Kişilik & Karakter Sizinde var mı sevmediğiniz insan tipi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sevmediniz insan tipi var mı mesla bahsedince bile benim kusasım geliyo Güncellemeler1 yıl 23 yaşına giricem braz kötü yazıyorum biliyorum kusura bakma Sizinde var mı sevmediğiniz insan tipi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet var cahilleri sevmem bende 0 0 Yorumla
Meryemtoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İnsanlarin yaninda nazik davranıp normalde vahşi varos kizlar🤮🤮🤮 1 1 Yorumla Soran 1 yıl evet benimde saf gibi davranıp her halti yiyen tipler bide geniş insanlar kalitesiz geliyolar Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl işgüzar, kendini akıllı zanneden, uyanık ve içten pazarlıkçı, ortama göre deri değiştiren vs vs diye listeyi uzatabilirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl +1 Yorumla Soran 1 yıl evet benimde saf gibi davranıp her halti yiyen tipler bide geniş insanlar kalitesiz geliyolar Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İki yüzlü insanları asla ama asla sevmem bir diğeri de bilerekten mesaja bakmayanlar artı çok fazla egosu tavan olan insanlar. 0 0 Yorumla
Melksn87 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Seviyor gibi yapıp aslında tam tersi olan tipler🤮 0 26 Yorumla Soran 1 yıl evet benimde saf gibi davranıp her halti yiyen tipler bide geniş insanlar kalitesiz geliyolar Yorumla Melksn87 1 yıl Oda var ve tek derdi yatak olan Yorumla Soran 1 yıl masum ayana yatan tipli kızlar oluyo ya erkekler çok iyi geçirini marjinelim maskülenim tipler.. Yorumla Melksn87 1 yıl Maskülenmi ne demek o Yorumla Soran 1 yıl biraz farklı giyinen severim aslında ama bazıları ben kızlar anlaşmıyorum erkekler anlaşıyorum erkekler aynı evde falan kalırlar ergen ergen yüzü kapalı foto çekinirler Yorumla Melksn87 1 yıl 😀 Yorumla Melksn87 1 yıl Anlamadım ama neyse kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl yazamadım kusura bakma. Yorumla Melksn87 1 yıl Yaz şimdi Yorumla Soran 1 yıl her ortama ayak uyduran tipler vardır ya bence her insan her kişiyle anlaşamaz Yorumla Soran 1 yıl diğer yazdığımda saf gibi gözüküp her boku yiyen ben kızlar anlaşamıyorum erkekler anlaşıyorum diyip erkekler aşırı samimi davran geniş tipler. Yorumla Melksn87 1 yıl Ben insanlara güvenmiyorum sahteler sadece menfaat için seninle iyi olur menfaat bitince tekmeyi atar Yorumla Soran 1 yıl evet öyle maalesef Yorumla Soran 1 yıl yalancılarıda sevmem mesela Yorumla Melksn87 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 23 yaşına giricem kötü yazıyorum kusura bakma Yorumla Melksn87 1 yıl Ego tatmini için birden fazla flört edenleri sevmem Yorumla Melksn87 1 yıl Hayır neden kötü yazıyorsun nerelisinki Yorumla Soran 1 yıl çok doldumda ondan böyle bir paylaşım yaptım Yorumla Melksn87 1 yıl Ne oldu anonimsin zaten yazabilirsin burada Yorumla Soran 1 yıl ben sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum o zaman anlaşılmıyo yazdığım Yorumla Melksn87 1 yıl Tamam önce sakin ol derin nefes al ve ne oldu anlat bakalım Yorumla Soran 1 yıl bir şey olmadı sadece işte bir anlık sinir geldi yazdığım tipleri o kadae sevmiyorum bir insan bir şey hissettiğimde bile sinir geliyo Yorumla Soran 1 yıl bir olay yol sadece sevmiyorum. mesela birisinde öyle özellik sezsem anında böyle sinir geliyor Yorumla Melksn87 1 yıl İnsanlar öyle napicaksin işte Yorumla Soran 1 yıl senin yaşın 25 mi Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yılışık ve cinsiyet farketmeksizin abaza olan insanlardan nefret ediyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl aynen öyle
