Milletvekili amcamın karısı beni engelledi. Artık iyi bir işe atanamaz mıyım?

Okumak isteyenler için anlatıyorum. Benim bölüm uluslararası ilişkiler ve 2. sınıfım elçi olma hayalim var. Amcam olan kişi siyaset adamı milletvekili olduğundan bitirince ben de çok iyi çalışırsam yurtdışına elçi olarak atanmamı sağlar diye düşünüyodum. Ama bi olaylar oldu özet geçeyim tesettür modellik için zaten sildiğim anne ve babaya haber vermeden şehir dışına gittim gittiğim yer de tekin çıkmadı. Neyse onu şikayet etmek istediğimde polisler amcamı aradı felan ve çok kötü şeyler yaşattı bana o akşam sülalem. Amcam bana ahlaksız dedi seni akıl hastanesine yatırırım felan dedi. Yengem bana hep iyi samimi davranırdı o gün de iyi davrandı ama öğrendim ki arkamdan hasta demiş. Ben de zaten ilişkiler koptu diye bugün instadan ytazdım ona 10 mesaj ve o da bana ben sana yengelikten başka hiçbir şey yapmadım yazmış son olarakta karşında yengen var sözlerine ve üslubıuna dikkat et ben senin yaşıtın arkadaşın değilim muhatabın da değilim yazıp beni engellemiş. Şimdi ben nasıl yurtdışına elçi olacağım arkadaşlar? Amcamlarla ilişkimiz tamamen bitti
Güncellemeler
+1 yıl
Belki başka güçlü yakınlarım olur ama beni kim elçi yapabilir*
Güncellemeler
+1 yıl
Büyükleçilikkkkkkkkk
Milletvekili amcamın karısı beni engelledi. Artık iyi bir işe atanamaz mıyım?