Ne anlama geliyor ki😒

Korku filmi izleyeyim de bu rüyayı görmeyeyim tarzı mı..
Ben şey düşünürüm, bu rüyayı yazıp senaryo haline getirsem gişe rekorları kırmaz zira korkudan kimse filmi izlemek istemez.
Hayr olsun diyelim.
Rüyadan rüyaya değişiyor. Kimisi bilinçaltı kaynaklı olurken kimisi insanın karakterini bile yansıtabiliyor. Ancak rüya tabiri günümüzde internette yazılan şeylerle yapılacak bilecek, öğrenilebilecek bir şey değil bence. Soruya gelecek olursam da evet çok sık gördüğümü söyleyebilirim. Özellikle beni farkında olmadan epeyce etkileyen bir dizi film veyahut olay varsa aynı rüyanın varyasyonlarını 3-4 kez bile görebilirim.. korku peşimi bırakmıyor
Korkunç değil de genelde rüyalarımda bana zarar vermek isteyen kişileri görüyorum. Rüya içerisindeyken korkuyorum biraz ama uyanınca hissetmiyorum o korkuyu
Bu aralar pek rüyaları mı hatırlamıyorum.
Görmem korkunç rüya da pek.
Bilinç altınız da bir korku var ise bu kötü rüya görmenize sebep olabilir.
Cevap
43Cevap
Bazen ben de epey etkileyici ve sağlam rüyalar görüyorum. Aklımda tutabilsem güzel korku filmi çıkar cidden
Evet görüyorum ve hep sabah ezanında uyanıyorum hiç şaşmaz
Bir anlamı yok bilinç altında ne varsa rüyalarında onu görürsün
Eskiden görüyordum Ayetel Kürsi duasını ezberledim her gün yatmadan önce okuyorum ve şöyle dua ediyorum Allah'ım şeytanın vesvesesinden haramın her türlüsünden ve kötülükten sana sığınırım dedikten sonra Amin derim ve başımı yastığa koyarım uyumak için
Valla korkunç mu bilememde en son rüyamda küçülüp dedemin takkesinin içine giriyordum, dedemin takkesinin içi boyutlar arası bir yerdi, farklı farklı boyutlara açılan kapılar vardı, girdim birine, orada cinler, şeytanlar falan tatile çıkmıştı ve tüm yapılar takke ve baston şeklindeydi.
Nedendir bilmem uzun zamandır rüya görmedim.
Rüya görmemek diye bir durum yok
Hiç görmedim demiyorum. Uzun zamandır diyorum
Yok oda yok, her bilincin kapandığında rüya görürsün muhakkak, sadece hatırlamazsın. Beyinin illa ki birşeylere odaklanması lazım çünkü, yaşadığı sürece.
O zaman hatırlamıyorum diyelim çünkü uykum derin benim. Ölüm uykusu gibi
O olabilir evet, benimde derin.
Sıkıntı ya yarı ölü olmak😅
Aynen çok sıkıntı, gün boyu kendine gelemiyorsun.
Eğer gün içinde bir şey içime dert olmuşsa kesin kötü rüya görüyorum çoğu zamanda gördüğüm şey endişe duyduğum şey ile alakalı oluyor bilinçaltı diye düşünüyorum
Hiç korkunç rüyalar görmüyorum. 22 yıllık ömrümde toplasan 5 bile yoktur :) Ama onlar da sağlam korkunç kıyametin koptuğunu görmüştüm :)
Böyle bir dönemim olmuştu. Gördüğüm rüyalar tüm günümü ciddi derecede etkiliyordu. Muska taşıdım, safranla yazılı su vs içtim geçti.
Of hemde nasıl.. bazen kabus görecek miyim yine diye uyuyasım bile gelmiyor kaç kez hiç uyumadığım günler oldu.
Zaman zaman benimde korkutucu rüyalar görüyorum.
Yalnız odama düş kapanı aldım. Yararı olduğunu düşünüyorum.
Öneririm sana da.
Çok fazla rüya görmek delirmeye işaret eder.
