Çok yoruldum lütfen nasıl kurtulacağım?

çok yorgunum her şeyden hata neyde bilmiyorum her şeyi düşünüyorum kendimi tanımıyorum kendimden nefret ediyorum ölmek istemiyorum ama dayanack gücüm kalmadı eskiden daha iyiydim artık eskiden yaptığım hiçbir şeyi yapamıyorum en basit şeyleri bile şarkı dinlemeye bile mecalim yok ki ben her işini şarkıyla yapan sürekli şarkı dinleyen ders çalışırken kitap okurken banyoda hatta tuvalette bile şarkı dinlerdim artık ona bile tahammülüm kalmadı her şey o kadar kötü ki bir tek ben mi böyleyim tek bende mi sorun normalken dünya bi anda pis dar bi tuvalete dönüşüyor kaçmak istiyorum her şeyden ama kalıyorum öylece ağlayamıyorum bile aklımdan saniyede bilmem kaç düşünce geçiyor ağlayacak kadar odaklanamıyorum bile bi anda bütün dünya o kadar saçma geliyor ki gözüme eğer o an etrafımda kimse olmasa intiharı bile deneyebilirim neden bu kadar kötü her şey daha 15 yaşındayım kendimi dibe çekiyorum her şey çok kötü ders çalışamıyorum spor sanat müzik hiçbir faliyetim yok dışarı gezebileceğim arkadaşım yok çok berbat nasıl kurtulacağım ben bu durumdaniğrenç her şey iğrenç
Çok yoruldum lütfen nasıl kurtulacağım?