Bak Hep düşünürüm. Sizede sorayım. Derlerki, Öldükten Sonra kiyamete kadar kabir azabı çekermişsin. Kiyamet gününe kadar kimse cennete ve ya Cehenneme Gidemezmiş. Kiyamet günü herkes aynı anda Cennete ve ya Cehenmeme gidecekmiş. Bu o demek oluyorki, Kiyamet günü ölersek eğer Kabir Azabı çekmeyeceğiz. Peki Bu haksızlık olmazmı? Sonuçta Yüz bin yıl önce ölmüş kişiler Kabir azabı hala çekiyor, Ama Kiyamet günü ölecek olanlar çekmeyecekmi yani?
Tahmin yürütüyorum kabirde kalacak olanlar sanki 1 gün kaldık gibiydi diyecekler diye hadis mi ayet mi pek hatırlamasam da ondan yola çıkarsak, günahı çok olan ne yazık ki azap çekecek. Ne kadar olduğunu bilmiyorum.
@sofia2021202267 onu ben araştırdım ve kıyamet koptuktan ve herkes öldükten bir 40 yıl boyunca dünya ve evren hala var olmaya devam edicek sonra hesap günü için herkes diriltilicekmiş ama o 40 yıl içinde olur bence kabir azabı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olması değilde, olmaması. Sevdiklerimin olmaması korkutuyor. Yani onları unutacağım, görmeyeceğim, görsemde yanımayacağım ihtimali korkutuyor
Belki sevdiklerinden senden önce ölücek ve onlarla birlikte olucaksın bunu bilemezsin ki
Öldükten sonra korkmam bir şey ifade etmicek ölüm var hayatımı ona göre sekilendirmem iyi olur 🤐
Evet haklısın ölüm diye bir gerçek var
normalde cenneti de, cehennemi de umursayan bir insan degilim ama olunce karsima inek cikmasini istemezdim acikcasi hahajshasj
Ne belkiyorsun sence öldükten sonra karşına ne çıkıcak
bilmem, ama umarim inek cikmaz
Senin dinin ne
dinsizim
Valla inan hiçbir şeyden korkmuyorum umrumda da değil
Ölümden ve sonrasında da korkmuyorum
var mıymışım heee uruspu çucu diyen birinin olması
🙄
O yılanların gözümü kemirmesinden
Korksam ne olur korkmasam ne olur
Kabir azabıı
Aynen ya bende ondan korkuyorum
Bak Hep düşünürüm. Sizede sorayım. Derlerki, Öldükten Sonra kiyamete kadar kabir azabı çekermişsin. Kiyamet gününe kadar kimse cennete ve ya Cehenneme Gidemezmiş. Kiyamet günü herkes aynı anda Cennete ve ya Cehenmeme gidecekmiş.
Bu o demek oluyorki, Kiyamet günü ölersek eğer Kabir Azabı çekmeyeceğiz. Peki Bu haksızlık olmazmı?
Sonuçta Yüz bin yıl önce ölmüş kişiler Kabir azabı hala çekiyor, Ama Kiyamet günü ölecek olanlar çekmeyecekmi yani?
Tahmin yürütüyorum kabirde kalacak olanlar sanki 1 gün kaldık gibiydi diyecekler diye hadis mi ayet mi pek hatırlamasam da ondan yola çıkarsak, günahı çok olan ne yazık ki azap çekecek. Ne kadar olduğunu bilmiyorum.
E peki Kiyamet günü ölecek olanlar?
@sofia2021202267 onu ben araştırdım ve kıyamet koptuktan ve herkes öldükten bir 40 yıl boyunca dünya ve evren hala var olmaya devam edicek sonra hesap günü için herkes diriltilicekmiş ama o 40 yıl içinde olur bence kabir azabı
Evren var olacak mı o kısımda emin değilim sorularla islamiyet veya fetva net güzel açıklama yapıypr.
Evrende olucak ama hiçbir canlı hayatta olmayacak
Nasıl yalnız
Yani kabir azabında yanlız kalıyorsun ya ondan bahşediyorum
Hımm
Peki işlediğin bir günah var mı
Günahsız kul yoktur hepimiz elbet günahları var
Mesela ne gibi
Büyük olan ama
Çok büyük bir günahım yok bence
Zina yaptın mı
Hayır tabikide
O zaman yok