Gün içerisinde gerçekçi objektif konulardan uzak modda olduğun anlama geliyor.
bende yıllarca çok sık şekilde gördüm bir yerden sonra hissizleştim ve gece kabustan uyandığımda bile çok sakin hissettim artık görmüyorum
Şimdiye kadar neler gördüm. Ama bir süre sonra artık ailevi psikolojiyle alakalı rüyalar görmeye başladım. Hangisi daha korkunç bilemiyorum.
Sürekli çünkü bilinç altım da hiç iyi bir şey yok olmadığı İçin de kötü kabuslar görürüm
Rüyalarım hep bilinçaltı diğer benliğimin kontrolü altında. Bu aralar hiç görmüyorum, gözümü açıp kapattığımda uykumun sonuna gelmiş oluyorum
Ya üşüyosun ya da karnın çok dolu yatağa giriyosun demektir.
Görmüyorum. Halbuki korku hikayesi açar öyle uyurum ama tık yok 😅
Benim dışındakilere korkunç gelen rüyalar oluyor genelde
Kabusla kalsa uyku felci sürekli yaşıyorum halk adında karabasan.
Evet çoğunlukla ürkütücü rüyalar görüyorum ve uzun süre etkisinden çıkamıyorum
Bu aralar pek görmüyorum, antidepresanın faydası olabilir 🤔
Gerçekleşmeyecek hayallerimin rüyasını görmek benim için en korkunç rüyalarım
Evet
Rüyalara itibar etmesem de yüzümde sivilce çıkıyor
Genelde rüya görmüyorum, görsem bile saçmalıklara denk geliyorum..
Hamileyim eşimle neredeyse 3 aydır birlikte olamıyoruz rüyamda şeytan mı cin mi onunla birlikte oldum gerçek gibiydi korkuttu beni bu rüya
hamilelikte bu kadar ara vermemelisin yalnız. hanginiz uzak duruyor sen mi eşin mi
hayır, sakın. çok yanlış bu. bebeğine bişey olmaz. adam soğur bak. hamilelikteki en büyük hatalardan biri bu
Bazı zamanlar evet 🙄
+Kötü rüyalar görüyorum.
- Mesela ne görüyorsun rüyanda?
+2 gün dinazor gördüm. Gerçek sandım.
-Ama sen çok dinazor izliyorsun.
+Sizi de izliyorum.
Korkunç rüyalar görüyorum
evt genelde gormem gordummu de hep o tarz goruyorum jdbdj
Önceden bende goruyordum sonra felak ve nas duasini ogrendim yatmadan once okudum ve gormemeye basladim.
Ya rüya görmüyorum ya da hatırlamıyorum..
Hayatı koşturmacalı ve stresli yaşıyorsun o yüzden olabilir
Keşkeeee biraz aksiyon yaşarız hayatımızda renk yok bari rüyalarımızda olsun
Çoğunlukla görürüm ama eskiden. Sürekli bir inden kaçıyormuş gibiydim hayrolsun
Cinlerdendir vs genelde büyü yapilmis müsibetli insanlar görüyor o da cok kotuyse anlarsin zaten
Korkunçlu rüyaları ayda yılda bir görürüm
Evet gördüğüm oluyor..
korkunun ve zifirinin ta kendisini görüyorum
Gününe göre değişiyor
Evet hemde korku filmi tadında 😂
Görsem bile hemen uyanıyorum.
Ben de çok korkunçlu rüyalar görüyorum.
Evet görüyorum
Hem de ne korkunc.. gün de 4-5 Saat uyuyorum.
Hiç rüya görmüyorum
Sen neler görüyorsun
Allah Kimseye Yaşatmasın, Arada Bir
Ewwt arada görürüm...
Bazen görüyorum berbat bir his
Evet valla daha demin 5 kişi bıçakladı beni
Her türlü rüya görülür bilinçaltı meselesi
zaman zaman görüyorum..
bazen üst üste öyle korkutucu şeyler görüyorum ki
Huzursuz olduğum zamanlar oluyor..
evet ama ok uzunlar, anlatmiyim şimdi.
Hayır