Karakterinizi beğenen insanlar olduğu kadar beğenmeyen insanlar da oluyor mu?

Elbette oluyor. Bana göre doğru ve iyi olan başkaları için de aynı anlama gelmeyebiliyor.
Farklılıklar bu yüzden var.
Olduğum gibi kalmaya devam edeceğim. Beğenmeyen kısım için yapabileceğim bir şey yok çünkü.
Soğukmuşum;kişisine göre ciddiyet peşindeyim.
Fazla konuşmuyormuşum;boş yapmak istemiyorum.
İnatçıymışım;kararlı olduğumu düşünüyorum ama mantıklı gerekçelerle bunu da bozabilirim.
Fazla dikbaşlıymışım;özgürlüğüme düşkünüm ve hakimiyet altında olmayı sevmiyorum.
Olumsuzmuşum. Evet, o bardağın yarısı dolu değil;yarısı boş.
Oğlak burcuyum. Bazı şeylerim bana da sinir bozucu geliyor ama ben buyum.
Bazıları iflah olmaz bir hümanist olduğunu mu düşünüyor büyük çoğunluk asosyal kimisi bu kadar iyi olmanın kötü olduğunu..
İyi ya da kötü ben yalnızca benim insanların hakkımda ne düşündüğü çokta şey yapmıyorum
Tabi ki oluyor. Aksi halde zaten sıkıntı doğurur. Her zaman söylerim birileri bizi sevecek, birileri sevmeyecek, birileri anlayacak, birileri anlamayacak.
Cevap
44Cevap
Hiç öyle bir tepki almadım ama oluyor olabilir. Yüzüme karşı beğenilmediği yönünde bir şeyle karşılaşmadım.
Karakterim hakkında kötü konuşan, beğenmeyen sadece bir insan oldu. Yani tek tük de olsa oluyor.
Oluyordur eminim ama yüzümüze konuşacak cesaretleri yok
Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.
Mutlaka oluyordur kıskanan da oluyor ama umursamıyorum
Çokta şey değil ya kendime değer vermesini biliyorsam kimsenin karakterimi beğenmesine ihtiyaç duymuyorum.
Muhakkak oluyordur. Uzaktan bakmak yerine, yakına gelseler böyle dertleri olmaz.
Elbette oluyor, sonuçta herkesi tatmin edebilmek çok güç..
Oluyor tabiki. Ama umurumda değil. Ne yapayım bende böyle bir karaktere sahibim beğeniyorlar diye kendimi değiştiremem.
Beni seven olduğum gibi kabullenir.
Bazı yönlerimi beğenmeyen insanlar oluyor ama kimse için kendimi değiştiremem kimse kusura bakmasın :) arkadaşlarım beni böyle seviyor zaten :D
Zıkkımın dibini beğensinler kapı orada , başlatmasınlar keyiflerine önce kendilerine baksınlar eğer beğenmiyorlarsa !!!
Daha önce hiç alenen karakterimi kötüleyen olmadı ama illaki sevenimiz olduğu kadar sevmeyenimiz de vardır.
bazen beni kendini beğenmiş buluyorlar. halbuki benim gibi harika bir insanın alakası yok öyle şeylerle.
Herkes beğenemez de beğenmeyen de hayatıma girmesin. Girdiyse de çıksın bi zahmet hayatımdan.
Beni ve kişiliğimi sevmeyene hayatımda yer yok.
Elbette vardır ama bu benim umrumda mı, tabiki hayır. Ben karakterimden de şu an olduğum kişi olmaktan da mutluyum.
Olmaz mı hiç...
Oysa ki, benim karakterimi beğenmeyenler, önce aynaya bakmaları gerektiğini bilmiyorlar...
Beni beğenmeyen de ne bileyim. :) değil mi @utu-masasi
Seni beğenmeyen insan olmaz lo
Oluyordur mutlaka ilgilenmiyorum kendine baksın herkes boş ver :D
Hiç öyle bir çabam olmadı ben sadece karaktersiz insanlarla takılmıyorum
Var kank.100 kişiye sor 2 3 kişi beğenmez beni doğruları ve doğruyu söylediğim için.
Memnun olanda var memnun kalmayanda vardır diye düşünüyorum
Karakterimi tanıyan yok özellikle bu sitede herkese yazıyor diyorlar sadece
Oluyor veya olmuyor kimin umrunda herkes işinde gücünde
Bilakis bazen çok üzerime düşüyorlar gitmek bilmiyor arayıp sormasam darılıyorlar daralıyorum
genelde herkes çok beğenir hatta annem nazar değecek diye korkup okunmuş muska takmak istemişti :D
Doğal olarak uyuşmadığımız tipler genelde, karşılıklı duygularımız
Elbette oluyor çünkü işlerine gelmiyor.
Neymiş çok dobraymışım ne yapım yalan mı konuşayım 😀
Duygusal ilişkilerde olabiliyor ama pek umrumda degil.
Herkes beğenir karakterimi hiçbişeyde kendimi övmem ama cidden karakterim 10-10yani
Kimse 4 4 değil elbette ki bende bulunmaz Hint kumaşı değilim ama kimse beğendircek zorunlulum yok
Evet mert insan çok sevilmiyor onu gördüm kaypak olacaksın bu devirde
Evet oluyor, feministler beni sevmez zırvalıklarına boyun eğmediğim için 😎
Olur elbette... Bazen sakinlik, bazen de marazlık sevilmez.
Bunlar yerine göre yapılmalı..
Bilmem, sormuyorum kimseye. Sanırım merakım dahilinde değil.
Muhakkak haz etmeyenler oluyordur, hepsinin canı cehenneme..
Karakterimi çoğu zaman ben bile beğenmiyorum, çok keskin olduğum anlar var ama insanlar genelde beni güvenebildigi ve yanımda rahat olabildikleri için karakterimi severler.
Söyleyen olmadı ama illaki olabilir gayet normal, herkese hitap edecek değilim sonuçta
Oluyodur illa insanları memnun edemezsin ama bu kimin umrunda
Benim karakterimi kurcalayacaklarina bence insanlar ben ne kadar karaktersizim ki insanları da öyle görüyorum diye kendine bakmalı bence 😅
İllaki oluyor. Kendimi herkese sevdirme gibi bir kaidem yok
Evet oluyor ama bu benim karakterim kimseyi ilgilendirmez insanlar için değişmek zorunda değiliz
insanlar'ın görüşleri farklı olduğu için her ikiside var.
tabiki oluyor her insanın bi kusuru ve hoşlanmadığı bi davranış biçimi vardır
Çok şükür karakterimiz bozuk tipimiz değil.
Oluyordur. Kimse mükemmel değil.
Aşağılık kompleksine girenler oluyor.
Tabiki de saygı duymak lazım
Hiç karakterimi beğeniyor musunuz? Diye sormadım..
Genelde çok ilgi çekici buluyorlar
Çıkıyor arada öyle kanı bozuklar
Çiçekleri herkes beğenir
bilmem ki, hiç denk gelmedim.
Benimle sorunu olanın kendiyle sorunu vardırndndnd
Oluyordur bir de umrumda olsa keşke
Oluyordur elbette
Vardır tabi umrumda mııı
daha çok kıskanan insanlardan yana dertliyim.
Evet ama bundan banane ki
Başta bana gıcık olurlar
Hiç yaşamadım böyle bir durum 🧐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?