Yaşamak için nasıl bir sebep bulabilirim?
Herşeyden, herkesten çok yoruldum.
Herşeyden, herkesten çok yoruldum.
yeni bi hobi ve sevdiğin işi yap. birde en mutlu eden şeyi bul. Bu çok basit bir şey gibi görünsede zordur. Kimi ormanı kimi denizi kimi aksiyonu kimi sevdiği kişinin yanında huzur ve mutlu olur. Yaşama sevinci olur. Sen onu ara bence
Bulamıyorum.
Ev-iş ikilemi arasında gidip geliyorum.
En kötüsü de bu gidişatı değiştirmek için hiçbir meyilde bulunmayışım.
tam olarak bu benim bir kaç sene önceki halimdi. Şimdi yeni hobimi yapıyorum spor. Ve aynı zamanda üniverste okuyorum 2. yi. Onun dışında motor aldım arada onla geziyorum. Araada cafeye filan giderim. inan bana çok basit ya da çok zahmetli görünsede. yapman kesinlikle şart. Çünkü insan sürekli aynı rütin işi yaparsa kafayı yer. Arada değişiklik mutlaka yapması lazım. Çok basit hamlelerle başla. Mesela iş çıkışı tek başına bi kahve iç bi cafede en fazla 15 20 tl gider. Birde 30 dakikan. Eve her zaman aynı yoldan yürüme biraz yolu uzat. Sonra arkadaş bul onunla takıl hatta yeni bi oyun filan bul. Olmadı bitane scoter tarzı motor al onunla dolaş ya da bisiklet ya da onun gibi sevceğin bir şey. Her ne olursa olsun hayatına bi renk katman lazım. Bunların hepsi ayrı bi renk. Senin hayatın süt gibi sadece tek bi renk. Sen her yeni birşeyde o süte ufak ufak renk atıcaksın. Rengarenk hayatın olması dileğiyle. Ve daha sayamadığım tonla şey var biliyor musun?
Cevap
10Cevap
Yaşamak için tek sebebin cenneti kazanmak olmalı , hiçbir mutsuzluğun olmadığı sonsuza kadar mutlu bir yaşamın olduğu bir yer
Herkes dünyanın rengine kanmış, kula kulluk etmekle meşgulüz.
Zararın neresinden dönersen kârdır. şu an cenneti kazanmak için bir hamle yapmayıp yarına ertelersen , ziyanda olursun.
Demek ki yeterince paran yok
Sağlam işin yok
İyi ailen yok
Birkaç dostun yok
Aksine param var, evimi aldım, şirketin arabasını kullanıyorum. Fakat her şey stabil.
Yeni bir şehirdeyim, sorun sevgili değil ki.
Bu şehirde öyle insan/insanlar yok ne yazık ki. Herkes çok rahat, buraya da adapte olamıyorum.
Eskişehir.
Ankara 'dan geldim, sorun şehir değil ki insanları sanırım. Yaşam tarzlarına vs alışamıyorum.
Yaaa Ankara çok seviyorumm ben en güzel zamanlarım orada geçti
Hocam aslında hızlı tren ile her fırsatta gider gelirsiniz
Evet haklsijniz bende benzer durum. yasadim..
Kaldığım. yeri sevmiyordum 4 yıl sonra baktım ki günden güne alismaaidm hzuur bulamadım. birakrim. ama siz bı sure daha devam. edin derim.
4 ay alışmak için yeterli değil mi.🙄
Artık Ankara 'da gidecek evim de yok ki.
Her gittiğimde kendimi ıssız hissediyorum.
Annemle yaşıyorum, Ankara ile kendi evim haricinde bir bağım yok. Evi de kiraya verdim.
Umarım.🙏
Sosyal aktivite alanım yok.
Bilemiyorum tam olarak sorun nedir.
Merhaba , ailen için olmasa bile kendin için yaşamalısın.
var, dünyaya bir defa geliyoruz ikinci kez gelmek gibi bir şansımız yok bunun için bu şansı en iyi şekilde kullanmalıyız. Her şeye rağmen yaşamaya değer.
En azından insan olarak gelmişsin dünyaya
Pencere kenarındaki yoğurt kabındaki çiçek olmayı tercih ederdim.
Yaşamak yeterli bı sebep
Yok. 👎
Var cunku ne uzulur seni seveneler
Konusalim mi
Benim için var şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?