+1 yılBuna nispeten fakirin biri camiye gider allahim yok mu yaninda 20 lira der cocuklarim ac der baska bir zengin gelir allahim yok mu yaninda 3 trilyon der sirketim batacak der bn 20 lira istyrum sen ise 3 trilyon der zengin fakire al sen su 20 miyi arayi mesgul etme der herseye kadirr olan rabbim iste
bence en iyi cevap21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/pYzbNN.png yav hee hee aminnn
19 Yorumla- +1 yıl
Screenshot da link goruyonmu zalımın oglu
- +1 yıl
Hala merak ediyorum ki. dd
- +1 yıl
- +1 yıl
Yuru git beee ahahha https://i.hizliresim.com/G1RmWy.png
- +1 yıl
Ahahhahahaa bumuydu yani ahahahaha. d. d. dd
Dua mı ettim Amin dedim sonra şaşırdım hemde çok ummadığım şey geldi başıma garip...
227 Yorumla
- 127 Yorumla
- +1 yıl
www.migrostv.com/.../...99052af85678d2-640x360.jpg bu anda gözümde canlanan, ahaha cümledi ki anlam ve içerik uçtu gitti :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılALLAH utanılacak deet vermesin (amin)
Eğer biri g. tveren dediğinde haşa alınacak bir gururun varsa adamsındır.
Din hakkında kendince aşağılayıp, aşağılık durumuna düşen "ibne"lerden olmadık çok şükür.
Eşcinsel doğulmaz, eşcinsel olunur.
Erkek bedeniyle vurdurmak isteyip tokmakçı arayanlardan etme ALLAH ım.(amin)12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEy Rabbim "yaratıyorsun" lütfen takip et, başıboş bırakma böyle insanları.
Benim içinde amin deyiverin beee :( Karıncaya can veren Rabbim mucizenle mucizelendir :)
11 YorumlaHer gece yatmazdan once ailemdeki insanlarin saglikli olmasi icin ve yeni bir güne yeniden göz aca bilmemiz için dua ederim ^-^
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıldır kabuğumu tekrar kırabilmek için ticaret yönünden koşturup, başarılı olmak için dua ettim kalpten.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah umutluyum bazı eksiklikler de tamamlanırsa inşallah daha kolay olacak Allah izin verirse.
+1 yılKonuyu biliyo da senden de duymak istiyo :) neyse ben kendi açımdan da amin deyim..
11 Yorumlaİstediğim herşeye sahip olduğum için her zaman şükrederim
10 YorumlaBenim şimdilerde duam belli..
13 YorumlaHer gün ediyom. Dua söylenmez
16 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmayacak duaya amin demem :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
Auahuahua öldüm sabah sabah gülmekten :D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla tekrar sevgili olmak için ettim ama olmadı.
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@DeliGeldu gereğinden fazla istedim ama etmedim :/
Cevap sahibi+1 yıl@DeliGeldu birde onun biraz bile olsa sevdiğini biliyorsun ama gittiğide bir gerçekse :(
Cevap sahibi+1 yıl@DeliGeldu Artık seviyormu bilmiyorum ama 2 gün önce karşılaştık , o karşı caddeden buraya ben oraya geçicektim , 4 metre filan vardı aramızda öylece ağzı acık kaldı bende mal oldum konusamadan geçtim gittim ama 1günümü daha mahvetti , akşamında biralar ucustu havada :) Seviyormu ama bilmiyorum , bilinmezlik sevilmemekten daha kötü.
Cevap sahibi+1 yılBağıra bağıramı ediyim usta :)
Cevap sahibi+1 yılKendimi sitede ifşa edemem malesef :))
Cevap sahibi+1 yılAynen :))
Cevap sahibi+1 yılo kadar acı cekiyorum düşün :( :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=WejubGWzUPQ şarkılar bazen insanı anlatır dostum :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=bHK2xJmTB2Q bu var birde :)
Cevap sahibi+1 yılNeden :)
Cevap sahibi+1 yılŞu aralar fenalardayim ben :)
Cevap sahibi+1 yılElbet karşılasmisizdir hacı 8 lwliz :)
Cevap sahibi+1 yılO şifanin gelmesini çok istiyorum :)
- +1 yıl
https://youtu.be/CVlo7fD7fzM alın kankalar
Cevap sahibi+1 yılteşekkür :)
Az önce.
