İlk defa tanıdığım insanlara karşı zaten mesafeli olurum. O kadar derin düşünmem imtihanım bu mu falan diye. İnsanları daha çok tanıdıkça ve nasıl bir karakter sahibiyse ona göre tavır alırım. Zaten eskisi kadar öyle insanları tanıyıp arkadaş olma isteği kalmadı gibi. Tanısam da ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı çalışmaya başladı. Bazen merhametten maraz da doğabiliyormuş.
Zaten bu dünya alemin de hepimiz bir imtihan içinde değil miyiz? Öyleyse benim bu dünya da ki imtihanım bana yeter, başka insanları üstümde imtihan kılıp yük etmem.. Sizinde belirttiğiniz gibi araya mesefa koymak ve o insanları bu dünya ki kendi imtihanları ile başbaşa bırakmak en doğrusu olur.😊
Problem yaşıyorsam iletişimi keserim diye düşünüyorum Fazla takmaya gerek yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
😂Evet oluyor maalesef ben bide kaygılı bir insanım. Markette korumanın bana bakmasına sinir oldum mesela MK her geldiğimde bin lira bırakıyorum s. kk marketine ne bakıyosun yaarrak herif ölsem kimsenin çöpüne tutmam ne sanıyor herkesi aynımı Allah’ın krosu mk acayip uyuz oldum ona tam dayaklık adam dövdürcen öyle kroları asıl işini yapmaz zararsız insanlara mal mal bakarlar.