Kişilik & Karakter Herkesi hayatımdan çıkara çıkara yapayalnız kalmışım napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dışarı çıkmak için yazcak kimsem bile kalmamışşş Güncellemeler+1 yıl Bilemedin porçöz sıkıcaz Herkesi hayatımdan çıkara çıkara yapayalnız kalmışım napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğum haritanıza baktırabilirsiniz hayatınıza yön vermesi açısından. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayır ben ilgilenmiyorum ama bir kız arkadaşımın hesabı var o bakıyor. Yorumla Soran +1 yıl Boş işler ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz bilirsiniz çok etkili bana göre Yorumla
Sıcakşarapicelimm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeni arkadasliklara yelken ac 1 158 Yorumla Soran +1 yıl Ben yelken sevmiyom Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Yuz askim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aşkın sana kurban olsun ama yüzmeyide sevmiyom Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Memnuniyetsizherif Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece sıcak şarap içmeyi seviyom Yorumla Soran +1 yıl Götür içim Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Nickim sarap olmasaydi nasi konu acacaktiniz merak icerisindeyim Yorumla Soran +1 yıl Ben kimseye konu açmam Yorumla Soran +1 yıl Konular bana açılır ben konuşurum Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Vah yavrum vah Yorumla Soran +1 yıl Ne var ne ne Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl https://youtu.be/vvXA0v4prjU Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/W9uy9cvXc0A Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl https://youtu.be/kOqFyuH7fFo Yorumla Soran +1 yıl Beni kıskandığın için seni takipledim Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Tam olark ne zaman gerceklesti o kiskanma seysi benjm niye haberkm yok Yorumla Soran +1 yıl Of ben yalnız kalıom byyy Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Akil fikir diliyom askom sana Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler iyi geceler Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Bana da Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/kBK6U9x41ds Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Of bon yolnoz koloyom boyy Yorumla Soran +1 yıl Tm bırakma o zaman Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Birakfim bile git Yorumla Soran +1 yıl Tamam iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Gittim Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Binini Yorumla Soran +1 yıl Ya ne istiyon ne ne ne nenenenene Yorumla Soran +1 yıl Ölsem keşke Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Sus bisiy istemipm Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Abartma seviyem ektedir Yorumla Soran +1 yıl Sen benim ölmemi istiyon Yorumla Soran +1 yıl BEnim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumlaa Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Yo sürün dbndjdBana ne senden sana ne benden Yorumla Soran +1 yıl Beni öldürmek belki mümkündür ama süründürmekk asla mümkün değildir Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Hohoho egonu ham yaparim Yorumla Soran +1 yıl Hiçbişi yapamazsın Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Hıhım Yorumla Soran +1 yıl Tm atim mi takip Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Keyfin bilir geri takip etmem takip listem tek kisiljk Yorumla Soran +1 yıl Tm onu postala beni al Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Jdjdjdj olr canim görürsem söylerim Yorumla Soran +1 yıl Değermi bilmiyon Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Oho iki kelam eden herkese takip isteği atanin degeri mi olur cicegim Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi etmiyom Yorumla Soran +1 yıl Sen benim kıymetimi bilmiyon Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Askim ilkimsin Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Xndnnd Yorumla Soran +1 yıl Cidden bilmion Yorumla Soran +1 yıl Bu siteyi bırakkk bu ülke üzerinde benim gibi tek bir insan evladı yoktur Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Neyin farkli anlatsana biraz hımm Yorumla Soran +1 yıl Belli olmuorr mu gerçekten Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Bakim Yorumla Soran +1 yıl Nasi Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Şöyle Yorumla Soran +1 yıl Öf mesaj bile atamıom sana Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Naocan atıp Yorumla Soran +1 yıl Öfffffffff Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar hanımefendi Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl PuahahahahahsBana da iyaksamlar Yorumla Soran +1 yıl Komik mi Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Eved Yorumla Soran +1 yıl Enerjimi emdin iyice gidim şarkı dinlim Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Tek yaptığım takip etmemek galbNeys iyi dinlemeler. Yorumla Soran +1 yıl Yo napcan mesaj atıp demen Yorumla Soran +1 yıl O kadar şey yapıom ediom dediğine bakk Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl E ciddili sormustum aman neys ya naparsan yab Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ne yapıyon tam olarak istek atmak zorladi mi seni dnemdm Yorumla Soran +1 yıl Yo attım Yorumla Soran +1 yıl Takip ediom şu an Yorumla Soran +1 yıl Bi görüş altına 64 yorum olunca mesaj atim dedim sadece Yorumla Soran +1 yıl İnsannnnlık namına Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl İnsanlık sizde kalsin efem bos verin şarkınizi söyleyin bye Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl 37384838 kez dedin bana da iyi gecelr Yorumla Soran +1 yıl İyi demem bi daha Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Trip de yedk oh afied bal seker Yorumla Soran +1 yıl Tüm yaptıklarına rağmen seni takip ediyor olduğum için şeref duymalısın Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Lan naptim lan aaaay imdatke Yorumla Soran +1 yıl Tabi varsa Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Yuh artik tamam sustum bi kelime daha da etmem bay Yorumla Soran +1 yıl Bay Yorumla Soran +1 yıl Hadi müzakere Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Seninle küsüm yazma Yorumla Soran +1 yıl Tm müzakere yapcaz Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Yo sen kendj kendine yap Yorumla Soran +1 yıl Saçlarıma böcek ilacı sıkarım tek başıma Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Olr Yorumla Soran +1 yıl Sana ne sıkalım Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Parfüm Yorumla Soran +1 yıl Bilemedin porçöz sıkıcaz Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Yanlie yere yazdjn saftirik Yorumla Soran +1 yıl Ahahagshsgsgahaha Yorumla Soran +1 yıl Bundan sonra hep güncellemeye yazcam Yorumla Soran +1 yıl Herkese bildirim gitsin Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Son guncel hakkin kaldi diger yazmak istediklerini aglayarak gunlugune yaz Yorumla Soran +1 yıl Aaa sınırsız değil mi Yorumla Soran +1 yıl Tm müzakeremize son hızla devam ediyoruz Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ah askim bu seviyeye nasi geldin acaba Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Etmiyoz git zibar Yorumla Soran +1 yıl Ococuklarıyla mücadele edersen sen de benim gibi olabilirsin Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ben bedava etmsiim yillarca Yorumla Soran +1 yıl Kimse benim kadar edemez Yorumla Soran +1 yıl Seviyemden ve rütbemden belli Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Burcun ne koc kokusu aliom Yorumla Soran +1 yıl Öfffff Yorumla Soran +1 yıl Aslan Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Iyyyyyyyyyyy Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Aslinda severim ama tek sevmedigm aslan sen oldn Yorumla Soran +1 yıl Kimse sevmiyo Yorumla Soran +1 yıl Sen sevmemişsin çok mu Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Siz kendinizi yeterince sevionuz bşvr Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi sevmion beni Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Sevmeli miym Yorumla Soran +1 yıl Eğer bir dişi olsaydım ve tanrı karşıma beni çıkarsaydı kesinlikle çok severdim Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ama olmamis Yorumla Soran +1 yıl Belki ben senim ve karşına çıkmışımdır Yorumla Soran +1 yıl Gadgxghxsha Yorumla Soran +1 yıl Senimdir Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/a4N-98KbTUA Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Bana benzemiyosun askim Yorumla Soran +1 yıl Ben kimseye benzemem Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ay egon yoruyo uyucam bn Yorumla Soran +1 yıl Yalnız kalıom uyuma Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Biliom zaten sırf o yuzden on saattir bos yaptin benlen Yorumla Soran +1 yıl Tm sevion mu beni Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Hyr Yorumla Soran +1 yıl İyi tam uyu Yorumla Soran +1 yıl İyi uykular Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Sana ne Yorumla Soran +1 yıl Uyucam dedin Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Sana ne carpi iki Yorumla Soran +1 yıl Öfff çabuk şımardın Yorumla Soran +1 yıl Naparsan yap Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Sıktın Yorumla Soran +1 yıl Tamam bay Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Son bay bayindir ins by Yorumla Soran +1 yıl Ölürüm gece son olur Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Oleceksen ol kac kere dicen ayni şeyi pick me girl seni Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ver bana ilgi modundaki insanlar Yorumla Soran +1 yıl Hakaret ve iftiralardan tanrı beni uzak tutsun Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Hangi tanri Yorumla Soran +1 yıl Tanrı baba nerdeysen kendini göster Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Baba degil ana Yorumla Soran +1 yıl 147 yorum oldu niye mesaj atmıon Yorumla Soran +1 yıl Herkes görüyo Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Gizli bişi mi konuşuoz Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl 😌😌😌 Yorumla Soran +1 yıl Engel falan yeriz diye korkuom Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Belli bi yorum sayısı var sonra yazilmiyo zaten Yorumla Soran +1 yıl Çok tecrübelisin bakıorummm Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Tabi askim ilk hesabim degil Yorumla Soran +1 yıl Askim falan yazma küsüz halen Yorumla Sıcakşarapicelimm +1 yıl Ben sana küsüm sen bana degilsin Yorumla Soran +1 yıl Daha yazmıyom yeter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende öyleyim geçen 101 oynayalım dedik 2 kişi daha bulamadık 😑 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 kişisiniz işte neyin ualnızlığından bahsediyon ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ulan bir tane arkadaşım var bir, çok mu kalabalık ordan bakınca Yorumla Soran +1 yıl Benim yok Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen bensin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen de ben Yorumla
genius084 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yalnız değilsin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yalnızımmm Yorumla genius084 +1 yıl Oğlum senin gibi çok kişi var diyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Biliyom ama yalnızım Yorumla genius084 +1 yıl Onu anladık bilader Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğum haritanıza baktırabilirsiniz hayatınıza yön vermesi açısından.
Sen biliyor musun
Yok hayır ben ilgilenmiyorum ama bir kız arkadaşımın hesabı var o bakıyor.
Boş işler ya
Siz bilirsiniz çok etkili bana göre
Yeni arkadasliklara yelken ac
Ben yelken sevmiyom
Yuz askim o zaman
Aşkın sana kurban olsun ama yüzmeyide sevmiyom
Memnuniyetsizherif
Ben sadece sıcak şarap içmeyi seviyom
Götür içim
Nickim sarap olmasaydi nasi konu acacaktiniz merak icerisindeyim
Ben kimseye konu açmam
Konular bana açılır ben konuşurum