Hayır ya. Evlenmeyi şimdilik düşünmüyorum ama evlenmek istediğim zaman sevdiğim birisi ile evlenirim. Sevmediğim birisi ile sırf parası var diye evlenmem. Para düşkünü görmemiş kişilerden değilim şükür
Geçen yıl da aynı haber yapılmıştı ve kadının videolarını çekmişti adam. Kadın bu durumu bile bile adamla olduğunu dile getiriyordu zaten. Ben olmazdım açıkçası para dışında başka önceliklerim var karşımdakine birşeyler hissetmek gibi..
Ben maddi durumu iyi olmasa da benden oldukça büyük biriyle olabilirdim.
70 yaşında birine bile aşık olabilirdim maddi durumu farketmez. Bizim toplumun her şeyi maddiyata çıkar ilişkisine bağlaması beni tiksindiriyor. Belki bu haberdeki iki kişi için durum bundan ibarettir ama bu herkes için geçerli değil.
Ben genelde kendimden büyük kişilerden hoşlanıyorum. Bir gün 45 yaşında bir erkeği sevsem ve onunla hayatımızı birleştirsek dışarida görenler muhtemelen bana da aynı damgayı vururdu. Onların bir damga vurmasını önemsediğimden değil o ayrı mesele ama her zaman durum sandığınız gibi insanların çıkar gözetmesi olmayabilir.
Bari son günlerinde bağış falan yapsaydı elin fukarasıyla evleneceğine 😂 Bizimkiler de zengin diye beni verebilir beklerim onlardan sürekli paradan bahsediyolar djsjsj
Dün bankada denk geldim. Kadın 45 50 yaşında ama gayet düzgün bi fiziğe sahip. Adam 65 vardı. Elinde baston. Kılık kıyafeti dede gibi kadınla hiç uyumlu değil. Rezillik bence