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Her şeyi bildiğini zannedip doğrusunu bahsetmeye başlayınca aa evet evet hatırladım diyecek kadar basit ve ucuzlar 0 0 Yorumla
pembebirlimon Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl 1- YALANCI 2- kendini her zaman üstün gören ve insanı aşağılayan alttan alttan laf sokan 3- cimri ve nankör 0 0 Yorumla
Labombastik Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İlgi manyağı insanlardan nefret ederim. 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Ucte ikisini sevmediğim için saymayı bıraktım 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Var var olmazmi bi dk durmam 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Akepeli insanlar 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sürüsüne bereket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet var cahilleri sevmem bende
İnsanlarin yaninda nazik davranıp normalde vahşi varos kizlar🤮🤮🤮
evet benimde saf gibi davranıp her halti yiyen tipler bide geniş insanlar kalitesiz geliyolar
işgüzar, kendini akıllı zanneden, uyanık ve içten pazarlıkçı, ortama göre deri değiştiren vs vs diye listeyi uzatabilirim
+1
evet benimde saf gibi davranıp her halti yiyen tipler bide geniş insanlar kalitesiz geliyolar
İki yüzlü insanları asla ama asla sevmem bir diğeri de bilerekten mesaja bakmayanlar artı çok fazla egosu tavan olan insanlar.
Seviyor gibi yapıp aslında tam tersi olan tipler🤮
Oda var ve tek derdi yatak olan
masum ayana yatan tipli kızlar oluyo ya erkekler çok iyi geçirini marjinelim maskülenim tipler..
Maskülenmi ne demek o
biraz farklı giyinen severim aslında ama bazıları ben kızlar anlaşmıyorum erkekler anlaşıyorum erkekler aynı evde falan kalırlar ergen ergen yüzü kapalı foto çekinirler
😀
Anlamadım ama neyse kaç yaşındasın
yazamadım kusura bakma.
Yaz şimdi
her ortama ayak uyduran tipler vardır ya bence her insan her kişiyle anlaşamaz
diğer yazdığımda saf gibi gözüküp her boku yiyen ben kızlar anlaşamıyorum erkekler anlaşıyorum diyip erkekler aşırı samimi davran geniş tipler.
Ben insanlara güvenmiyorum sahteler sadece menfaat için seninle iyi olur menfaat bitince tekmeyi atar
evet öyle maalesef
yalancılarıda sevmem mesela
Kaç yaşındasın
23 yaşına giricem kötü yazıyorum kusura bakma
Ego tatmini için birden fazla flört edenleri sevmem
Hayır neden kötü yazıyorsun nerelisinki
çok doldumda ondan böyle bir paylaşım yaptım
Ne oldu anonimsin zaten yazabilirsin burada
ben sinirlendiğim zaman kendimi kaybediyorum o zaman anlaşılmıyo yazdığım
Tamam önce sakin ol derin nefes al ve ne oldu anlat bakalım
bir şey olmadı sadece işte bir anlık sinir geldi yazdığım tipleri o kadae sevmiyorum bir insan bir şey hissettiğimde bile sinir geliyo
bir olay yol sadece sevmiyorum. mesela birisinde öyle özellik sezsem anında böyle sinir geliyor
İnsanlar öyle napicaksin işte
senin yaşın 25 mi
Yılışık ve cinsiyet farketmeksizin abaza olan insanlardan nefret ediyorum
aynen öyle
Her şeyi bildiğini zannedip doğrusunu bahsetmeye başlayınca aa evet evet hatırladım diyecek kadar basit ve ucuzlar
1- YALANCI
2- kendini her zaman üstün gören ve insanı aşağılayan alttan alttan laf sokan
3- cimri ve nankör
İlgi manyağı insanlardan nefret ederim.
Ucte ikisini sevmediğim için saymayı bıraktım
Cimri ve yemeği şapırtadarak yiyen
Var var olmazmi bi dk durmam
Ben insan sevmiyorum
Akepeli insanlar
Fasat , yalancı
Sürüsüne bereket