Bunun o insanın nasıl biri olduğundan daha öncelikli hale getiren kişiler için diyorum. karşınızdaki kişide bu neden öncelik ya da neden tek baktığınız şey?
Neden karşı cinsinin herhangi bir uzvunun küçüklüğünü, büyüklüğünü veya boyutunu öncelik eder bazı insanlar?
Genelde zeki insanlar sorguladığı için diğer insanlar tarafından tehlike arz ediyor O yüzden az düşünen sorgulamayan sadece fiziksel özellikleri ile yetinen kişiler ile yakınlaşmak daha kolaydır. Ama azımsanmayacak şekilde sapyoseksuel insanlar birbirlerini buluyor
Etik değil ama herkes aradığı özelliği görmek istiyor. Kadının tek derdi iyi zkilmekse erkeği ona göre tartıyor aynı şey erkek için de geçerli. Seven insanlar büyük mü küçük mü düşüncesine bile girmezler.
Seçebilir canım orası ayrı. Teknoloji ve tıp çok ilerledi. Biraz bakım, spor ve tarz değişikliğinin değiştiremeyeceği insan olduğunu düşünmüyorum. Ben değişken şeyler üzerinden kimseyi seçmem ve ya kendime tercih olarak almam bunları. O yüzden önceliğim kafasının içi, değişmeyecek şeyler. Huy gibi alışkanlıklar gibi kişilik gibi
Karakter ve kişilik gibi tıp ile birinin ruhunu değiştirmek mümkün değil ne de olsa Mümkün olsaydı da ruhunu kendisi iyiye taşıyabilecek birisinin ekstra bir güce ihtiyacı yok Evet dışımızı da sizin dediğiniz gibi iyiye götürmek mümkün ve bu değiştirilme imkanı ya da şansı plan şeylere çokta takılmamak gerektiğini düşünüyorum ben de
Tek cins için söylemek mümkün değil. Şöyle olabilir mesela kendisinin boyu 1.70 olan bir kadın benden uzun olsun der topuklu giyince geçmeyeyim der falan ona sarılırken kafam göğsüne gelsin falan der hadi anlarım bunu ama boyu 1.50 olupta illa da 1.80 1.90 diye tutturanları aklım almıyor. Amaç ne yani? 1.79 olsa kabul etmiyor mesela bu hastalık gibi bir şey.
Harbi insanlar ne garip. Ben mi anormalim Yani benim zerre umrumda değil mesela İnsanları gruplara ayıracak olsam bile kafamda birini seçecek olsam bile ne seçtiğim gruplar buna yönelik olur ne de seçtiğim kişi uzuvlarına göre seçtiğim biri olur..
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Neden karşı cinsinin herhangi bir uzvunun küçüklüğünü, büyüklüğünü veya boyutunu öncelik eder bazı insanlar?