Uzaklaşıp gitmeyi istediğiniz de gidebiliyor musunuz yoksa kalmanız için geçerli nedenleriniz mi var?

Oluyor. Kimi zaman arkasına bakmadan çekip gidesi geliyor insanın. Sonra düşününce bunun anlamsız olduğuna kanaat getiriyorum. Otur işte oturduğun yerde, gidince dertlerin de seninle birlikte gelmeyecek mi sanki diyorum kendime.
Bu tür durumları sıkça yaşıyoruz aslında. Özellikle de mankurtlaşmış toplum yapısı içinde siyasi iktidarı savunmak için zamları, haksızlıkları, hukuksuzlukları, yolsuzlukları, arsızlıkları, hırsızlıkları, nepotizmi, liyakati değil sadakati savunan ve bunu yaparken de Allahın emriymiş gibi davranan insanların çoğunlukta olduğu bu toplumdan koşarcasına kaçıp uzaklaşmak istiyorum
Her cuma saat 16'dan sonra arabama atlar kacar giderim dag evine.
Yalnizlik ile bir demli cay nasil gidiyor bir bilsen..
Gece Atim dostum olur.. yagmur camur demeden 4 nala giderim..
Ay'in isigi ile atima eve gidelim derim ve o ben birsey yapmadan eve goturur.
Nedenlerim cok.. ama neden olanlar'a mani olmamam gerekir.
Kendi çevremde hayır böyle bir durum olmuyor ama zaman koşarcasına siteden gitmek istediğim zamanlar oldu. Duygularım yoğunlaşınca ortamı terk etme iç güdüsü oluyor. Sonra gidersem pişman olacağım bu yüzden önce birine söylerim. O da zaten engeller bende vazgeçerim.
Cevap
8Cevap
hayır pek değil, çünkü her yer aynı neredeyse
Benim ruhum uzun süredir yorgun ite kaka yaşıyorum hayatımı. Başıma ne gelirse gelsin çok kısa mutluluklar yaşayıp o karamsar halime dönüyorum tekrar. Çekip gitmeyi çok istiyorum ama geri dönmek zorundayım bir şekilde ve gidersem daha kötü olacağını hissediyorum o yüzden gidemiyorum sadece bekliyorum fırtınanın dinmesini
Çok oluyo aslında , hergün beni yokluyo. Arkama bakmadan, nefesim kesilinceye kadar koşmak ve hiçbirsey düşünmeden.
Kalmam için sebepler olmuyor ancak çok üşengeç bir insan olduğum için yataktan çıkmıyorum öyle durumlarda ve kimseyle konuşmuyorum.
Kısa süreliğine uzaklaşabilirim ama savaşmaktan asla vazgeçmem
artık tek bir sebebim yok... arkama bakmadan gitmek çözüm olursa gidelim
Sporda koşmak isterim
Eskisi kadar olmuyor valla
mazot kaç para biliyon mu ssen
heeyyyyy nereye gidiyon
Gitmek istediğim zamanlar oluyor hatta orada yaşamakta istiyorum... şu an geçerli nedenler yüzünden gidemiyorum... Bir gün orada olmak istiyorum...
Cokkkk... arkama bakmadan hemde...
Herzaman, ama kalmak zorundayım gidene kadar
Bazen olmuyor değil..
evet bazen öyle anlarım oluyor..
Son 8 aydır hiç olmadığı kadar var ama yapamıyorum
Bazen oluyor
Oldu
Evet bazen oluyor
bazen
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?