şu an hiç mutlu değilim yaşamak da istemiyorum her şey acı veriyor bana
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
depresyonda olabilirsin psikolojik destek almayı dene bence
Hem depresyon hem Ördegini kaybetmiş biri :((
Niye kendini kotu hissediyosun hayatta mutlu olmak icin sebepler varke niye mutlu olamiyorsun
Ben o sebepleri bulamıyorum hiç mutsuzum böyle çünkü bütün şanssızlıklar mutsuzluklar beni bulmuş hayat karşıma güzel bir şey çıkarmamış gibi her yerden kaybediyorum gibi hissediyorum
Neler yasadin da kendini boyle hissediorsun
Bundan önce yavru kuzum vardı onu kaybettim hastaydı biraz o dünde ördeğimi kaybettim baya üzüldüm ağladım birde hayatımda olan sıkıntılar her şey üst üste gelmiş gibi birde seni çekemeyen akrabalar. Senin hakkında yorumda bulunan
Doganin kanunu bu elbet oluceklerdi. akrabalarin icinde ne derlerse desinler aldiris etme boş ver umursama. hayatin da skntilar her zaman olucak kac yasina gelirsen gel hep sknti cekeceksin. bu skntilara oturup uzilmek yerine onlarla yasamayi ogrenmen lazim
Evet ama keşke bu kadar erken ölüp beni bırakıp gitmeselerdi :( onları aldırış etmiyorum çekemedleri çok belli ama bana karşı biseyleri var gibi ne dertleri varsa kıskançlık gibi birde kendilerini bir şey sanması
Biri gider biri gelir yeri dolmayacak hic bir sey yok
Üzuntulerimle yaşayamıyorum
Ama yasamayi ogrenmelisin yok sa bu sekilde bu hayay gecme,
Zaten geçmiyor :/ bu gidişle bağımlı olucam
Bagimli olmak isi kolayi sen zoru basarmalisin
Nasıl başaricamm peki :.(
Once kendine inan ben bunu basaririm ustesinden gelirim kendine surekli bunu soyle
İyi hissettiğim birşeylere sonradan kötü gidiyor iş konusundada şanssızım şans bana hiç gulmemis ya.(
Eger bir sey olmuyorsa elbet bi nedeni vardir. is konusundada vardir elbet seninde ekmek yiyecegin bir yer. Ben 2 seneye yaki is aradim ve sonunda buldum
Evet haklısın bir yer vardı oraya da devam etmiyorum artık ayrımcılık yaptılar
Evet birde iş bulma konusu sıkıntı zaten her yerde bir deneyim herkes evdeki deneyim kazanip gelsin nedir bu
Senin skntilarinin hepsi zamaa cozulcek seyler. cozumu olan seyler icin uzulmeye kendini harap etmeye degmez
Hep zaman zamanla gecsede tekrar yine aynısı olcak hiç bir şey mükemmel olmicak sahada kötü olcak zaten her şey gittikçe kötü oluyor benim şansım yok zaten.
Elbet sansin doncek bi yerde
Neden
Kötüyümm
Tamam neden işte
Herşeyimi kaybediyorum tüm mutsuzluklar şanssızlıklar beni bulmuş hiç bir şey iyi gitmiyor hayatımda hep üzüntü tanıdığın yakın sandığın kişinin gerçek yüzünü görmek
Bunlar normal şeyler bu kadar üzülme
Bana normal gelmiyor üzülüyorum fazla.. Ördegimide kaybettim dün
Hayat böyle acımasız toz pembe değil fazla bişey de yaşamamışsın aslında ama herkesin derdi kendine yeter çok takma kafana
Üzülmek için illa çok fazla birşeylermi yaşamam gerekiyor? Birazını anlattım. Ben bu olaya çok üzüldüm. hem bu kadar hafif bir acı olsa içimde neden bu kadar üzüntü var
Narin olduğun için öyle ördeğinin ölmesi seni etkilemiştir bide çünkü duygusal bağ oluyor
Hayat ozaman bana hep acımasız
Hayat herkese acımasızz
Evet biraz narin ve duygusalim ona kendimi çok yakın hisettimm alışmıştım çok ona büyümüştü sesini herşeyini özledim :(( beni bırakıp gitti resmen
Peki sanadami acımasız hayat?
Laaaann öyle deme kıyamam sanaa üzme kendini onun da ömrü o kadarmış ne yapalım
Sevdiğim her şeyi elimden alıcak kadar acımasız hem de
Üzülüyorum elimde değil ama :( :(( keşke daha uzun olsaymişş
Teşekkür ederim bu arada 🌸
Evet haklısın hayat acımasız kötü bir yer peki sen neler yaşadın? İsmin ne bu arada
Mecbur biraz üzüntün olacak bilirim dost kaybetmeyi rica ederim : )
Tanışalım istersen istek atabilirsin
Evet :)) hala üzüntüm de devam ediyor ://
Tamam olurr ozamn
İstek atmadın
Bu soru ben
şu an ki modumm böyle..
youtube.com/shorts/N3k3wkwAHUI?feature=share
yalnız değilsiniz bir de ben ekleneyim araya
@seydailgaz 🌸🌸 teşekkür ederim
Bu şarkı hayatımla tam uyumuş gibi..
yalnız değilsin kardeşim
🌸🌸🌸 teşekkür ederim
Hande Yenerden acı veriyor dinle
Evet ama şu an konu tam olarak aşk değil konu hayattan acılar 😏
Ördek mi tek sıkıntı
Evet hem ördek hem başka sıkıntılar
Tek sıkıntım aşk mı olmalıydı peki anlamadım hayatımda biri var ama şu an yaşadığım durum aşk acısı değil
Yoo tek sıkıntın aşk değil hatta ördeğin sıkıntısı aşktan daha büyük bence
Evet 😂
Ölmek de bir seçenek
Evett ://
Ya kıyamam cen çok mu üzüldün
Evet çok üzüldüm :(
Vah vah cok geçmiş olsun
Sağol teşekkür ederimmm
Rica ederim
🌸 🌸
İyi geceler
Sizede iyi geceler 👋
Aa ben bu
hoş geldin
Hoşbulduk
Neyin var
Artık bana hiç bir şey iyi gelmiyor bu saatten sonra ördegimide kaybettim iyice berbat hissediyorum yalnız hayatta kimsesi kalmamış ve seni çekemeyen akrabalar.
neden?
Dün den beri kötüyüm ördeğim öldü
kaybın için üzgünüm. ama ördeğin hayatına devam etmeni isterdi onun arkasından ölmeyi değil.
Bende onunla öldüm gibi oldu :((( bilmiyorum ilk defa kendimi bu kadar kötü hissettim
toparlanmaya çalış.
Bilmem ne zaman toparlanirim...
neden
Ördegimide kaybettim dünden beri agliyorum
benimde kedim var ben olsam bende çok ağlardım çok üzüldüm :(
Bende dün çok üzüldüm ya ağladım birde düşmüş biz habersizken :( büyümüştü biraz evin içinde dolanıyordu bağırıyordu çok özledim onu limonlu kekimdi
Napalim