Diyelim ki loto yahut piyango vs her türlü şans oyunu. Tutturduğunuz bu gece yarına ne yapardınız ilk ya da yarını bekleyebilir miydiniz acaba 😂.
Güzel düşünceler bekliyorum.
Güzel düşünceler bekliyorum.
Paraya zerre kadar önem vermem. Bunun içinde oyunlar oynamam. Ama ahdim var. Olaki dediğin gibi para çıkarsa o parayla yapacağım tek şey bir hastaneye olması gereken tıbbi cihazları almak. Sadece düşen bilir. Zerresine dâhi dokunmam.
Cevap
5Cevap
Eşime söylerim ve beraber parayı alırız sonra çocuklar ile oturup konuşuruz ne yapalım ne edelim diye...
Uzun süre konuşmak gerek gibi sanki miktar da yazsaydım keşke 😅
Miktar ne olursa olsun para her türlü kısa sürede harcanır. Slacakta bir ev alsam 10 15 milyon ve miktara göre alınacaklar listesi değişiklikler gösterir. Uzun sürmez para harcama konusunu konuşmak 😅😏
Kendine ilk ne almak isterdin
Öyle ihtiyacım olan bir şey yok aklıma gelmedi bir sey
İş yerinde sevmediğim kim varsa sövüp işi bırakırım
😅 iyiymis
Bizim hayallerimiz bile fakir bee kardeşim o kadar parayı bile düşünemiyoruz 😅😅
Parayı almak için uyumazdım Sabah hemen eminönü ya da kadıköye gider paramı hesaba geçirtirdim
Sonra 😅 plan mı yapardın
Sonra ilk iş kira geliri olan iş yeri hanlar dükkanlar evler alırdım Sonra süper lüks bi yat ve araba sonrada Jakuzili köpüklü masajlı discotekli bi hayat yaşardım
Cuppa cuppa cuppa dıptıstı dıptıstı dıptısdı dup dup dup kop kop kop 😂😂
Degme keyfine olurdu 😂
Aynen Yatırımı severim Önce geliri sabitle sonra ye 😄😄
25 yaşındayım, bu yaşımda elime ilk defa güzel işe yarar miktarda para geçti, ve ben parayı nasıl harcayacagimi inan bilemedim. Hiç bu kadar param olmamıştı ki nerden bilebilirdim. Ama artık para yemede fena değilim.😀
Kebap yerdim shdjdjhdjd doğru söylemek gerekirse ev satın alırdim hemen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?