Genel olarak halkın psikoloji bilimine olan tavrını merak ediyorum.
Gittim
Gitmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
gitmiştim ama bir işe yaramamıştı. bazı durumlarda işe yarayabilir ama herşeyde işe yarayacak diye bir şey yok. özellikle sıkıntının altta yatan sebepleri düzeltilmediği sürece. çok extrem bir örnek vereyim ne demek istediğimin anlaşılması için. ishalsiniz, bu durum sizi strese sokuyor. psikologa gidiyorsunuz. ishaliniz iyileşmedi hala devam ediyor ama artık kafaya takmıyorsunuz :-)
Gittim evet.. Yani insanlar bunu utanılması gereken bir olay olarak görebiliyorlar ama bana kalırsa kişinin kendisine değer verdiğini gösterir bu durum.. Sorunlarının üzerini kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranmasındansa insanın yardım alması çok güzel bir olgu.. Keyifli günler..
Teşekkür ederim :)
Cevap
10Cevap
Gitmedim ama gitmek isterdim, hep korkardım bana diyecek senin canım dertlerinle mi uğraşacağım diyip kovar beni diye :D
Olur mu öyle şey, bu meslek bunun için var😂
Sabah programı gündüz kuşağı:
-cinayeti kim işlemiş olabilir
-... Hanım Ayşe işlemiştir zaten psikolojik yardım alıyordu
-hemen Ayşe'yi hatta bağlayın!
İşte böyle, olay bu
Çalıştığım kurumda mecbur kılınmıştı yılda bir defa gidin diye bu sene gittim ve hemşerim çıktı kız. :) Şimdi dışarda görüşüyoruz
Bu yaptığı tamamen etik dışı… TPD’ye şikayet edildiği takdirde işini kaybeder. Psikologlar danışanlarıyla başka ikili ilişkilere giremez…
Neurolojiye gidip tedavi oldum psikoloğa iki defa gittim 1 Türkiye’de 1 de Almanya’da ikisindede piskolojim daha çok bozuldu
Bazen terapi seanslarındaki farkındalıklar insana ağır gelip biraz daha dibe çekebilir fakat bu geçici bir süreç, bırakmamak gerekli
Kaç senelik psikoloji eğitimim ve profesörlerden aldığım derslerin hepsi yalanmış, şu an sizden öğrendiğim bu bilgi için çok teşekkür ederim demek ki psikologlar öyleymiş🙏🏻
Ergenligimde gitmiştm hiç ilgilenmiyorlar ki ilaç yazıp göndermişlerdi
Psikolog ilaç yazmıyor, psikiyatriye gitmişsiniz
Gitmedim gerekte duymuyorum çevreden duyuyorum uyuşturucu ilaçları veriyorlar kobay gibi kendi kendime yoga ve meditasyon yapıyorum herkesin kendi elinde
Gitmiştim, çok yüzeysel sorular sordu basidinden anlamaya çalıştı herhalde, Saçmalıktı.
Psikiyatriye gittim psikologa gitseydim ondan once diyorum sen sen ol icine atip atip kendini atese verme. Gidiceksende özelde guzel kaliteli bir doktora git
Hayır, gitmedim. Kendi kendimizin psikoloğu olduk yıllarca.. 😬😬
Gittim ama bi faydasını görmedim. Adam beni dinlemekten çok duvardaki saate bakıyordu
Gittim. Silah almak için
gerçekten sinyal yok...
Niye? Gittim işte silah almak için
Psikolojim bozuk ama gitmedim
Ne gibi bir sıkıntı var
Gitmedim ama gitmek isterim
Gitmedim
Gitmedim ama gitmeyi düşünmüştüm.
Hem psikolog hem psikoyatriye gittim.
Hayır gitmedim
Girmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?