Bazen de konuşasın gelmez, bakarsın öyle

Bazen de konuşasın gelmez, bakarsın öyle
Hissettiklerimde çoğu zaman yanılmıyorum fakat her hissettiğim mutlaka doğru çıkar diye bir kaide yok. Yanılma payı da vardır.
O yüzden hissetmek; her zaman bilmek değildir, bilmek gibi bir kesinliği yoktur.
Hissetmek bilmek midir bilmiyorum ama bildigim bir sey hissiyatim cok kuvvetli ama ona göre adım atmadigim. Adım atarken sadece hissiyatimi baz almak korkutuyor beni ya bu sefer yanlışsa, doğru değilse ya haksızlık yapıyorsan düşüncesi hisssiyatimi dinlememe ve ona gore hareket etmeme en büyük engel.
Bence doğru yapıyorsunuz çünkü hislere tam anlamıyla güvenemeyiz kendimizden emin bile olsak kesin hüküm vermek için başka şeylere de ihtiyaç var
Çoğunlukla hissedilenler doğru çıkar. Çoğu zaman ne hissetsem doğru çıkar.
Yanlış düşünebilir, yanlış anlayabilir veya yanlış yapabilirsin; ama yanlış hissedemezsin.
Kesinlikle bu sözün kadınlar için yazılmış olduğunu düşünüyorum 🙃
Olabilir düşünce ve hissiyat konusunda kadınlar daha önde sanki
Ne demek çiçeksii 🫐
Benim de hissettiğim çıkar da işte
Cevap
11Cevap
Benim hissettiklerim genelde doğru çıkar
Bence hayır. His sana özel bişey. Aynı anda 2 kişinin hissetmesini bilemem. Hissettiklerimi adlandırmayı başarırsam çıkar.
Bence de hissetmek bir nevi bilmektir en nihayetinde, ama her hissettiğim çıkacak diye de bir kaide yoktur.
Duygular ağır bassada yürek her zaman doğruyu kabul etmez.. İstemeden de olsa yüreğine kabul ettirirsin bazen..
Evet, genelde hislerimde yanılmam
Doğru çıkıyor. Hislerim sayesinde ne belalardan kurtuldum
Arkadaşı aradım deprem olacağını söyledim 1 saat sonra deprem oldu.
İçime kötü bir his girerse mutlaka bir şey olur.
Güvene bakar mısınız nasıl bir yetenekse
İnsanlar neden bu kadar ters? Tepki vermekle hata ettim belli ki! Şaşırdığım için "güvene bakar mısınız" dedim yani "hayret verici bir olay ya şuna bak hele" demek gibi. Bunun bir yetenek olduğunu da söylememe rağmen nasıl ters anlıyorsunuz bu da ayrı "bir başarı"!
Maalesef hissettiklerimde yanılmam genelde.
Hissetmek bilmektir.
yani hemen hemen doğru çıkar
Her hissettiğim doğru çıkmaz...
Tahminlerim genelde doğru çıkar
Benim genelde çıkar dediklerim
Her öngörüm doğru çıkmıştır
Şaşmaz
Keşke hissetmesem
Genelde çıkar
Evet çıkar
Çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?