Ruyada Allahi gormek mumkunmu?

Bakin ben bugun gordum bu ruyayi asla dinle alakasi olmayan bir insanim tabi muslumanim ama iste anlarsiniz neyse hic aklimda yok lol felan oynadim dun gece vis a vis felan izledim yani ruyamla alakasi asla olmayan seyler Şu an yazarken bile ellerim titriyor yemin ederim ruyamda sevgilim trafik kazasinda ölmüs bende bole yataktan cikmiyom surekli agliyorum felan keske diyorum bikez daha sarilsaydim surekli agliyorum sonra uyuya kaliyorum ruya icinde ruya yani sonra bole orta yasli bi adam geldi beyaz bir ortam yani beyaz degilde bizim disimizda hersey soyut sanki ole diyim bu adam bana dedi iste gel otur bende buyulenmis gibi oturdum bole bilmiyorum cok tuhaf bi his benden ne istiyosun dedi nasil yani dedim soyle benden ne istiyosun dedi sonra aglamaya basladim inanin bunu yazarkende agliyorum dedim cok mutlu olsun lutfen ona yardim et gulumsedi baska ne istiyosun bize yardim et lutfen dedim tamam dedi gulumsedi sonra uyandim asiri terlemistim ve agliyodum cok garipti cooook garipti sizce bole bisey mumkunmu
Ruyada Allahi gormek mumkunmu?