Samimi buluyor musunuz
Ben de positif düşünüyorum 🤡
Tırt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ufak bir kesimde ne oluyorsa oluyor her şey olabilir çok kötü bir ayrılık veya çok fazla para kaybetmek bile olabilir.
Sonuç olarak zaten mahvolan bir durum var ortada pozitif düşünceleri çekmeye falan başlıyorsun aldırmıyorsun ne bileyim sürekli iyi yönünden bakmaya falan başlıyorsun.
Tırt mı tırt tabi ki de ama mecbur.
İyi, o zaman herkes negatif düşünsün ve ortalığı kaos götürsün.
Pozitif düşünen insan, her şeyi tam bir teslimiyet ile kabul edecek diye bir kaide yok.
Biri, birini aldatıyor ise buna pozitif bakılmaz. Ne yapılır? O kişiden uzak durarak negatif enerji veren kişiden uzak dururuz.
Ailemiz, kariyerimiz, hayatımız kötü gidiyor diye negatif düşünelim bakalım. Çözüm bulabilir miyiz bu kadar kötü düşünce içinde? Hayır.
Negatifliğini sürekli empoze edip sevgi ilgi sömüren insanlardan benim gözümde çok daha fazla samimi oldukları kesindir. Polyanna olmak ayrı pozitif düşünmek ayrıdır. Bu tıpkı özgüven ile ego çizgisi kadar belirli ve derindir.
Cevap
5Cevap
Kuantum’u, çekim yasasını, access The bars veya theta healing gibi şeyleri yeni keşfetmiştir.
Heyecanlıdır…
Hayatın öyle olmadığını daha ileri süreçte anlayacaktır
Bu ben, ama devamlı bardağa boş tarafından bakanlardan iyidir
Ama biz daha tatlıyız, onlar enerji emiyor jsjsjsjs
Pozitifide ne kadar duyduğumuza bağlı o halde😂
"Tırt" diyorum abi
Hadi ordan diyorum yani
Pozitif düşün diyince negatif düşünmeye devam ediyorum beyin bu bir şeyi kafaya takıyorum hergün düşünüyorum vazgecemiyorum
Nefes alllll
Nefes verrr
sen birak palavera
B tam beni açıklamış :D
Micro pesimistim...
A seçeneği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?