Gerçeği söyleyemiyorsa ve ben bu gerçeği aslında biliyorsam zaten çoktan gözümden düşer o kişi. Ne kadar üste de çıksa hiç bi şekilde gözüme giremez daha. Çünkü can çıkar huy çıkmaz. Gerçekleri bildiğim halde de yüzüme yalan söylüyorsa zaten o tamamen eğlence kaynağım olur artık. Umursamam ve tavrımı koyarım.
gerçekleri söylemeyi geçtim kem küm edip geçiştirmeye çalışıp onu da beceremeyenler de var. Ya yalan söylüyor ya bahane ortaya atıyor ya da kem küm ediyor.
Yüzüme karşı söylemiyor ise aptal ve korkak gözü ile bakarım. Yok abi ben susmam. İlla bir yerde lafımı sokar sonra hayatımdan def ederim. Yüzüme karşı konuşacak, konuşsun ben de bileyim. Haddini aşmış ise intikamım da mükemmel olur. Yaparken bana mı sormuş? Ortalığı ayağa kaldırırım illa ki. Hadi yiyor ise bir daha yalan söylesin. Hep bahane, hep yalan duymaktan vallahi bıktım ya. İnsan yorulur yalan söyler iken bunlarda oda yok. Yalan söyleyen birisi benim gözümden düşer ve soğurum.
Doğruyu söylesen de değişmiyor herkes doğruları kaldıramıyor. O kadar dürüstsün ki karşındakinin canını acıtıyorsun lafını işitmişilğim var :D bazen ise yalan söylemek ile suçlanıyorum. Karşımdaki yalancı olduğu için o dürüstçe bir şeyleri söyleyemiyor ya o söylemiyorsa kimse söyleyemez. :D Ya gel bana dürüstçe söyle yüzüme iyisiyle kötüsüyle ama kıvırıp kem küm etmeler yalan söylemeler insandan soğutuyor. Hayvanları o yüzden silerim yılanın bile sokacağını bilirsin işi ya sıkmak ya da sokmak ne geleceğini ne bekleyeceğini biliyorsun
Anlat anlat sen seversin yalanı mıydı neydi o söz ilk duyduğumda çok gülmüştüm hala da gülerim. 😅 Gerçekten sakinliğim ve sessizliğimle yerden yere vurduğum ve utandırdığım insanlar oldu. Bazen kıyametin kopması için kasırgaya gerek yoktur meltem esse yeter. 😎
Dalga geçerim net. Ki zaten tavırlarım bundan ibaret. Ama en olmadık anda ağzına lafı tıka tıka herkesin içinde rezilde ederim. En sevdiğim şey de budur. Kimsenin yüzüne söyleyemedikleri şeyi arkasından konuşmasınlar. herkes yerini bilsin
ben bazen canım yerine yatıp o an yaptığını adamın yüzüne başkası yapıyormuş gibi söylüyorum öyle olunca bir de bir hak veriyor bir gör gülmekten ağlarsın :D bazen öyle dalga geçiyorum ben de
valla ben yaptım. Müşteri abi kardeşiz ayağı yapıyor işi bedavaya yaptıracak başka bir işte de kazık atmaya çalıştı. Millete de kazık iş yapıyor 1 ise 10 istiyor. Bunların aynısını söyledim böyle karaktersizler var abi piyasayı bunlar bitiriyor diye vs vs adam oturup benle dertleşti hahaha oysa ki ondan bahsediyordum :D
onları dinliyorum.. sonra diyorum ki evet beni aptal olarak görüyor ki yalan söylüyor.. bahaneleri onu güçlü kıldığını sanıyor.. gülüp geçiyorum içimden ona notunu veriyorum orada daha da ağzıyla kuş tutsa anlamı yok
Ben gerçekleri bildikten sonra o istediği kadar yalan söylemeye devam etsin. Kırıcı olmamak adına sadece dinlerim. Yeri ve zamanı gelince de yüzüne vururum.
Şaşırıyorlar ne diyeceklerini bilmiyorlar 😀 Ani yakalamak en iyisi onlar ne diyeceklerini düşünürken sen konuşmaya devam ediyorsun ve yeni düşünecek şeyler ekliyorsun onlar için süper bir şey
bazı şeyleri nasıl söylersen söyle karşı illa ki kırılacaktır. İşten çıkardık seni demenin kırmadan demenin bir yolu yoktur ne kadar nazikte desen adamı kovuyorsun. O yüzden kırılacak da olsa doğruyu söylerim açık ve net ama düzgün bir üslupla
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yüzünüze gerçekleri söyleyebilecek cesareti olmayan insanların yüzünüze bakarak söylediği yalan ve bahanelere karşı tavrınız nedir?