Size yalan söyleyen insanlara karşı tavrınız nedir? Ben hiç haz etmiyorum. Bir şeyi söylemek istemiyorsan söylemezsin olur biter. Yalana hiç gerek yok.

Size yalan söyleyen insanlara karşı tavrınız nedir? Ben hiç haz etmiyorum. Bir şeyi söylemek istemiyorsan söylemezsin olur biter. Yalana hiç gerek yok.

Kesinlikle öyle bende hiç hoşlanmam ama ben yine de sabırlı biriyim yalan söylediğini fark ettiğimde yüzüne karşı gülümseyerek sonuna kadar dinliyorum sonunda sakince laf sokup o ortamı ya ben terk ediyorum ya da o kişinin terk etmesini sağlıyorum
Hiç o kadar uğraşamam
İnsanların yalanlarını dinlemek komik oluyo bencee
Gerek yok ya o kadar uğraşmaya ben uğraşmam yani
Bana yalan söyleyen insanlara karşı tavrım genelde dinlerim anlamamış gibi yaparım bakalım daha ne kadar sürdürecek diye baktım devam ediyorsa bende uzun süredir anladığımı söylerim ve nedenini sorardım. eğer mantıklı bir açıklaması varsa zorunda kaldıysa mesafe koyardım ama bilerek söylediyse de bir daha iletişim kurmazdım öyle biriyle zaten. genel olarak da tavsiyem Yalan söyleyen biriyle karşılaştığınızda öncelikle sakinliğinizi koruyun. Öfke veya duygusal tepkiler vermek, durumu daha karmaşık hale getirebilir. Bazı insanlar yalan söylemeye zorlayıcı sebeplerle başvurabilir. Onların yerine kendinizi koymaya çalışarak neden yalan söylemiş olabileceğini anlamaya çalışın. zaten yalan söyleyen insanlarla başa çıkmak zorlayıcı olabilir ancak sizin tepkiniz ve yaklaşımınız, durumun seyrini belirleyebilir. Kendinizi ve duygusal refahınızı korumak önemlidir ve sağlıklı sınırlar koymak size yardımcı olacaktır.
Ben aptal taklidi yapıyorum aslında o belayla konuştuğunu farkettim bir şey demedim çünkü 2013de kararımı vermiştim karışmıcam çünkü beni kaale almadı diyelim uyarsam çocuk duyar beni öldürür o derece bu yüzden zaten tehdit etmişti ve şaka gibi bana bunu diyecekti biz çıkıyoruz haberi verecekti ki evine çağırdı ya da başka bir şey bilmiyorum
Yalan söylediğini hissedersem hiç bozmadan onu dinlerim ama onunla son konuşmam olur. Benim hayatımda böyle insanlara yer yok. Anında mesafe koyar uzaklaşırım
Hayatında olsa bile sözlerine dediklerine nasıl inanabilirsin ki her söyledi şeye doğru mu yalan mı söylüyor diye düşüneceksin bu sefer
Güven vermemişse sürekli öyle düşünürüm ki ben
Bir insanın bir yalanını yakalarsan bin doğrusunu sorgularsın 🙃 bir kez kurt düşmeye görsün
Yakalarsam direkt hayatımdan çıkar uğraşmam onla
İşte ben de onu diyorum tutmanın bir anlamı yok zaten 🙃
Aynı fikirdeyiz 😄
Hele şükür 🤣
En başından öyleydik ki kdkrr
Evet bunu anladığın için hele şükür dedim zaten 🤪
Cevap
9Cevap
Yalanını yakaladığım anda ona sergileyecek tavır aramak yerine hayatımdan çıkarıyorum.
Acımasız 😱
Ne acıyacam yalancıya? 😅
Olsun o da insan 🤪
https://youtu.be/2f4015PEFTc
İnsan olsaydı yalan söylemezdi
Ne peki 😱
Şeytaaan 😂
Bana da sende şeytan tüyü var diyorlar 😱
Diyenlerin problemi 😃
Yalancı mı diyorlar bu durumda bana 🤔
🤦🏼♀️ sus be
Gene bu laf 😒
Yalanını yüzüne vururum iletişimini keserim.
Hepsini s*ktir ettim hayatımdan.. Kim bilir kimin başını yakacaklar.. Artık onlar düşünsün.. 😄
Olmuyor ama böyle başkalarının başına sardiriyorsun 😱
Başkalarının benden daha huzurlu olmaya hakları yok.. 😄
Hahaha ben çektim onlar da çeksin diyorsun yani 🤣
Aynen öyle.. 😄
Bir tavrım yok "he he" deyip geçiyorum. Kimseyle de yalan söylediğini anlayacak kadar samimi olmak istemiyorum.
Yalnız mı kalmak istiyorsun 🤔
Evet kahvem ve kitaplarımla.
