Gittiyseniz sorunlarınızdan kurtulabildiniz mi? Size faydası oldu mu? Psikologluk mesleği hakkında neler düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılYakın zamanda kafam güzelken gitmiştim. sebebi ufak tefek takıntılarımdı ve çevreye yabancılık hissi. kalbimin atışlarını sayıyordum:) odaya girdiğim zaman 10 saniyede teşhis koydu. 15. saniyede ilaç yazdı. 30. saniyede çekmecesinden bir hap çıkardı. onu makasla kestiği zaman 33 saniye geçmişti. sonra tekrar konuşmaya başladı. o konuşmaya devam ettikçe sesi benim için duyulmamaya görüntüsü bana iyice uzaklaşmaya başladı. sorunların birazcık büyüdü ancak odadan çıktığımda geçen 1buçuk dakikada çok şey öğrendim. paranın insanları ucuzlaştırdığını ve bu mesleğin kapitalizmin getirdiği beyin akıtıcı birşey olduğunu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet 16 yaşımda gitmiştim asosyalim dışarı bile çıkamıyordum doktor dedi seni tek başına tatile göndercez felan bende gittim marmarise işte (Ogunden bu yaşıma kadar her yaz marmarise gidiyorum iyi yer tavsiye edilir))))). gittim işte tek başıma ilk 3 gün felan amele amele takıldım :) sonra insan istemedende arkadaşlar buluyor turistlerle konuşuyorsun felan filan zaten 2 ay sonra eve dönünce annem babam şaşırmıştı yani işe yaramıştı :)
01 Yorumla
psikoloğa değilde psikiyatriye gitmiştim hem param gitti hemde azar işittim söyledikleriyle psikolojimi dahada bozdu nezaman bir karar alsam o adamın söyledikleri aklıma geliyo
05 Yorumla
Psikoloğum sensin Eylül'cüğüm :) Baya faydalısın bana :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
32Cevap
Ben 4 yıldır gidip geliyorum panik atak hastasıyım deli gibiydim ölüyordum kusuyordum nefes alamıyordum ilaçlar bir nebze yardımcı oldu ama doktor bana dediki ilaçlara alışma daha kötü olursun neyseki ben 4 yıldır kullanıyorum hala bağımlısı filan olmadım :)
07 Yorumla
+1 yılAnnem ders çalışmıyorum diye götürmüştü psiklog da resim filan çizdirdi hiç bir şey anlamadım garip garip sorular soruyordu oysa ki ben çok fark bir şey olmak istiyordum tiyatrocu olup insanları irdeleyip inceleyip onların duygusunu düşlerini hayatı anlayıp bunları insanlara oynarak anlatmak istiyordum. kimse bilmiyordu.
00 Yorumla
+1 yıladece dinliyorlar/teoride hicbir sey yok. sen 20 cumle soylersin o 1 cumle. sinir bozucular. ve cok sakin olomaya calisiyorlar normal haytlarinda oyle olmadiklarina eminim
21 Yorumla
3 ayBen gittim. Universite sınavları ile ilgili depresyona girmiştim. Sınavlar bitince daha iyi oldum gitmedim. Psikologun pek etkisi olduğunu söyleyemem
00 Yorumla
+1 yılModern tıbbın gelişmesine paralel olarak gelişme gösteren ruhi hastalıklarla ilgili kavram ve tedavi metotları ile uğraşan insanlardır psikologlar.
00 YorumlaBen psikoloğum kanka cidden yani dalga geçmek için söylemiyorum. Hiç gitmem gerekmedi.
02 Yorumla
+1 yılSorunum olsaydım giderdim ama çok şükür hiç gitmedim.
01 Yorumla2 3 psikologa gitmiştim sanırım her defasında ailemi çağırdılar.
02 Yorumla
+1 yılKendini normal görmüyorsan gitmelsin gittim faydasınıda gördüm çekinme biran önce git !
00 Yorumla
+1 yılhiç bir boka yaramıyor... insan kendi kendinin psikologu oluyor ilk basta travma agır yasanıyor sonrasında beynin işlevi acı veren olayları ve olguları unutmaya yonelik caba harcıyor boşa veriliyor psikologada para
05 Yorumla- +1 yıl
saygı duyulsun duyulmasın sıkıntı değil şu piyasadki kişisel gelişim zırvalarına bile karşıyım 17 tanesini bir ayda okumuştum ve sonra boş bir şey oldugunu anladım insanı belli bir kalıba sığdıramazsınız
- +1 yıl
işini iyi yapan çok az oldugu için böyle.
- +1 yıl
bana gelseydin ya
+1 yılsaçma sapan bir meslek, okulda hocamız vardı tam bir piskopattı nasıl prof oldu bilemiyorum , o bölümde asistan arkadaşlarım var kendileri diyorlar bizim yaptığımz yok hepsi boş işler
00 Yorumla
+1 yılpsikoloğa gitsem bir kaç soru sorsam s. git der bana
00 YorumlaÜniversite zamanı Dikkat dağınıklığı ve uyku yüzünden gittim. Iyide bir doktordu ama 1 sene sürdü çözemedi ve hocasına devretti beni o da çözemedi malesef :/
04 Yorumlagttm onunda psikolojisini bozdm :) faydası değil de braz rahatladm sayılır
014 Yorumla- +1 yıl
tabiki canım önceden çok korkuyordm ve her şey kötü olcak gbi hissediodum mesela camdan bakıyorm düşceğimi düşünym ya da yolda araba çarpcak die düşünüydm her şeyin en kötü halini düşünüyordm şimdi azaldı çok şükür şu an sdc gece yatarken kndmi korkutuyorm ve uykumu kaçırıyorum :/
- +1 yıl
Şunu düşün bak hayal gücü dünyanına en güçlü kuvvetidir o güç için imkansız yoktur. İstersen uçarsın istersen görünmez olursun. Herşey senin elinde dolayısıyla sonunu belirlemekte senin elinde kötü bitirmeyeceksin hayalini. Bak güzel hayaller kur ve sonuna yaklaştığını hissettiğinde uçarak bulutlara çıktığını ve bulutların üzerinde uyuduğunu hayal ederek bitir
- +1 yıl
işte bunu beceremiyorum :( kaptırıyorm kndmi ve kendime geldiğimde kalbm hızlıca çarpıo napıorm diorm bn neden böle olsn ki Allah korusun diyrm hep başıma gelio ama... evde yalnz kalamıorm ışık yansa bile orda bri var da bna bakıo hissine kapılıorm aslında en büyük düşmanm kendm aklmda bin tilki kendime yapıorm
Gitmedim çünkü o safhada değilsim. Kafamda bitirdiğim konular için psikoloğa gerek yok. En fazla unutmak için ilaç desteği aldım ve başarılı oldu.
02 Yorumlaçok istemiştim olamadım hatta bir arkadasımın boşuna on tane iğne yaptırdıgını psikolojik oldugunu ama doktorun bunun farkedemediği gibi şeyleri ortaya çıkarttım vs vs olmadı napalım
00 Yorumla
+1 yılgittim
faydası yok
cünkü soruma oda cevap veremiyordu02 Yorumla- +1 yıl
takıntılı bir soru
dini acıdan
+1 yılmillete güzin ablalık yapmaktan kurtulduğum an gidicem..
00 Yorumlagittim fakat başka yönlerde faydası oldu olaylar bir anda farklı yönde gelişmeye başladı
03 Yorumla
+1 yılgerçek hastalar psikoloğa gitmez gerçek hastaların delirttikleri psikoloğa gider
00 YorumlaHiçbir sorunu kolay kolay çözemezler sana yardımci olabilirler sadece
00 Yorumlagittim ve tabiki faydası olmadı.. sanırım masa altından kitaba bakıp ilaç yazıyorlar
01 Yorumla
+1 yıltak kulaklığı aç müziği al işte sana doğal psikolog :D
00 YorumlaGitmedim..
En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum benimkiler geldi yine.00 Yorumlarus sevgilim çok güzel motive ediyor...
psikoloğa ihtiyacım yok...00 YorumlaHayır, nedense gereksiz buluyorum.
00 Yorumla
3 aygıttım onuda delı ettım bıraktık :D
00 Yorumla
+1 yılGitmedim. Gerek duymadım.
00 YorumlaBir kere gittim işe yaradı...
00 Yorumla
+1 yılkendi kendimin psikoloğuyum kardiş :)
01 Yorumla2 defa gittim işe yaramadı :D
018 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 551 cevap paylaştı. Gitmeyi düşünüyorum bu aralar çok bunalımdayım
00 Yorumla
+1 yılgitmedim ancak gitsem iyi olabilirdi
01 Yorumlabiz gidiyoruz sürekli pampo (:
04 YorumlaYakında giderim herhalde.
04 Yorumla
+1 yılgittim bı b. ka yaramadı kendım kurtuldum
00 YorumlaEvet gittim faydalı oldu.
01 YorumlaGitmedim ama gitmem gerekecek -,-
03 YorumlaBende gitmek istiyorum amma çekiniyorum
00 Yorumla
+1 yılyok gitmedim,
00 Yorumla