Güzel bir söz okumuştum yıllar önce. Hayata pembe gözlüklerle bakan insan da siyah gözlüklerle bakan insan kadar yanılmıştır ama daha mutlu yaşar. Sen hayata pembe gözlüklerle mi bakarsın, siyah gözlüklerle mi?
Siyah. Benim rengimdir. Boş yere zaten kara olan dünyaya pembe gözlükle bakıp mış gibi yaparak kendimi kandırmayı sevmiyorum. Siyah olsun gerçek olsun diyenlerdenim. Hayatın gerçekleri siyahtır ne yazık ki. Eğer bir gözlükle bakmayacak olursak zaten siyah görürüz hayatı. Toz pembe hayaller, toz pembe gözlükler bana göre değil. Sonra pembesi gidiyor,, tozu kalıyor bize.. Şarkı sözü koyalım, severiz..
Kırmızı ile.. 😀 Hayatın tek bir renk oldugunu düşünmüyorum. Rengarenk oldugunu ve nerden bakmak istersek o renkte göründüğünü düşünüyorum. Her zaman karamsar ve her zaman polyanna değilim. Ama genel olarak pozitifim. Güzel şeylere daha fazla odaklıyım.. Bi çok olumsuzluklarla mücadele ettiğim halde ümitlerim hiç tükenmiyor.
Siyah gözlükle bakıp sonra da içinde ki minik eğlenceyi arayan kişi benim sanırım. Herseyin en guzelini istiyorum ama kendim bi adim atmıyorum. Kötü bir özellkk