Sinirlenince ne yaparsın?

Benim sinirim çok kötü ya burada böyle şeker bir tavır takınıyor olabilirim ama benim sinirli halim gerçekten çok kötü çok inanılmaz ben mesela sinirlendigim zaman hemen ilk önce yalnız kalmak isterim çünkü zarar veriyorum öfke kontrolüm yok eşyalara insanlara zarar veriyorum o kadar sinirleniyorum ki en ufak bir şeyde bile böyle yanaklarım titriyor kontrol edemiyorum işte burası zayıf
Şeker mi 😃
Değel miyim🥹
Ağla bii
🥺🥺🥺🥺
Evet, şekersin şekersin. 😬
1. seviye.. 1den 10 a kadar sayarım 😃
2. seviye.. 3 numaralı bakış atarım
3. seviye.. dişlerimi sıkarım 🤣
4. seviye.. hiçkimseyi inciten bi kişiliğim yok ama şunu gördüm ki tek bi kelimem yerle bir etmeye yetiyo yani baya koyuyo🤣
Sözlü münakaşaya asla girmem çünkü değmez😁✌
İyiymiş n😃
Konuşmamaya çalışmak, mümkünse uzaklaşmak. Ağzımdan çıkana pişman oluyorum aksi takdirde.🤦♀️
Bu koçlar niye böyle ya 😕
Ne gördün ya? 😂
Koç gördüm daha ne göreyim 🧐 kececez kurbanda 😏
Allah'ım yine bu yaz gününde üşüdük çok şükür 🥶
Teşekkür ediyorum eigler için 😅💫
Ricalar ediyorum djdj
La havle çekmek. Sonra ayaklarımdan başıma kadar bi lav yükseliyor sanki tepem atıyor
Küresel ısınmaya hayır aslan hayır. Lav mav uğraşma 🌋
Cevap
18Cevap
Rahatlamayı deniyorum veya uzaklaşmayı
Kedimi alıp onunla dertleşiyorum. O da şansına sanki dinliyorda anlıyomus gibi bakiyor bana.. Sonra hem sinir hem duygusallik oturup agliyorum😂😂
Benim dilimde tercümesi bunun "Ruh hastası" demektir. Selam ruh hastası 😃
Deliyim ben :))
Selam olsun 😄
Evde isem ne yazık ki istemsiz bir şekilde sesimi yükseltiyorum. :/ Onun harici yalnız kalmak istiyorum..
ince çizgi ne yahu oradaki?🧐
Merak ile kal 😃
😂😂 duygu sömürüsü yapma 😬
Tükürme çok ayıp 😐
Yüzüm yıkandı nazar diyor 🤨
😂😂😂 Yürümüyor koşuyor
Pzm ABD için vize istiyor, ne dersiniz arkadaşlar, vize vereyim mi? 😎
Dil yetersizliği yüzünden iptal edildi.
Teşekkürler.
Ya sessizliğe gömülüyorum kırmamak için , uzuun uzuuun susarım o da anlayana!
ya da kasırga gibi eserim, öfkem çok pistir görmek istemezsin 😄☺️
Ya sen tatlı falan yap boş ver sinirlenmeyi 🌺
Evet 😬😬
O anlık olarak sinirimi ne yatıştıracaksa onu yaparım sorgusuz sualsiz.
Ortamı terk ediyorum. Kaldıkça sinir katsayım daha da yükseliyor. En iyisi o ortamdan uzaklaşmak.
Diş falan sıkmam, bağırmam da sinirli bir konuşma tavrı ve gergin bir yüz ifadem olur. 🤨 😄
Sinirlendirmeyin beni, çirkinleşiyorum 😏
Aslan güzeli 😃
😎😎
Çok kolay sinirlenmem eğer sinirlendiysem karşımdaki ya bu konuda çok başalıdır ve gerçekten büyük bir şey yapmıştır ya da annem veya babamdır.(gerçekten çok aşırı değer verdiğim insanlar bana daha çok dokunuyor.)
Önceleri sinirlenince üzülünce yemek yerdim uyurdum ve tabi kilolar geldi gitmiyor 🤣🤣🤣 şimdi onu bıraktım hakkımı arıyorum ya da cahil biriyse he diyip geçiyorum
Güne sinirlenmeden başlayım şöyle kafamı dinliyim diyorum ama yok illa biri çıkıyor o hayali bozuyor günün içine ediyor sonra neden sinirlisin bu kadar diye sorarlar sesimi yükseltirim terslerim elimde ne varsa fırlatırım.
Yapmamam gereken ne varsa onu yapıyorum sanirim😅 suratımı asar hislerimi gizlemeyi basaramam sinirlenince
Sakin kalmaya çalışırım her zaman ama damarıma basılmaya devam edilirse eğer zırvanadan cıkarım ortalığı karıştırırım.
Sinirlenince yumruğunu ve dişlerimi sıkıp derin derin nefes alırım. Ortamı terk ederim. Zaman zaman atarlı tarafıma gelebilir 👀
Sinirlenince ilk ağzımdan cıkanı kulağım duymuyor sonra pişman oluyorum ağır konuştuğum için
Orayı terk ediyorum tahammülsüzlük hissi başlıyor anında bazen de yastığın içine bağırıyorum 🤦
Çok aşırı bağırırım sonra sinirimden oturup ağlarım
Elim kanayana kadar duvara yumruk atıyorum.
Bakalım ne zamana kırılacak
Ortamı terk ederim, ben istemezsem aynı evde bile beni bulamaz 😂
Derin nefesler alıp ordan uzaklaşırım çünkü kırarım biliyorum
odama kapanır ışığı söndürüp ağlamaya başlarım sonra deliririm
Önce yutkunuyorum, sonra buna sebep olan şeye sözel olarak geçiriyorum...
Yine telefonumdan eşimin resmine bakmak. Çünkü Dünyalar benim oluyor. O kadar bebeksi, sevimli ve şirin ki. Onu yemek istiyorum. Nam nam. 🙈🙈🙈😅😅😅🥰🥰🥰😇😇😇🤍🤍🤍😍😍😍
Önce sakince anlatmaya çalışırım baktım olmuyo ileriye gidiyo susarı yalnız olmaya çalışır ağlarım o da olmuyo dışarı çıkmaya çalışır yürürüm o da olmuyorsa kavga kaçınılmaz olan bana oldu:(
Gözlerim bir yukarı bakar, hafif transa geçerim. Sonra derin bir nefes üfler ve "Bekle gelicem" derim. Kendi içimde çözer, sakinleşir geri dönerim.
Ortalığı dağıtırım sanırım
O deli gibi sinirli olma anı dünyadaki en kötü hislerden biri olabilir sanırım😅
Sesimi yükseltirim konuşuyorsam..
Dişlerimi sıkar gözlerimden ateş püskürtürüm sonra Allah ne verdiyse sayarım
İnsanlardan uzaklaşmak.
Kendimi yiyip bitirmek..
Uzaklaşırım olmazsa çok çok bağırıp çağırırım
Ağlamak oluyor genelde.
Kafamı dağıtmak ilk yaptığım şey.
Yemek yemek , bı daha yemek hep yemek
En iyisi o ortamdan ayrılmak
Sinirlendiğim için dahada sinirlenmek