Göz temasi kurulmasından rahatsiz olur musunuz? Yürurken bile sürekli göz goze geliyorum elimde değil ama sanırim karsi taraf rahatsiz oluyor😅

sırf bu soruna yazabilmek için hesap açyım desem yeridir. sende ki duruma benzer bir durum da bende var ama bu durumdan kurtulamıyorum. karşıdaki insan hakkımda ne düşünür bilmiyorum. bana benzeyen üstelik hemşerim olan birisini bulduğum için şu an çok mutluyum
Maalesef engel olamiyorum bende ya cocukluktan gelen bisey
Cevap
16Cevap
Göz teması kurarak konuşuyorum
Göz temas savaşları diyorum ben.. uzun bakana uzun bakarım.. kısa bakana kısa bakarım😂
Aynen sjsjsjs
🤪🤪😂😂
Dik dik mi bakıyorsun acaba göz teması kurunca 😅
Ya ben tebessüm ederim her zaman ve bakarken asik suratla dik dik bakmiyorum rahatsiz edici değil ama elimdede değil gozumu ayiramiyorum
peki karşı tarafın gülümseyen bakışınızdan rahatsız olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Yani çogu rahatsiz olmuyo ki kızlara da istemsiz yapiyorum selam veriyolar hatta coguyla konustugum bile oluyo erkeklerde çogu hemen kafasini öne eğiyo bazisi selam verir gibi kafa salliyo 😅
cocuklugumdan kalma bi aliskanlik birakamiyorum
senden korkuyorlar mı acaba erkekler 😅 sinirli birimisindir
Bana yalan söylenilmedigi sürece sinirli biri deilim hani geneldede bakildigindada dışarıya karsi pozitif biriyim
o zaman geriye bir olasılık kalıyor o an duygularını düşüncelerini belli etmemek için gözlerini kaçırıyor olabilirler
Olabilir
Hayır kurmam. Öyle bir durum olduğunda gözlerimi direkt olarak çekerim karşımdaki insandan.
Ben baksam da görmem. Sokakta yürüdüğümde kafamda bin bir farklı şey geçiyor halde olurum genelde.
Bazı durumlarda göz teması kurmak gerekiyor ama toplu taşımada falan bazen sinir bozucu olabiliyor, bakan kişinin bakışından niyetini okuyorsanız ve kötü niyetliyse bakışı cidden sinir bozucu
göz teması kurmayı severim. ama uzun süre bakılması rahatsızlık verir
Ben seni yolda görsem neden bu kadar güzelsiniz sorardım sana
Yaiii teşekkürler 🥰
🌹
Göz teması ister istemez olan bir şeydir
tabiki kurarım
Pek bakmam ya yere bakarım, tele bakarım
Hayır kurmam. kurulmasından da hoşlanmam
Belli olmaz değişiyor benim için bu
Mümkün kadar kaçınıyorum bundan
Cok mu rahatsiz oluyosunuz ya
Istemeden kiz erkek farketmiyo surekli goz goze geliyorum yanımdan gecene kadar ayiramiyorum
Rahatsız etmekten çekiniyorum
Göz-göze gelmen sorun değil de, ayırmamak sıkıntı
Ya bende istemsiz oluyo zaten ama bazilari rahatsiz oluyo sanirim önüne bakiyo hemen
Utanıyor çoğu kişi benim gibi.
Ama ısrarla bakmak iyi değil, bilesin. Başın belaya girer
Haklisinda kucuklugumden kalma bi aliskanlik
Onlardan hoşlandığını düşünecekler
Sanirim oyle cogu kafa salliyo selam verir gibi o zaman cok utaniyorum😅
Kaba dille dersen gözünle eziyorsun milleti demek ki
Hayir hayir oyle değil ben zaten normaldede tebessum ederek yürürüm ters bakmıyorum ki
Anladım, ama değiştir bunu
Elimde değil karşımdakilerde bakinca gozum takiliyo ayiramiyorum zkskz
Tehlikelisin o zaman
Aaa niye be 😅
Erkekleri çok etkiler böyle şeyler. Tüm gün aklında kalırsın
Sjsksks ne ciddi misin
Böyle dusuneceklerini hiç sanmiyodum
Ciddiyim
Off yemin ederim artık gozlukle yurucem ya ben boyle bilmiyodum
O yüzden dedim dikkatli ol
Acaba hala dusunen varmidir veya hiç bulmak isteyen olmusmudur😂
Bi hosuma gitmedi değil sksks
BU 180 derece değişimini neye borçluyuz?
Aslan burcu oluşumuma diyoruz 😂😂 üff ya kim sevmez ki begenilmeyi birinin aklinda kalmayi?
Birkaç saatlik yalnız bu.
Olsun daha uzunu mümkün değil ki zaten 😂
Değişiksin ya cidden
Niye ya kotu biri deilim be
Değişik şeyler yapıyorsun ondan
Bunu iyi mi anlamam gerekiyo kötümü
Kötü bence
Hm anladim aman bidaha gormiyecegim insanlara ne gibi kötü etkim olabilir sonucta ters kotu bi sekilde bakmıyorum
Kötü etkiden değil, birinin gözüne durmadan bakmak ve o kişiyi etkilemek iyi bir şey değil
Ya iyi bisey olmadiginin farkindayim ama istemsiz oluyor hani bi yere bakarsin gozun dalar bulanik gorursun ama oraya uzun sure bakarsin onun gibi düşün
Anladım, sana nasıl iyiyse öyle olsun
Ve amacim asla hani etkileyim vs diye değil iki gırgır yaptik ciddiye alma hosuma gitmez boyle seyler
kurmam
Neden?
2sn evet
Benim daha fazla suruyor istemsizce takili kaliyorum yanımdan gecene kadar bakisiyoruz😂😂
Senin bi lovelenesin var ondan o ondan
Ya herkesle kuruyorum ama anlamsiz bi sekilde ayiramiyorum goz goze elince kizlarla da oluyo
Np nasil rahatsan öyle davran
Evet kuruyom
Göz temasi kurulmasından rahatsiz oluyomusun?
yokkk
Kurmam
Peki seninle göz temasi kurulmasından rahatsiz olur musunuz?
Nedenki
Kotu niyetle bakmiyorum ki gozumu alamiyorum 🥲
Evet, kurarım
Kurarım
Kurarım
Göz temasi kurulmasından rahatsiz olur musunuz?
Erkek olursa kavga ederim bayanlara bi şey demem
😅😅
Neden güldün
Erkekle niye kavga ediyosunki ben mesela kizda erkekde olsa istemsizce goz temasi kurarim yanımdan gecene kadar huy olmus sanırım birakamiyorumda
Erkek bakamaz
Evet tabiki olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?