Bonjourrrr millett🎉 ben katılmak isterim 🤍
her sabah sizi kendisiyle birlikte konuşuya çıkarmak isteyen sevgilize katılır mısınız?

Bonjourrrr millett🎉 ben katılmak isterim 🤍
her sabah sizi kendisiyle birlikte konuşuya çıkarmak isteyen sevgilize katılır mısınız?

Yazın yüzme kışın koşu bunu evlenince veya evlenmeden hanımım olacak kişiye dicem bak benim enerjime ayak uydur diye :D spor bu ülkede mecburiyet olmalı bence kan akışı olmayan vücutta insanın kafası bile çalışmaz.
👏🏻👏🏻
Eski asker olduğumdan ger sabah normalden 1 saat önce kalkarım rutin şınav mekik arkasından kahvaltı, yürüyüş biraz daha geniş zaman olduğu zaman yaptığım faaliyet evet katılırım teşvikte ederim
*her
Köpek mi kovalıyor neden koşuyoruz ki
Sağlık için 🥱
Koşmadan da sağlıklı olur insan. Dedem hiç koşmamış 93 yaşında
Koşu sporları var bilir misin? Maşallah da herkeste böyle olmuyor. Normal spor haraketleri yapmak istemeyenlere göre gayet iyi. Tabi ki arkasından köpek koştururcasına değil 🤦♀️
Hatırlıyor gibiyim öyle bir spor 🤔 11 sene taekwondo yapmış adamım kız ben 😂 koşmak iyidir hoştur ama sadece koşmakla sağlıklı olunmuyor.
Saglık için ilk başta yediğine içtiğine dıkkat etmeli kişi.
Spor sonra ki iş
Hsjwhsjjs yaw öyle bir konuştun kii 🤣 ne güzel vücut ısınıyor haraketlenmiş oluyorsun spor etkili maraton koşusu yapın demedim yani hafif tempolu aa sjhsjs sadece bununla sağlıklı olunmayacağını iyi ki dedin bilmiyordum Allah razı olsun sjdj😂
Hava zaten sıcak ya koşmaya gerek yok. Hem koşmak çok yorucu , yorulmayı sevmiyorum ben 😂
Şu an yürüyüş demek yerine koşu dediğime pişman ettin terk et sorumu 🤣🤣 sjhwjshshshsh aman sakın yorulma sen 😂 bay taekwondocu jsjsjsj
Bu arada yürüyüş koşmaktan çok daha faydalı ✔️
Sana iyi koşmalar fenomen
Teşekkür ederim jshsh
Yalnızlığıma alıştım. Her sabah olmasa da uygun zamanlarda , mecburiyet hissetmeden yapilacaksa uyarım. Başkalarınin planına dahil olmak beni biraz yoruyor kendi düzenim bozuluyor.
Kesinlikle katılırım! Sabah koşuları hem zihinsel hem fiziksel olarak mükemmel bir enerji veriyor. Üstelik birlikte koşmak hem motivasyonu artırır hem de sevgiliyle kaliteli zaman geçirmek için harika bir fırsat olur. Romantik bir yağmur sürprizi de bonus 💧 💕.
Cevap
20Cevap
Koşu değilde yürüyüş olabilir bu sıcakta bayılırım
Nefesimin yettiği yere kadsr beraber koşarız sonrasına o devam eder gadası
sevgilim olsa katılırım tabi ki de evet
Her sabah katılmam. Kendiyle vakit geçirmesini isterim, insanın tekken yaptığı koşu zihni daha rahat boşaltıyor.
Her sabah her sabah olmaz da hafta sonları olabilir. Ya da hafta içi beraber akşamları yürüyebiliriz veya bisiklet kullanabiliriz.
Her sabah bir noktadan sonra 'özellikle kışları ve yazları ' kabak tadı verebilir , kişiyi zorlayabilirdi. Her zaman katılamazdım herhalde.
Evet katılırdım onunla zaman geçirmek bir harika olur
Ama sen bisiklete binmişsin kaytarıyorsun 😎
Tabii ki, her sabah benimle koşuya çıkacak sevgiliye rastlayamadım daha.
Katılmak isterim aksamlari kosuyomus uzaktan sevdiğim komser bende katilicam onla koşuya iki gündür gidiyom bu gün denk gelicez inşallah amin deyin🙏
yüzmeye gitsek?
Spor sayılacak her şey
spor bir yaşam biçim ibenim için
Ne tesadüf benimde 😂
Katılırım evet
Hayır ya çok sıkıcı haha
Evet katılırım.
Eğer bunu yapabiliyorsa kesinlikle katılırım
Evet memnuniyetle.
Kovalamaca olursa koştururum
Hayır katılmam ki her zaman 🤣
Katilirdim eğer isim olmasa tabi jsjs
Her sabah katılmam ama arada sırada katılırım.
Hayır o kadar spor delisi değilim yaa 😅
Olursa tabii ki.
Harika olur beni motive eder
Koşamam sabah sabah
Yaşlandın ondan sjhd
Daha çıtır bir delikanlıyım hanımefendi
Niye koşmuyon sabah sabah sjehhe
Birlikte uyuyup uyanıp kahvaltı yapmak daha romantik diye, yoksa uçarız bile icabında
Katılırım güzle olur
Katılırım
Yokkk istemem
Yok katılamam
Güzel olur
Katılırım ne guzel spor.
Katılırım
Katılırım
Ne güzel olurdu
Tabiki
İşim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?