Ben dayanamıyorum böyle bir durum olduğunda görmezden gelemiyorum. Mağdur durumda bir erkek veya kadın olsun. Sadece öyle durumlar da değil ortada gördüğüm bir yanlış varsa, haksızlık varsa asla susmam.
Bir ay kadar önce de onlara yardım etmeme rağmen (köpek onlara doğru koştu havladı bunlar kaçınca kovalamaya başladı) saçma bir laf söylediler neden sitenin içerisine sokuyorlar diye ki köpek onun peşinden girdi... Bende kör müsün abi kapı açık kapanmıyor dedim diye üzerime vs yürüdüler bende gram korku olmadı nedense inadına diplerine girip ne anlatacaksam öyle anlattım. Utanmasalar yaşına başına bakmadan beni döveceklerdi. Benim başıma nedense hep böyle durumlar olaylar geliyor ama bende tık yok korkmuyorum doğru gördüğümden vazgeçmek istemiyorum ama bu bir yandan da çok tehlikeli. Yanlış mı yapıyorum? Fevri davranmam ama duruma göre de bu değişir...
Bir ay kadar önce de onlara yardım etmeme rağmen (köpek onlara doğru koştu havladı bunlar kaçınca kovalamaya başladı) saçma bir laf söylediler neden sitenin içerisine sokuyorlar diye ki köpek onun peşinden girdi... Bende kör müsün abi kapı açık kapanmıyor dedim diye üzerime vs yürüdüler bende gram korku olmadı nedense inadına diplerine girip ne anlatacaksam öyle anlattım. Utanmasalar yaşına başına bakmadan beni döveceklerdi. Benim başıma nedense hep böyle durumlar olaylar geliyor ama bende tık yok korkmuyorum doğru gördüğümden vazgeçmek istemiyorum ama bu bir yandan da çok tehlikeli. Yanlış mı yapıyorum? Fevri davranmam ama duruma göre de bu değişir...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin cesur olarak gördüğünü karşı taraf aksi olarak ya da geçimsiz biri olarak yorumlayabilir.. Doğru bildiğin yoldan asla şaşma ama birdenbire de yükselme kadın dediğin cesur olduğu kadar nazikte olmalı..
Ben gelip her önüme gelenle kavga ediyorum demedim zaten. Olayın illa benle alakalı olması da gerekmez zaten gördüğüm bir duruma da kayıtsız kalamıyorum.
Ben sana önüne gelenle kavga etme diye bir şey mi dedim?
Yani ortada bana geçimsiz denebilecek bir durum yok her önüme gelenle tartışmaya girmiyorum demek istedim. Aksine aslında herkesle uyumlu iyi anlaşan bir tipim sadece bazen kendimi tutamıyorum 😅
Hanımefendi sizde aynı ben ve diğer insanlar gibi normal birisiniz. Biz insanlar zaman zaman istemeden de olsa ani çıkışlar yapabiliriz ya da ne biliyim sevinçleri de abartabiliriz bazı durumlarda kontrolü kaybedebiliriz. O yüzden bu durumu fazla kafanıza takmayın her şey gayet normal.. Yok efendim ben buradan aldığım cevaplardan tatmin olmadım psikologlara gidecem deyipte boşuna para yedirmeyin durumunuz gayet stabil tamam.
Anormalim demedim ki zaten 😂 Psikoloğa gidecek olsam gitmem gereken çok farklı konular var isteseydim giderdim zaten orası ayrı bir konu.
Açık konuşmak gerekirse benim gördüğüm kadarıyla birçok insan korktuğu için gördüğü durum ve olaylara kayıtsız kalıyor. Bunu en basitinden bir haberde bile görebilirsiniz zaten. Ben aksine normal olan taraftayım zaten. Göz göre göre bir durum olduğunda görmezden gelenler insanlıklarını sorgulamalı. Ama nedense ben bu yüzden her gördüğün olaya atlama bir gün başına iş açacaksın lafını çok fazla duyuyorum. Birde böyle şeyleri mıknatıs gibi üzerime çekiyorum. Bu yüzden aklıma takıldı öylesine sordum işte
Haklısınız bazı insanlar korktukları için bazen olaylara kayıtsız kalabiliyor belki de kendilerince haklı sebepleri vardır ya da başka sorumlulukları vardır önünü ardını düşünmek zorundadırlar bilemeyiz yani..
Burcunuz ne bu arada?
İşte bende o düşünce hiç yok bir an bile tereddüt etmiyorum bodozlama atlıyorum. Misal kızın biri bas bas bağırıyor koca cadde bir sürü insan geçiyor kalabalık var herkes duyuyor ama herkes duymazdan geliyor ben lise 1 deydim o zaman ben gittim baktım polisi aradım veya durakta 100 kişi var arkada adama bıçak çekiyor bir kişi de mi dönüp bakmaz bir tarafının korkusuna. Ben böyle çok fazla olaya şahit oldum yani bilmiyorum ama kendimi durduramıyorum insanların hiçbir şey olmamış gibi görmezden gelmesi ve sonra vicdanları rahat etmesi çok saçma. Ben böyle bir durumu görmezden gelsem vicdan azabından meraktan uyuyamam, görmezden geldikten 2 dk sonra yaşayacağımın garantisi var mı yok o yüzden eğer öleceğim varsa ölürüm, yaranacağım varsa yaralanırım ben böyle düşünüyorum açıkçası ama bu çoğu kişiue göre yanlış
Kova 😅 yükselenim de akrep sizin?
Senin anlattığın olay bana kadir şeker olayını hatırlattı belki görmüşündür haberler de falan..
Bende başak 🙂
Zaten sürekli o olayı bahane ediyorlar. Ama müdahale edilmediği için ölen yaralanan bir sürü kişi var haberlerde tonlarcası var. Toplum içinde bile bu kadar rahat suç işlenebiliyorsa sorun olan tek bir olayda olamaz. Böyle durumlarda herkes aynı anda tepki gösterse müdahale etse ortada tehlikeli olacak bir durum kalmaz zaten
Kesinlikle haklısın bu tür durumlarda vatandaş olarak gerektiği gibi müdahale edemediğimiz gibi olayın birde emniyet kısmı var müdahale anlamın da geç kalınabiliyor.. Aslında uzun lafın kısası ülkede adalet sekteye uğramış insanlar kendi adaletini kendi sağlamaya çalışıyor.. Sizin de bir nevi yapmaya çalıştığınız bu aslında..
Memleketiniz neresi acaba sivas mı yoksa adana mı?
Zaten öyle ama insanların da sesi bu şekilde çıkmıyorken yalandan sosyal medya delikanlılığıyla bu adalet sistemi düzelmez zaten.
İkisi de değil kendimi bildim bileli İstanbuldayım ben memleket vs bilmem
Bende İstanbul neresi acaba..
bende öyleyim çoğu zamanda da istemeden tartışma ortasında bulurum kendimi
Evet ya dayanamıyorum
Kesinlikle doğru