Derdini, sıkıntını insanlara yansıtır mısın yoksa kendi halinde mi yaşarsın?
Bu naif şarkıyı da bırakıyorum buraya.😌
Bu naif şarkıyı da bırakıyorum buraya.😌
Selamlar,
Evet, genelde dertlerimi ve sıkıntılarımı paylaşmayı seven bir insan değilim. Olduğu kadar hep kendi içimde ve kendime dönük bir şekilde yaşarım. İnsanların samimiyetine çok fazla inanmıyorum. Çünkü günü geldiği zaman seni o derdin ile vurmaya çalışacaklardır.
İster istemez derdimi yansıtıyorum ama minicik hatta dalga geçerek...
Canım sıkkın görünmekten hiç haz etmiyorum.😕
Sen bana yansıt.🙄
Yansıtmaktan çekinmediğim tek insan olabilirsin.🙄
Dinlemekten bıkmadığım ve seve seve dinlediğim tek insan olabilirsin.🙄
Çoğu şeyi dert olarak bile görmüyorum. Sağlık olarak bir yerim acıdığında ancak zorlanıyorum, çünkü ufak acıya bile dayanamıyorum, sevmem. O zaman da ya direk ağrı kesici içerim ya da doktora gidiyorum. Onun dışında her şeyi halledebilirim.
Değişiyor genel manada konuşkan biri olsam da bazen insanların dinlemesinin beni rahatlamadığı sorunlarım oluyor. Onları kendi kendime geçirmek istiyorum. Tembellik edip kendimle kalmak istiyorum.
Teşekkürler 💃
Rica ederiim.💃
Cevap
17Cevap
Kendi halinde biri olarak derdimde benimle birlikte yuvarlanıp gider..
Ben kendi halimde kimseye bulaşmadan, sinirimi kimseden çıkartmadan sessiz sessiz yaşarım 😳
Kendim yaşarım, kendim çözerim.
Evet genelde kimseye anlatmıyorum
Günlük hayatımda kimseye yansıtmam. Yansıtmamaya çalışırım. Sonra herkes bana gıcık oluyor. İçime attıkça da çıldırıyorum, gelip buralarda yazıyorum. Ama sonra burada da gıcık oluyorlar sanırım. Her türlü içime atmam lazım galiba
Deryadil biri olarak kolay kolay kimseye yansıtmam eğer yansıtıyorsam da bioere yansıtırım o kişiye...
Geceleri sessiz hıçkırıklarım benim dinleyenlerdir... @sssicaksutlukahvem
Ya sen?
Bu arada şarkının ismi nedir açılmadı da bende uygulanmadan dolayı olsa gerek 🙁
Soru sorduk ama😑
Neyse Sen bilirsin.
Dertlerimi kendi halimde yaşarım. Sorunlarımı dışarı yansıtmak pek benlik değil. Çünkü dışarı yansıttığımda çözüm bulmam daha da zorlaşıyor. Bu yüzden içimde yaşarım hemen hepsini ☾
Hiçbirinize değil kırgınlığım dargınlığım derken nilipekçiğim bu hayata da onlar küstürmedi mi? kendi halinde bir derdi nasıl açabilir ki insan :D
Zor zamanlarım oldu ve kendi içimde yaşadım çok şükür atlattım. Şimdi ise çok detaya girmeden de olsa güvendiğim insanlarla derdimi paylaşabiliyorum.
Ben kendi halimdeyim ya da öyle olmak zorunda hissediyorum , anlatmak istediğimde çok ciddiye alınmıyor bu da beni kapatıyor.
Yansitirim ama kimse umursamaz. O yuzde yalniz yuzlesmek zorunda kalirim
Derdimi kimseye açmam genelde kendi sorunlarımı kendim çözmeyi tercih ederim
hayır, samimiyetine güvendiğim kişilere yansıtırım neden sadece ben üzülüyorum o da üzülsün.
İnsanlara yansıtsam bile umurlarında olmuyor o yüzden kendi halimde yaşamak en güzeli
Genelde evet
Bu arada çoğu erkek için geçerlidir
Erkekler yalnızdır
Aslında dertlerimi paylaşıyormuş gibi görünüp hiç paylaşmıyorum
Bayılıyorum bu şarkıya 🌺
Ben deeğ.❤️😌
Derdimi kendim hallederim çünkü dinleyecek kimse yok anlattığım insanlarda ters cevap verirse daha çok kirilmaktan korkuyorum
Çok özelimi kendim yaşarım. Ufak tefek şeyler anlatıyorum
Dertler yaşanmaz çekilir. Çekmek istemeyen olursa 9.90'a çözüm sunarım
Kendi başına yaşamak daha iyi... insanoğlu illa bir yerde patlak veriyor.. onun için güven olmaz.
Derdi veren Allah huzur verende Allah kimse derdiyle başbaşa değildir ki.
Çok kötü durumdaysam yansıtırım ama normalde kendi içimde
kendi içinde yaşamaktan başka seçeneğim yok
Ben , duvar , koltuk , sehpa , kopegım falan
Kendi halimde yaşarımm..
Benim çok belli oluyor her halimden
Evet elimden geldikçe
Genelde öyle yaşadım
Eriyip bitsem de kimsenin ruhu duymaz hiç
Yansıtırım ben üzgünsem herkes üzülsün
İçimde hallederim. Kimseye yansıtmam
Kendi halimde odamda yalnız başıma yaşarım.
Kesinlikle evet
Evet
Kendi icimde yaşarım anlatmam nadirdir
kendi halimde
Evet kendi halimde
Hep kendi içimde o yüzden içim yangın yeri
Herseyi kendi icimde icimde genelde
kendi kendime halletmek en güzelli
Dertlerim bana özel
Evet
Evettt
Derdim olamaz