler hep doğru çıkıyor
Hemde nasıl çıkıyor yaa. Bu özelliğimi sevmiyorum ya
Seni artik mod olarak görmek istiyoruz :D
Uğraşmak gerekiyor onun için biraz😂
Her zaman değil ama evet. Nadir de olsa önceden hissettiğim ve tuttuğu oluyor. Korkutucu biraz.
evet münecimim ben
Ne güzel
Bazen öyle olduğu oluyor
Çoğu zaman doğru çıkar yanıldığım pek olmamıştır
evet genelde çıkar
Çıkar. Hisselerim kuvvetlidir.
evet çıkar
Her zaman doğru çıkmaz.
Ge elde evet
genelde evet
Yooo
Bazen evet