Yaşamımızın her döneminde mutlaka kendisini her fırsatta öven insanlarla karşılaşırız. Şimdi insanın kendisiyle övünmesi ara sıra olurda sürekli olan artık gına getiren bir durum oluşturur. Ben "yav he he" der geçerim 😅
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Her fırsatta kendisini övene karşı tutumunuz nedir?
Duymazdan ve görmezden geldiğim narsistler var ideal çözüm saymak fakat yok saymak. Ben de böyle yapıyor ve hepsini yok sayıyorum. Bir de bunların fazla saygıya alerjileri oluyor, saygılı davranınca iyice tuhaflaşıyorlar. Bunlara mis gibi nötr ve mesafeli olunur en iyi.
Bu konu ile alakalı bir eleştiri yapabilirim çünkü çok yakın bir zamanda bu tarz bir şey yaşadım karşımdaki kişiye artık bi raddeden sonra bunun hiç etik olmadığını söyledim çünkü sürekli her fırsatta kendini övdüğü için bunalma gelmişti Ve tabii ki bunu kabul etmedi ben de bu insanları gördükçe böyle bir insan olmaktan her fırsatta kaçınmaya çalışıyorum .. 𝗰̧𝘂̈𝗻𝗸𝘂̈ 𝗸𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝗻𝗶 𝗽𝗲𝗸 𝗰̧𝗼𝗸 𝘀𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗰̧𝗲𝘃𝗿𝗲𝘀𝗶𝗻𝗱𝗲 𝗮𝘇 𝘀𝗲𝘃𝗶𝗹𝗶𝗿 ✔︎
Sakasina kendini oven biri oldugu zaman gulup geciyorum bazen bende yapiyorum cunku ironi olarak. Ama her firsatta kendini oven biriyle ayni ortamdaysam yav hee hee sensin hee diyorum. Tahammulum yok boyle insanlara.
Ben her zaman kendimi övmem gerçekleri söylemek övmek mi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Maalesef zengin züppe şımarık playboy kılıklılar sabah akşam kendini övünce özgüvenli ilan edilirken kültürlü eğitimli kendini ifade edince övünüyormuş gibi telakki ediliyor...
Üstad olay aslında zümreden ziyade ( o da var katılıyorum) karakterle alakalı aslında zengin olup mütevazi olanda var yok değil tamamen kişinin karakterine özgü kalmış bir husus.