İkisini aynı anda hiç yaşamadım. Haklı olmamım da beni mutlu ettiğini görmedim...

mutlu olmak her zaman daha güzeldir ancak bedeli ağır olabilir. taviz vermeyi gerektirebilir. verilen tavizler ilerisi için seni haksız duruma düşürebilir.
Teşekkür ederim
Haksız olursam içimde negatif enerji oluştururum buda benim mutsuz olmamı sağlar.
haklıysam da zaten o zaman da içimde pozitif enerji olur mutlu olurum.
Bazı konularda haklı olsam bile haksız durumlara düşmüşümdür öfkemden dolayı.
Öfke kontrolü sorunu bende de var ne yazık ki
Haksız olunca mutlu olamam o yüzden haklı olmak 😀
Buram buram ego akıyor :)
Yakışır abimize :)
Mutlu olmak istiyorum ama haklıyken çok zor.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
16Cevap
Haklı olduğumu zaten biliyorum ama insanlara yanıldıklarını göstermek tatmin edici. ama mutlu olduktan sonra hiç biri önemli değil
Haklı olsan da mutlu olamıyorsun ki bazen...
Haklılık ile mutluluk farklı kavramlar. Hak bir adil dengeye ait... Ve hak verilmez, alınır...
Mutluluk ise, kişinin tamamen kendisi ve hayata bakış açısı, kendi iç huzuru, kararları, yaptıkları ve sonuçlarından vardığı bir haz...
Haklı da değil mutlu da değil gerçeği görmek isterim. Haklılık doğrulara göre değişir. Mutluluk da gerçeğe göre değişir. Ben gerçeği istiyorum
Farklı bakış açısı
Düz bakamıyorum
O zaman ben düz bakmayı bilememişim 😂
Sınamamı ister misin😂
Tartışmaktan korkarım 😂
😂 çekinmeni sağlayacak kadar ağır mı girdim konuya 😅
Aslında hayır ama bilmediğim bir durum olunca geri çekilmek akıllıca geliyor:)
Kısmen doğru düşünüyorsun ama kaçarak da öğrenemezdin değil mi? Şüpheyle temkinlince kedi gibi yaklaşmak gerek😂
Kedinin sadece miskinliğini almış bir kişiliğim
:) :)
Haklı olmakta ki hak kısmı var olduktan sonra haklı olarak bilinirsin edersin.. ve haklı olduğun her şey de belki mutlu olamazsın ama hak ki bildiğin için mutlu olabilirsin..
Sözleriniz>
"İkisini aynı anda hiç yaşamadım. Haklı olmamım da beni mutlu ettiğini görmedim"
yerinde söylenen sözler başka sözlerin gelmesine bent oluyor adeta :) .
Bu zamana kadar yüzde 98 hep haklı oldum. Haklı olmak her zaman mutluluk getirmez. Ama ego dik duruş getirir. Hangisini istersin dersen artık mutluluk
Haklı olmak da olmamak da önemli değil mutluluk daha önemli bence
Mutluluğumuzda başa düştüğünden haklılığım hep çıkıyor zaten. Gökten inebiliyorsa mutluluk diyelim.
Haklı oluşum mutluluk sebebi fakat ben demiştim haklılığı genelde mutsuz ediyor :))
haklı olsan da olmasan da bunu hadi ordan edip mutlu olmak en güzeli
Açıklamaya sonuna kadar katılıyorum.
haklı çıkmaktan yorulduysak?
İşte o ben ;)
yabancı değil
Aynen öyle
haklı olmayan kadın varmıymış:D
Ben :)
hangi konuda?
Hemen her konuda haklıyken bile haksız çıkabiliyorum :)
Haklıysam zaten mutluyumdur.
İkisini yakalarsam iyi
Haklı olmanın bir faydasını görmedim..
Mutlu olmak
Haklı olmak
Mutlu olmak
Mutlu olmak
Mutlu olmak bence
Mutlu ol
Herkes mutlu olsun:)
ikisi birden olsun sjsj
İkisiide olsunn. :D