Kişilik & Karakter Peki sen hangisini tercih ediyorsun? lavinia62 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her daim heteroseksüel yapım vardı öyle de devam ediyorum hayatıma 👍 Peki sen hangisini tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
íвrαhím_kααn_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Demiseksüelim. (Bilmeyenler için biri ile aramda ciddi bir duygusal bağ olmadan, herhangi bir temas ilgimi çekmiyor.) 50 tane kız dizilse önüme, dönüp birine bile bakamıyorum maalesef. 0 3 Yorumla lavinia62 +1 yıl Abiii nedennnn!!! Yorumla íвrαhím_kααn_ +1 yıl Bunu ben seçmedim, ama memnunum açıkçası. Ağzının suyu akan abaza arkadaşlardan farklı hissettiriyor. Yorumla lavinia62 +1 yıl Haklısın 👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. heteroseksüelim sadece kadınlardan hoşlanıyorum ama LGBT destekliyorum 0 0 Yorumla
İzmir_pos Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl insanların ruh hali ve çevresi çok etkili bence bu konuda mantıklı birisi olunca zaten kendini buluyorsun. İcindeki duygularını dışarı çıkarr... 0 0 Yorumla