İnsanlara gösterdiğiniz yüz gerçek yüzünüz mü, sahte yüzünüz mü?

Çalıştığım ortamda ve sosyal hayatımda ister istemez insanlara göre değişebiliyorum. İki yüzlülükten değil tabii. İnsanları kırmamak için, yüzlerine de tüm gerçekleri pat pat söyleyemeyeceğim için mecburen daha törpülenmiş halimle yaklaşıyorum.
Yılanları daha çok severim çünkü onun amacı nettir avlanmaktır. İnsanların niyetlerini sorgulamak zor onun için her durum için hep aynı yüzüm olur. Onun için tek bir yüzüm var oda insanlara somurtmaktır.
Cevap
17Cevap
Benim iki yüzüm var. Ama sorun şu ikisi de sahte değil. Bir insan hangi yüzümü görmeyi hak ederse, ona o yüzümü gösteririm...
İki yüzlüyüm, hangi yüzümü hak ederlerse onu gösteririm.
Bir yüzüm var ama duruma göre birden fazla maske takabilirim
Tek bir yüzüm var. Neysem o olarak yaşıyorum.
Aslında kişiye ve duruma göre davranıyorum..
Tabii ki iki yüzlü olmakla aradaki çizgiyi bilerek, bundan kaçınarak..
Ben rol yapmayı, olmadığım biri gibi davranmayı beceremiyorum. Oysa bazı insanlar ne kadar da kolaylıkla yapıyorlar bunu...
İnsanlara gösterdiğim olduğum gibi olan gerçek yüzüm. Bazıları tabi tanımadığı ve ön yargıyla yaklaştığı için bir başka yüzün var der.
Olduğum gibiyim. Ama her insana aynı yuzumu göstermem
Gerçek çünkü yalan söylemeyi ve rol yapmayı beceremem
Herkesin kimsenin bilmediği tarafları vardır buna farklı bi yüz denir mi emin değilim
Benim bir yüzüm varda karşımdakileri tanıyamıyorum klıktan kılığa giriyorlar
Gerçek tek bir yüzüm var içimden gelenleri direkt olarak söylüyorum, bu yüzden de çoğu insan bana düşman oluyor hatta adam yerine koymuyor.
Selamlar,
Kimse yoğurdum ekşi demez. Benim tek bir yüzüm var, ve her zaman doğru ve gerçekleri savunurum. Bu yüzden pek sevilmem.
Herkese her yüzümü göstermiyorum ikiyüzlülük değilde hak edene hak ettigi yuzumu gosteriyorum
Yalan: tek bir yüzüm var, doğru: yüzsüzüm ben. Ta ki doğrular arasından yalanımı görecek kişiye.
Tek 1yüzüm var sevdigim hiç kimseye karşi iki yüzlü olmam olamam sevmediklerimide hayatimda tutmamki 2 yüzlü hallerde olmayayim
İnsandan insana değişiyor
Gercek yuzumu ben de bulamadim
Biriyle idare ediyorum.
Bir çok maskem var, evet...
Etrafa gülümseyen maskem vardır benim...
3 4 tane var. Sıkıldıkça değiştiriyorum.
Yüzsüzüm ben
İçi dışı bir biriyim
Tek bir yüzüm var
Bir tane var
Bilmem senin var mı djsjaj
Tek tabiki
Senin var mı?
Gerçek yüzüm var
Neysem oyum..
birçok
Tek yüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?