Çok sinirlenmiştim ve CHP'ye oy vereceğim demiştim sonra yattım o gece rüya gördüm rüyada CHP ülkeyi ele geçirmiş ve farklı bir din getirmişti Zaman kuşağı hipnoz olmuştu Genç arkadaşların içindeyim noluyor diye etrafa bakıyorum siyah takım elbiseli adamlar vs. Var farklı din var onun ritüel gibi birşeyi var gençleri izliyip nöbet tutuyorlar yani yapmak istemeyen olursa zorlanan yaptıracaklar. Gençler kafalarını yukarı doğru bir tarafa çevirmiş tapar gibi bakıyor sonra bir tanıdığımıda görüyorum ( o kişi kuran okuyan namaz kılan ihlaslı bir kişi gerçekte) Gençlerin o din ritüeli adı altında hareket etmeden durup baktıkları yerin altında bir kapı yeri var kapı yok örtü var o tanıdığım kişi aniden oraya giriyor bende başına bişi gelir diye onun ordan çıkarma niyetiyle onun peşinden gidiyorum kenardan sahte dincimi papazmı ne var aslında gençleri onlar yönetitormuş. Arkamızdan biri geliyor görüp görmediğimz hakkında bizi teyit ediyor hiç bişi görmediğimizi defalarca söylüyorum korkudan. Velhasıl aralarında gizli adamlar konuşuyor bunları napalım diye her neyse bize bir şey yapmıyorlar ama peşimize birilerini takacaklar konuşursak vs. Diye yol boyunca o kişi ile yürürken ben Ayet-el kürsi okuyorum peşimizde hala birileri var sonra aman Allahım diyorum CHPnin eline geçti diyemi böyle oldu şehir karanlık sokaklar karanlık yürüyoruz ben dua okumaya devam ediyorum sonra aydınlık bir şehire çıkıyorum ve o anda biri yanımdaki kişinin çantasından cüzdanını alıyor bana bakıyor gülüyor insan bedeni gibi ama suratı insan değil değişik ve korkunç bir surette olan bir varlıktı dişleri kafası vs. ( şeytan olduğunu düşünüyorum) Gülüyor Alay ediyor ben dua okumaya devam ediyorum bir enerji geliyor güçlü bir enerji ve o hzılı bir şekilde uzaklaşıyor bende cüzdanı alıyorum ondan. Böyle.
Yemin ederim rüyalarımı gelip senaristler/yönetmenler izlesin lütfen ya lütfen. Öyle bir rüyalar görüyorum ki off ömrü hayatımda böyle güzel filmler izlememişimdir. Uyanır uyanmaz kaleme döksem vallahi oscar’a aday birçok film çıkar. Korkutucu gerilimli rüyalar gördüğüm oluyor da zevk alıyorum bundan. Saçma rüyalar da görüyorum, realde hiç yüzünü dahi görmediğim bir insana sarılı buluyorum kendimi ne alaka ne alaka yani ahahah
Saçma, karışık, korkunç, alakasız, geçmiş, gelecek her türden. 🙄 Hiç yurt dışı seyahati yapmayan ben bir ünlü ile rüyamda onu bile gerçekleştirdim, zihin çok değişik çalışıyor. 🙄😄
Genelde gördüğüm rüyalar korkunç olmuyor ama beni korkutuyor. Bu da galiba saçma olmuş oluyor. Çok basit bir şeyde bile kalbim öyle hızlı tek diyor ki böyle can havliyle uyanıyorum ama çok saçma 😄
Rüya görmüyorum genelde ya da hatırlamıyorum fakat hatırladıklarımda korkunçlu oluyor. Önceden nadir olan, son zamanlarda sıklaşan ağlayarak uyanmalarım var. Bu olduğunda ne gördüğümü net hatırlamasam dahi kendi ağlama sesime uyanıp, uyandıktan sonra dahi bastıramadığım bir ağlama geliyor içimden ve bir süre daha neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum. Güne böyle başladığımda, bitene kadar iğrenç bir ruh hali yaşıyorum.
Korkunç rüyalar daha çok görüyorum. Özellikle kıyamet koptuğunu çok görürüm rüyamda. Sonra uyanınca "ohh, neyseki her şey bir rüyaymış" dediğin an varya, anlatılmaz yaşanır.
Genelde yemeklerle ilgili rüya görüyorum ama saçma bir şekilde , mesela dev bir eriği yemeye çalışıyorum sonra brokoli beni kovalıyor... aklım fikrim yemek sanırım , yemek yemeği seviyroum
ikisinide bi arada görüyom mesela bugün rüyamda bebek gördüm ve evlatlik almak istedim hshehdhd sonra dogum günü partisindeydim ne alakaysa ondan sonra birden korku görmeye basladim anlam veremedim
Asorı harika ruyalar goruyorum dun elimde kofte ekmek ve bira varken otostop cektim bi arac durdu camı actılar cubbeli ahmet ve esi jdmdmcmf ama hiçbişe demediler hatta boyle asırı sevecen davrandılar canım hocam
Görmüyorum pek ama bu aralar korkuyorum. Ya. İki ayrı kişi rüyasında beni feci bir şekilde ölürken görmüş hatta ikisi de ‘ki bu iki kişi birbirini tanımıyor’bana o kadar kötüydü ki aklımdan atamadım gece uyuyamadım dedi. Hakkınız helal edin da ne olur ne olmaz. Ellahım besmellah dndndndndjdjdjdj
Sacma rüya daha çok görüyorum Rüyalarından etkilenen biri olarak korkunç rüya gördüğüm zaman 1 hafta kendime gelemiyorum O yuzden aklım çıkıyor görmeye