AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buyur bakalım.
Tamam tamam okey hadi buyur :D
Sen bir itsin
Şaka yapıyorum profil resmin vardı ama tıkladım kaldirmissin
Karaktersiz de de rahatla madem 😂
Yok olm itlik değil mi insanların söylediklerinin tersini yapacam sen çok karakterli birisin kişiliğin oturmus. Ahirette bu büyük yalan yüzünden günahlarım ağır basar da cehenneme gidersem...
😂😂 bu senin seçimindi 😂
Ya zaten cennete gidip ne yapcam hep hacı hoca cehenneme gidecem ben Adriana Limadan tut marlyn monroe Carl sagan da vinci falan hep o tarafta. Cennet şimdi sıkıcı olur
Ben de aynı fikirdeyim inan 😂
Öbür tarafta da 57 tane huri var bi dk. Allah'ım bugün de verdiğin nimetler için şükür ederim. Belki fitre yerine fitne dağıtmış olabilirim belki cami cemaatinin ayakkabılarının yerini değiştirip kargaşa çıkarmış olabilirim zina yapmış helal lokma yememiş tesbih yerine iddia kuponu taşımış olabilirim sen bu kulunu affet diyecegim de benim bu saatten sonra cennete gitme oranım 0. Yarından tez spora başlıyip sigarayı bırakayim sağlıklı yaşayayim yani yasabildigim kadar uzun yasayayim
😂😂😂 aşırı mantıklı buldum seni bu dünyadan ne alsan kar artık 😂😂😂
Seytanin örnek insanıyım. Ebu Cehil ile birlikte cehennemde yanacam bir de nasıl yagciyim nasıl yagciyim zebanilere dur abi odunları ben taşıyım derim belki mutfakta iş verirler.
Sigorta da yapsınlar xhjs
Ahirette bize bu anı izletirken soğuk soğuk terleyecegimizden eminim. Şakaydı falan deriz de ins onlar da bize şaka yapmaz. Fırında 3 kişiyle basılıp biz sadece sakalasiyorduk deyip hamile kaldigi ortaya çıkan kadına döneriz
Ben deistim böyle bir inancım yok 😂 tanrımız buna kızıyorsa hiç şaka kaldırmıyor demektir 😂
Yok ya deistlik saçma. tanri yarattiysa bir amacı olmalı deizmde insanlarla iletişim kurmuyor diye biliyorum.
Deizm dinleri yok sayar ben dinleri kabul etmiyorum zaten
Neyse ya dinle ilgili tartışmayı düşünmüyorum :D
Bir yere varılmaz zaten cehennemde görüşürüz 👍😂🌼
Yok la şaka yapiyorum ben. Eğer bir sorun çıkmazsa benim yer cennet. Tamam suç fazla olabilir de isteyerek yanlış yapmam can yakmam beni tanıyan insanların tanıdığı en iyi insanım falan huriler için degil de dünyada da zaten buluyoz cennete gerek yok öyle doğru olan o olduğu için belki de nietzchenin dediği gibi birine iyilik yaparak önce kendimize iyilik yapmış sayiliyoruz vicdanimizi rahatlatarak bizim de o mesele kendime iyilik yapmayı seviyorumdur bu huy yüzünden canım olarak gorulebilirim bana göre zeka neyse
Ne kadar haklı buldum seni ha 😂 genelde haklı bulamam 😂😂 haklısın 😂
Beni haklı bulmakta haklısın. Vay be iki dakikada yürüttüm seni bana ben senin bildiğin erkeklerdenim o yüzden yürüyebilirsin
Yürümek bizde ata sporu olsa da pek tercih etmiyorum xhxjs nadiren iltifat edip bırakıyorum benim olayım bu djdkks
Birbirimize çok benziyoruz da benzemesek iyiydi. Ben zor kendime katlanıyorum. Yürümek ata sporuymus. Ataların Cengizhan herhalde. Ordusu dünyadaki kadınların 3te birine yürüdü
Kendi de yürüdü ya xhsj ölümsüzlüğü ararken kendini üremeye çalışırken buldu djxks genini dünyaya aktarırsa ölümsüz olacağına inanmış xjxkssk
Olay farklı aslında. Cengizhan Avrupa'nın zenginliginden habersiz. Yahudilerin Avrupa'yı tehlikeye sokmasınin Yahudilere büyük bir faydası olduğundan cengizhanin ordusuna haber uçmuş. Çayırlarda inek otlatip arpadan viski yapan Avrupa halkı bir anda dibinde patlayıcının gücünü keşfetmiş bir ordu bulmuş. Cengizhan başka yerlerde güç kaybedip Avrupa'dan çıktığı zaman da Avrupa halkı yahudilere kaymış diye okudum avrupanin Cengizhan yüzünden yahidlere saldırdığını biliyorum da konu tam böyle mi bilmiyorum. Gen aktarma ile de alakası yok. Askerleri motive etmek icindi olay
ben karaktersiz değilim valla ab
Onedio hahaha
Onedio olsa herkese sen süpersin mükemmelsin o bicimsin derdim. Onediodaki testlerden bir kişinin sen mal, beş para etmez itin tekisin diye sonuç aldığını görmedim hepsi lord kralice
Tamam :)
Trip mi atıyon ne diyon
Söylediklerine tamam dedim sadece niye trip atayım djdjd
Ne bilim olm gülmen lazımdı tamam ne
Profil resmim yok
Yap o zaman?
Et beni
Dene bakalım.
Kafan çok dağınık. Hiçbir şey huzur ve mutluluğu tam olarak vermiyor içinde sürekli bir huzursuzluk var
Mutsuz mu çıkmışım yani :D
Mutsuz değil de ne biliyim faks degilsen sürekli uykuda gibisin hayattan istediğin tadı alamiyon falan işte sağlıksız ruh hali her şeye sahip olsan bile bedende de az buçuk problem var
Tamam Yeter!
Gerçekler acıdır
Şeker tatlıdır. O zaman şeker yalandır