Çoğu sohbetimde bir yandan düşüncelere dalmak ve bir yandan karşımdakini dinlemek yoruyor artık:/

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kıymetli birini dinliyorsam ânın kıymetini de bilip cidden o insanın gözlerinin içine dalarak dinlerim. Düşüncelere dalmam. Bunun için yalnız kalmalıyım veya pek de mühim biri olmamalı muhatabım. Ya da kıymetli biri beni dinleme moduna geçmeli ki kendimi anlatacak kadar dalmış olmalıyım..
Bir ara bu bende oldukça vardı ve artık sohbeti kaçırır olmuştum düşünmekten. Konuşulan konulara göre değişiyor benim için. Gerçek anlamda fazlaca önemsediğim ve beni üzen bir şeyse çok fazla dalıyorum. Dalıyorum ancak eskisi gibi konuşanı dinlemeyi kaçıracak kadar değil.
Cevap
12Cevap
Arkafonda hiç çalmaması gereken bir şarkı çalmaya başladıysa, evet.
Hayır genelde yalnızken ve müzik dinlediğimde düşüncelere dalıyorum
Yerine göre evet, cünkü o sohbetin geçmişte bir noktaya degindigi dönem aklıma gelebilir , bu sebeple düsüncelere dalabiliyor insan
Karşımdaki ne kadar değerliyse o kadar odaklanırim diğer türlü kaç tane beyazı var acaba diye karşımdakinin saçını saydığı mi bilirim 😂
Bunu yaparken karşı tarafı dinlemediğin belli olmasın diye her şeyi duymuş gibi konuşup bocalamak daha yorucu.. yaşayan herkes bilir bu anı
Anlatılan konu dikkatimi çekiyorsa dinlerim. Ama sıkıcı bir konuysa ilk dakikalardan kendimi başka diyarlarda bulurum
Dalıyorsan ya büyük derdin vardır ya sohbet sarmıyordur.
Evet çok dalarım. Ortamdan uzaklaşıyorum bayağı ve o sırada yapılan esprilere de gülemiyorum konuya hakim olamadığım için.
Bazen oluyor ama güzel düşünceler
Dalarım
Evet oluyor bende de.
Çok dikkatli dinlerim
Her zaman derin sohbet güzel olmaz tabi
Hayır sadece dinlemeye ve sohbete odaklanırım
sıkıcıysa sohbet evet olabilir
oluyor arada dikkat etmeye çalışıyorum
Dalmam ben cok konusuyorum zaten
genelde yalnızken dalarım düşüncelere
Bazen
Çok dalarım