Hayir istemezdim. Para her zaman hersey demek degildir, omrunde garantisi yok. Icinde bulundugum hayati iyisiylede kotusuylede seviyorum yaşıyorum daha iyi ve kaliteli bi yasanti icinde mucadele ediyorum emek sarfetmeden elde edilmis bi para olurdu bu ustelik ömür feda edilmiş hic gerek yok
Çok saçma bir soru. Sırf kendimizi ezik değersiz ve işe yaramaz hissetmemiz için sordun bu soruyu çok iğrenç buluyorum. Yani yanlış anlama ama 90 yaşındaki adam 90 yıldır zengin ve 90 yıllık ömründe enerjisi, gençliği, sağlığı varken hayatın keyfini çıkarmış. Bizim hiç böyle bir durumumuz olmamış. Bugünkü yaşı mı veya şantili vereceğim sadece parasını alacağım. Ben onun sadece parasını alsam nasıl olur?
Abi kusura bakma ama bu züğürt tesellisi adam 90 yıl kral gibi yaşamış bizim hayal bile edemediğimiz hayatı yaşamış şimdi ben iyi ki 90 yaşında değilim 26 yaşında bir fakirim diye sevineyim mi?