Güncellemeler
+1 yıl
Garinti vermiş gibi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben Havas ilmi ogrencisiyim ve birçok tılsım yaptım şu ana kadar bugünde uyku bağlama yapıcam birisine büyü diye bir şey gerçekten var
Peki bunun günahı nedir
Şimdi Allah büyüyü yasaklamadı, yasaklasaydı dünyaya Harut ve Marut olmak üzere 2 meleği büyü öğretmeleri için göndermezdi, fakat günümüzde insanlar maalesefki bizim yapmamamız için cehennemden çıkamazsınız, kısmetiniz kapanır gibi şeyler söylerler fakat durum aslında böyle değil her insan iyi veya kötü ruhani varlıklardan yararlanmaya çalışabilir, ve bunu gizlice öğrenirler, artık ak büyü yapanlara bile (tedavi, Kısmet açma) gibi şeylerin bile çok büyük günah olduğunu söylüyorlar fakat ben inanmıyorum buna Allah insanlarıda gönderdi metafizik varlıkları da gönderdi fakat evet başkasının iradesi dışında birşeyler değiştirdiğimiz için yinede günah olduğu doğrudur fakat bence amaca göre günahta değişebilir..
Bende İlk bu işlere girince hep böyle düşünüyordum özellikle öğrendiğim kişiler bu şekilde anlatıyordu fakat şunu unutmuştum büyüyü gönderdi evet ama insanların mutluluğu için ama insanlar bunu kötüye kullandıktan sonra şirk oldu örnek vermek gerekirse şarap önceden haram değildi neyin günah olup olmadığını biz belirledik bu yüzden artık öyle diyen hocalara bile inanmıyorum büyü şirk bu kesin ama havas şirk diyemem tam olarak ama bence havas şirk olmuyorsa yinede dünyada en büyük günahların başında gelir
Merhaba size nereden ulaşabilirim
Buyu var tabi yeme icmeden fazla buyu yaptiriliyor
Hepsi dolandırıcı 😏
Yapilirsa ebeyin sarap canagini gorsursun
Ben yapıyorum zaten:)
Atesin bol olsun
Ahahaha
Bu ne
boş ver
Söylesene bende yaparım belki
Telegramdan bana yazan sendin dimi 30 Mart 00:40 ta
Evet benmişim