Eski sevgilim (1ay önce ayrıldık) Mardinli, ailesinden birinin ayırmak için daha önce büyü yaptırdığını anlatmıştı. 6 yıldır birbirimizi çok iyi tanıyoruz. 3 yıllık ilişkimiz vardı. Bu yaz istemeye geleceklerdi. Hiçbir sebebi yokken , Her şey yolundayken beni terk etti. Ama öyle karşıma geçip bana açıklama yaparak değil. Benden aniden nefret ederek konuşmaya başladı. Çok değişik bir insana dönüştü. Yanına gittim. Mesela gözleri normalde yeşil, o gün gri mavi gibiydi. Suratı farklıydı.
Benden ayrılmadan 2 gün önce çok korkunç bir rüya görmüştüm. Siyah bir gölge yanıma uzanmış, bedenimi kendine çekiyordu. Ben rüyamda onun farklı bir varlık olduğunu hissettim. Besmele çekerek uyandım. Lütfen gülmeyin alay etmeyin, delirmişim gibi davranmayın. Ben 1 aydır namaz kılmakta zorlanıyorum, her namazı bitirdikten sonra istemsizce ağlıyorum. Belki psikolojik bir şeydir ama bilgisi olan var mı? rüyamı yorumlayacak olan? ya da bana bir iki cümle söylecek biri
Benden ayrılmadan 2 gün önce çok korkunç bir rüya görmüştüm. Siyah bir gölge yanıma uzanmış, bedenimi kendine çekiyordu. Ben rüyamda onun farklı bir varlık olduğunu hissettim. Besmele çekerek uyandım. Lütfen gülmeyin alay etmeyin, delirmişim gibi davranmayın. Ben 1 aydır namaz kılmakta zorlanıyorum, her namazı bitirdikten sonra istemsizce ağlıyorum. Belki psikolojik bir şeydir ama bilgisi olan var mı? rüyamı yorumlayacak olan? ya da bana bir iki cümle söylecek biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer