Selamm,
Bu tarz insanlara karşı nasıl bir tavır sergilersiniz?

Selamm,
Bu tarz insanlara karşı nasıl bir tavır sergilersiniz?

Yanlış mı yalan ile örten bir insan zaten yanlışını kabul etmemiş demektir yanlışını kabul eden insan yalanı başvurmaz ki doğruyu söyler, üstelik böyle bir insan kendini eleştirmeyi kendi eleştirili doğrultusunda hareket etmeyi vicdanını rahatlatmayı bilir ama diğer türlü insanlar yalan söylemeyi kendine alışkanlık ve hobi edinen kişilerdir.
Kendi yazdığı ve kendi kurduğu senaryolarıyla baş başa bırakırım. Yalanlarıyla baş başa kalsın başkalarıyla uyduruk hikayelerine devam edebilir. Bilirim ayarımı.
Kendisini medeni cesaretinden dolayı tebrik ederdim. Bana yalan söylemek yürek değil, döt ister 🤭
Ben ne yapayım hıı ben ne yapayım :D kırayım mı o yalan yazan parmaklarını sfgdsd
Ne yalanı hocam ya? Biz de yalan olmaz. Her şeyi açıkça söyleyecek cesaretim vardır sjdfg
Sana demedim len sdfgsd yalancıya ne yapayım dedim :D
Heee ama öyle bi yazmışsın ki herkes yanlış anlar. Benim sitede bir namım var sjfg Şey yalanlarını dür bük öhöm öhöm jsjjsjs
Hahaha :D namını yesinler sfdgsd
Şöööyle bir o kişiyle olan bağımı gözden geçiririm, gerekirse de ilişkimizi sonlandırırım 🙄
Cevap
4Cevap
ben yalandan nefret ederim.. güven vermeyen ve yalancı insanlarla da hiç bir işim olmaz benim.
Hayatımdan çıkartıp yoluma bakıyorum. Boş insanlarla uğraşamam.
Yumruğu çakarım
Güven vermeyen samimiyetsiz insanlarla muhatap bile olmak istemem
O zaman ne yaptığını bilmeyen sorumsuz birisidir yazık onun hayatına
Emin olamıyorum. Sanırım yanlış yapılan konu ve yalanın rengi etkili bunda 🤷🏻♀️
Öyle insanlara saygım yok.
Uzaklaşırım en tehlikeli insan türü
Net terkederim birdaha görüşmemek üzere
Yalanlar yalanları dogurur
Inanir gibi yaparım icimden gülerim
mümkün olduğunca az muhatap olarak
Bağımı koparırım, uzaklaşırım.
Tavrım net olur uzak dururum