13 YorumlaÇok Güzel
114 Yorumla- +1 yıl
Evet!. :)))
www.itusozluk.com/image/turk-kizi_517362.jpg
uyu sen. d. d valla
210 YorumlaYa mal mısın müdür
13 Yorumla
+1 yılanlıyorum kardeşm.)
253 Yorumla- +1 yıl
anlayamazsınz olması lazım degıl mı entel kardeşim.))
- +1 yıl
ahahaha abı affet yayın evlerınden alışkanlık olmuş beni uyara uyara.)) tanışmaz olaydım daktiloyla.)))
- +1 yıl
tama abi hayırdr bu sıtede herkes bana cephe almış durumda öyle gözküyor şmdilik.))
- +1 yıl
yok abı öyle bir çabam yok cidden ama cok cins insanlr var kenar kesimlerdn.))
- +1 yıl
ahahah teveccühün abi eyv yazdım bunu bir kenara alacagn olsun.))
- +1 yıl
farklı yerden girdin olaya abı ama bu gıbı konularda daktılo'nun mürekeppni bitirmye degmez cidden.)) daha farklı eserlerle karşınzda olcam yakın bir zamanda.)
- +1 yıl
abi sizin üstünzden malzeme çıkarıyorum k. bkma da.)) önce olayı yaşıyorm snra kagıda döküyorum.))
- +1 yıl
ahahah yok abı bn önce pirincn taşını ayıklıyorm yınede bana ıyı bakın bu profili unutmayn yakında degerlenck cidden.))
- +1 yıl
iyi yerden vurdun abi.. yok yeşillik olacak da yine ama biraz farklı bir kesıme degıncem yazılarmda.)
- +1 yıl
anladım fzlaysa pembelr bana yönlendr yola getirim onları.)) iyi gecelr.)
- +1 yıl
ahaha abi ben bu işin ehliym cidden sen bana yönlendır sıkma canını gerısnı ben hallederm.))
- +1 yıl
dm'den hr daim ulaşa bilirsn 7/24 ayıpsn sna hr zaman dönrm bna böle şeylrle gel.))
- +1 yıl
mevlana beni görse kesın sen gelme derdi sendn bka kim gelirse gelsin.)))
- +1 yıl
o nasıl bı cumle abi allasen.)) kurdugn cümlenın anlatım tarzını bn nyse uyuycam uykum var cidden.)))
- +1 yıl
e e dıyom güzel dıyom hemde e e abi.))) ?
- +1 yıl
iyi gecelr m. oldum senı tandıgma görşürz frekanslar uyşdu senle abi bı kusurmz olduysa affola.))
- +1 yıl
büyüksn abi.. yaş kçti senın?
- +1 yıl
daha gençsin abi çok pembeli gecer elinden demedi deme.))))
- +1 yıl
abi bn öyle seziyorum cidden senın evlı oldugn hatun yandı sölüym şmdiden sana.)))
- +1 yıl
Ben de şöyle süzüyorum.
i01.i.aliimg.com/.../...nt-b-filter-b-font-hot.jpg - +1 yıl
anladım hayrslı abi bide uykuszlk da var dımı bu saatde o yüzdn norml karşılıyorum bu gbı şeylrı Allah yardm olsun.)))
- +1 yıl
saol abi bu iyi dileklrnı unutmuycam hiç bunlar bna hp artı olark geri döncek.)))
- +1 yıl
ona takılmam bn burada icns insan cok durdk yere artı eksı vernde ckıyor ipini koparn bu sıtede anlamadm ki.)))
- +1 yıl
snde haklısn hç bu yönden bakmadm bi.))) nyse görşürz güneşim doguşnu izlmye gtcem arkadşlrla.)))
- +1 yıl
abi şu -leyen senın kabıledn mı pembeli.)))))))
- +1 yıl
anladm kabılenın genişliyne gel.)))
- +1 yıl
ahahah anladım aşiretın başı kım.))) aşiretdn çıkmak isteyn özgür mü bu konuda.)) ?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar