Bilen var mı
Not: ben yapmicam bana yapılmasından korkuyorum. Lütfen ona göre yorum yapalım
Not: ben yapmicam bana yapılmasından korkuyorum. Lütfen ona göre yorum yapalım
Yapılamaz. Yapılabilir diyen varsa bana yapsın hadi bekliyorum. 3 gram zekanızla milleti kandırmaya kalkmayın.
Sana hakaret etmeden önce cahil olduğunu belirttiğin için teşekkür ederim. Şimdi bak beyin yoksunu cinlerle şeytanı bir tutamazsın çünkü biri direk olarak kötülüğü arzuluyor diğeri ise melekler gibi dini bir varlık. Senin anlamadığın nokta cinlerin hepsi kötü veya şeytan gibi kötülükleri arzulayan varlıklar değil Müslüman cinlerde var insanlar gibi iyiside var kötüsüde var. Konuştuğun kadar araştırsaydın Bu durumu @ptala anlatır gibi anlatmak zorunda bırakmazdın beni. Sen sen ol bilmediğin şeyler hakkında genelleme yapma tamamı raşiddd
@Cramm eee cinlere küfür edince dine mi küfür etmiş oluyoruz zeka özürlüye bak :D O zaman insanlara küfür edince de dine küfür etmiş oluyoruz öyle mi? Müslüman cinin olması ne alaka? Müslüman cine küfür edince dine mi küfür etmiş oluyoruz? Bu kadar zeka özürlü olup bu yaşa kadar nasıl geldiniz çok merak ediyorum.
@Cramm bak yine bir zeka özürlülük belirtisi gösterdin. Biz burada benim dine küfür etmediğimden söz ediyoruz. Dini yalanlamamdan değil. Ben kimsenin dinine küfür etmem. Konumuz yalanlamak değil konumuz küfür. Konuyu değiştirip yalanlamaya getirdin. Ya kıvırıyorsun ya da zeka özürlüsün artık hangisiyse.
Aptal herif. Başta cin varsa diyerek inanmadığını belirtip kurana ters düştün bunu kabullen öncelikle. Bir ikincisi cahil herif ben sana dine küfür ettin demedim dinin var olduğunu belirtiği bir varlığı önce inkar ettin sonra alayladın sonrada ne kadar cin varsa a... Diyerek küfür ettin demi. Yani hem inkar ettin üstüne alayladın üstünede küfür ederek dinin tıpkı melekler gibi belirtiği bir varlığa küfür ettin. Benim de demek istediğim şu ki inkar edebilirsin kendince alaylıyadabilirisn ama küfür edemezsin. Benim veya Müslümanların tıpkı melekler gibi inandığı, allahın yarattığı varlığa genelleme yaparak küfür edemezsin. Bu cümlemden sonra hayla da kendi düşünceni savunuyorsan sana daha fazla zamanımı ayırmayacağım, hayatında başarılar dilerim.
@Cramm Allahın yarattığı bir varlığa küfür edemezsin diyorsun. Sonra bana küfür ediyorsun. Kendi yazdığın cümlenin içinde kendinle çelişiyorsun. Bu kadar zekasız bir insan hayatımda görmemiştim. Çok zekasız insan gördüm ama aynı cümle içinde kendini çürütecek kadar zekasız olanını görüyorum. Sen bana küfür edebiliyorsan allahın yarattığı bir varlığa küfür etmekte sakınca yok demektir öyle değil mi? Bunu biraz düşün o yarım gram zekan ile
@Cramm allahın yarattığı bir canlıya küfür edemezsin diyip allahın yarattığı başka bir canlı olan bana küfür ederek ne kadar zeka özürlü bir yaratık olduğunu herkese gösterdin. Fazla uğraşma daha da batacaksın :d Eğer allahın yarattığı bir canlıya küfür edilemeyeceğini düşünüyorsan sadece cinlere meleklere değil insanlara da küfür etmemen gerekir. Ama bunu düşünemeyecek kadar düşük zekalısın işte :ddd
Ne çok boş yapmışsınız ya adagsjsldl
uzatmayın uzaktan büyü yapılabileceğini iddia eden varsa gelsin yapsın bana yoksa boş yapan sizsiniz. Uzaktan yakından sağdan soldan büyü diye bişey yoktur. Bunlara inananın kuş kadar aklı yoktur. Aksini iddia eden varsa hadi bana büyü yapsın bekliyorum
Bak canım ciğerim hayatım kuranda büyü var. Kişinin haberi olmadan da yapılabilir. Yapan kişi ile cin arasında bir bağ kurulur ve büyü yapılır. Bende zerre inanmak istemezdim, senide anlıyorum çok saçma geliyor ama var. Bunu kabullenmen lazım kabullenemiyorsan kuranda yazan bir bilgiyi inkkar ediyorsun demektir. Lütfen bu konuda anlaşalım Bi 10 satır daha tartışmayalım
@Cramm kimin cahil olduğu belli olmayan şeylere inanıyorsunuz. Büyü varsa göster birader yarım gram zekan varsa göster kanıtla. Hem gösteremiyorsun hem var diyorsun. Cehaletiniz paçalarınızdan akıyor resmen. Büyü varsa cinler varsa hadi gelsinler beni cezalandırsınlar. Onlara sürekli küfür ediyorum. Neden gelmiyorlar? Yarım gram zekanızla bunları bi düşünün isterseniz dicem ama düşünmek size uzak bi eylem işte :dd
Lan bak hakaret etmemek için zor tutuyorum kendime. Olm sen aptal mısın özürlü müsün nesin olm sen. Bu kurduğun cümlelerin farkında mısın. Ben büyücü müyüm ki büyü yapayım sana dingil. Benim cinlerim mi var göndereyim sana aptal. Onlar senin küfür etmenle mi gelecek dawar. Ne oldukları belli olmayan şey dediğin kuranda var olduğu açıkça belirtilen ve yapılmasının katiyen yasaklandığı bişey d0l israfı seni. Araştırmadan buradan kulaktan dolma bilgilerle konuşma. Çok mu gelsinler istiyorsun gir araştır nasıl çağırıldıklarını öğren. G0tün yemiyorsa git kıbledere köyü olayını araştır. Ya bursa ya da Çanakkaledeki mezarların birleşmesi olayını araştır. Hüddamın ne olduğu araştır. Buradan boş yapma erkek seni
Ya abi Bi salın ya varsayalim ki hiç sormadım tamammi kuzularım😂😂
Büyü uzaktan yapılır illa özel eşyası önemli değil, anne ismi senin ismin doğum tarihin yeterli, o şekilde büyü yapılan ve tuttuğunu çok duydum.
Resim de dahil
Cevap
7Cevap
Korkuyorsan çözümü basit?
Yani çözümü bu kadar basit bir durumdan korkmanın lüzumu yok
Yapılır da gerçek bir büyücüye denk gelme şansın oldukça düşük.
hayır. airdrop ve bluetooth ile yapilabilir fakat onun icin de yakınında olması gerekiyor
Anne adını bilmesi yeterli uzak yakın farketmez büyü fiziki bir şey değil 3 harflilerin görevlendirilmesiyle yapılan bir şey
1 resmin yeterli olur
Yapılır ben büyü yapıyorum
Yapıyor musun
@Berna34fkfkf büyü yapar mısın
Yardımcı olur musunuz
Kişinin üstünde büyü olup olmadığına bakabiliyor musunuz
Whirless büyü
Zaten uzaktan yapilmiyomu
Yapılır.
Yapılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?