ABD'de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda tacın yeni sahibi Meksikalı yazılım mühendisi Andrea Meza oldu.
Benim için hep güzel Gigi :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ciao🦇
Güzellik her dönem ve kişilerce değişmiş lakin benim için 2 kraliçe var onlarda bunlar. Sjsjsj bende olmak isterdim.

Kainat güzeli diye bi yarışma olması çok saçma çnkü güzellik görecelidir. Msla ben Hande Erçeli çok beğeniyorum. Güzellik diyince aklıma o geliyor. Ablasıda güzel. Onlarda genetik sanrıım. Ama benim akimse beğenmeyende binlerce insan var. O yüzden herkesin güzel bulduğu kişi kendine yani
bir de merve yalçın git bir instasına bak bence hande erçelden bile çok daha güzel ama pek tanınmıyor
Gerçektende çok güzel bi kızmış maşallah 👌🏻😍
Gerçekten çok güzel kız. Onu daha önce de takip ediyordum. Yüzü ve vücuduna o kadar güzel bakmış ki çok dikkat çekici güzelliği var.
- Başarılarının devamını dilerim. Bunu sonuna kadar hak etti. <3
Cevap
18Cevap
Güzel ama benim için Kainat güzeli hala Amber Heard ☺️ Sevilmiyor evet ama ondaki yüz hatları bambaşka kalemle çizilmiş gibi o derece kusursuz.
Ben o kadını hiç sevmiyorum yaa 😂 johnny depp aşkımı aldattı pislik🤣🤣
Türk kızlarından ne kainat güzelleri var ama ekrana çıkmıyorlar yoksa bunlar getir götürünü yapar :D
Kainat güzeli diye bir tabir kullanmamız yanlış olur, hepsi estetik ve makyaj güzeli diyebiliriz. Hayatım boyunca kainatın en güzeli ile vakit geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum, biricik Annem ❤️
Yok ya ben kızı beğenmedim 😅 ama çok çok güzel diyebileceğim bi kadında yok😚
Vallahi ben çok beğendim kızı ışık saçıyor hem de akıllıymış e daha ne olsun 🧿😁
benim için kainat güzeli annemdir
de bu kadının neresi kainat güzeli
ok güzel kadın da abartılmış bi tık
Kainat güzeli değilde amerika güzeli diyelim. Kainatta öyle kadınlar var ki fazla abartı olmuş..
Doğal güzellikleriyle katılıp seçilse daha adaletli olmaz mıydı?
Bunlarda 1 ton estetik, makyajla güzel seçilen insanlar onlar güzel olmasında ben mi olayım
@mysticalstarfish seni yarışmaya dahil etmemişler çünku meleklerin aday olması yasakmış
Yaa😂
Gigi mi 🙄 o kadın neden bu kadar çok abartılıyor ben nedense hiç beğenmiyorum barbara, miranda kerr var cara delevingne var daha çoooook var ama en son beğeneceğim kişi bile gigi olamaz o esrar olayından sonra iyice soğudum 😂
Allah var güzel kızmış
Benim için kainat güzeli bu değil kesinlikle. Ve biri var. Kendisi gördüğüm en güzel kadın. Hem de Türkiye'de. Aklıma o geliyor.
Dünya güzellik yarışmasından farkı ne? Jüpiter ve Mars'tan da adaylar mı var?
ben girebilsem tabikide kendim derdim ama malesef iste hayat
Bu çikolata mı güzelmiş🤔
Güzel avaratmış
Çok güzel bir kadın 😊
ben daha güzelim la bundan
Artık bu tarz yarışmalarda yok muyuz 😊
Benden ay olarak küçük kız 😁
güzel ama kainat güzeli olacak kadar değil
barbara bu kadına fark atar..
Bundan çok daha güzeller var ama Gigi falan değil
Kainat niye koymuslar acaba bunun ismini yahu
@Centirwomen