Öldükten sonra ne olacağının bilinmezliği sizi de korkutmuyor mu?

istediğiniz şeye inanın ne olursa olsun öldükten sonra ne olacağını şu an hiç kimse bilmiyor bilimsel olarak da dini olarak da bilmem ne olarak da hiç kimse kanıtlayamaz

bir dine inanıyorsanız bile bu dediğim geçerli yine bu bilinmezlikten korkmanız lazım ben şu an herhangi bir dine inanmıyorum ama müslüman olduğum zamanlar da yine bu bilinmezlik vardı öldükten sonra nasıl bir ortam olacak her türlü bilinmezlik var

öldükten sonra hiç olacağımıza nedense inanasım gelmiyor yani bence en iyisi o öldükten sonra sonsuz hiçlik o uyuduğumuz zaman dilimi var ya işte sonsuza kadar öyle olması en güzeli olur ama sanmam bir şeyler dönecek öldükten sonra ama ne olduğunu bilmemek işte insanı iğrenç bir bilinmezlğe sürüklüyor dünyadaki çoğu insanın bu gerçek umrunda bile değil çünkü günlük boş beleş şeyler ile zamanları geçip gidiyor kısacası zeki değiller ben de keşke zeki birisi olmasaydım da bunları düşünmeseydim

dedeiğim gibi istediğiniz kadar dine inanın hiçbir türlü kanıtı yok bunun o dediğiniz şey sadece inanç şu an dinden çıkarım korkusu ile hiçbiriniz sorgusuz sualsiz kendinizi koşullamışsınız her türlü olasılık olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
kanıtlanamayan hiçbir şey kesin değildir
Güncellemeler
+1 yıl
Öldükten sonra ne olacağının bilinmezliği sizi de korkutmuyor mu?