Yanına bir de Blues jazz ister insan 😱
Gülümseyerek dinlediğim bir dönem oldu.. doğrusunu bilirken hemde ne acı verici bir görüntü yazık.. diyorum öylesine
İnsanı canım yerine koymaya çalışmaktan başka bir şey değil
s. lak *
Öyle sandı😀
Var öyle tipler saçma geliyor uğraşasim gelmiyor
Bırak oynasın kumunda 😀
Almam ki bırakayım 🤣
😀
Sırf o yüzden arkadaşım ile görüşmeyi kestim. Kız beni 1 sene ayakta uyutmuş yalanlar ile.
Ben 6 yıllık en samimi arkadaşımı sildim bit hatası yüzünden 🙃 yeri geldiğinde insan silmeyi bilmeli insan sana ne yalan söylemişti 🤔
En iyisini yapmışsın benim de o kadar süreli var en yakın arkadaşım. O da hata yapıyor bana son zamanlarda kıyamıyorum uzun zamandır birlikteyiz diye ama bende sileceğim yakında. Yalan mevzusu çok uzun ya sınava hazırlık sürecinde birlikteydik. Geçmiş sınav sonucu olsun hayatı falan her konuda. Benden çekinmesine gerek yoktu. Bir sene ayakta uyuttu sinirlerim bozuldu gerçekten
Ooo ağzından çıkan her şey yalanmış en doğrusunu yapmışsın
Aynen ufak bir yalan olsa da çıkarırım bundan sonra
Sessizce defolup gitmesini söylerim ona hayatımda ki konumu hiç farketmez hemde hiç :)
kim olursa olsun direkt siler atarım diyorsun yani :)))
Eger yalan olduğunu biliyorsam bırakırım söylesin derim. Nereye kadar gideceğine bakarım. En son da her şeyi aciklar zaten bildiğimi söylerim. Ondan sonra iletişimimi keserim
Belki mecbur kalmıştır. Bilemeyiz.
https://www.youtube.com/embed/HgVhhJtuTjwhiç bir şey yapmıyorum özellikle de bu sitedeki sahtekar yüze gülen aşağılıklara karşı
Yalandan nefret ederim. Ve o kisiyi de hayatımda tutmam
Mesafe... oysa ben ne güzel affederdim seni, neden yalan söyledin ki kırgınlığı geçmiyor...
Mesafeli olur ve bir süre sonra hayatımdan çıkarırım. Yalana tahammülüm yok
Çok netim. Kim hangi konumda olduğu önemsiz: direkt hayatımdan çıkarıyorum…
Yalan uzerine ne denilebilir ki o dakikadan itibaren hayatimda yer edinmez.
O kadar sinirleniyorum ki yani o kadar sinirlenilir anca
Buz gibi olurum soğukluk girer ve ilişkimi keserim.
Hayatımda o kadar degerli insan yok acikcasi. Cogu kisi yalan soylese evet tepki alir ama zaten mesafeli olduğum birine mesafe koyamam ne hali varsa gorsun sadece bundan sonrası icin yardim vs etmem
Bir tavra girmiyorum.. Kendi bilir.
Biri tarafından kandırılırsam onunla ilişkimi keserim.
İnanmış gibi davranıp tutulurum 😒😒
Kandırdım diye havalara girmesini mi istiyorsun 😒
Napiyim inkar edicek nede olsa 😒😒
İnkar etmesi havalara sokmak anlamına mı geliyor 😒😒😒
Havaya sokmam 😂
İnanmış gibi yapınca ne olacak sanıyorsun 🤣
Napayım ne ne istiyosun 😂
Yüzüne tokat yapıştırır gibi yapıştır 🤪
Kanıt lazım 😂
Basit sorular sor yalan söylediği için illa ki bir noktada tezata düşecektir 🤔
yalan söylediğini anladığımı belli ediyorum
Nasıl belli ediyorsun 🤔
Yalanını yüzüne vurup yine de açıklamasını bekliyorum hangi yalanı söyleyecek diye 😂
Tapiki ama zor durumda olunca affediyorum onun dışında gereksiz yere yalan söylemek aptalca
Birdaha hiçbir şey lerine inanmam hayatımdan çıkarırım maruz kalmam
Toksik ve omurgasız insanlar olduklarını düşünüyorum
Nefret ederim, kim olduğu önemsiz.
Uzaklaşıyorum
Gözümden düşer, sinek yerine bile koymam.
Muhattap olmam
Pinokyo yaparım onu her söylediği yalan gelir
Kim olursa olsun bedelini öder
Hiç uğraşmadan iletişimi kesiyorum.
İnanmış gibi yaparım ben hep uğraşmamak için
İnanmış gibi yapmakta üstüme yok sayın hocam
Anlamamış gibi davranıp ilişiğimi keserim
Ses etmeden 4 adım geri
Etrafimdan uzaklastiririm
İğreniyorum
Kötü
Anında soğuyorum ne gerek vardı diyerek