Aile & Toplum Sayısal loto vb. şans oyunu size çıksa ilk ne yapardınız? Ali_KSK Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yine hayallerimiz suya düştü ne olacak bu bizim bahtı kara halimiz😃 Sayısal loto vb. şans oyunu size çıksa ilk ne yapardınız? Cevapla Sayısal Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Amerikaya giderdim 0 0 Yorumla
Мелисса Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl Ev alırdım. 1 3 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Tipik bir kız stili😃 Yorumla Мелисса +1 yıl Başka ne yapayım? Ev araba alayım kalan para ile güzelce sorunsuz yaşarım. Lüks yaşama ihtiyaç duymadığım için o para yaşlılığa kadar yeter🙄 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Haklısın ya ben olsam bende aynısını yapardım emin ol aynı kafadanız, senin adın neden yabancı, yabancımısın yoksa 🙂 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla oynarken şuna yapacam diyorum onları ederdim ama Artık yardım edecem falan demeyeceğim cıkmıyor mesela çoksa yardım edecem diyorum yok cıkmıyor ama edecektim de artok kendime harcarım yardım bilmiyorum o anki durumumuza bağlı 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. 134 milyon devretmiş süper loto. Ama 3 ten fazla tutturamıyorum xDYarın yine yatırıcam. Ama namıssızlar numaraları ayarlıyorlarmış kimseye çıkmasın diye. İnsana hayal bile kurdurtmuyorlar 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Mustang alırdım 1 0 Yorumla