Güzellik & Bakım Gözleriniz ne renk ve memnun musunuz? eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Başlatıyorum ben pempe😝 Güncellemeler+1 yıl Espriks yapmış olabilirim siz gerçeği söyleyin 😂 Gözleriniz ne renk ve memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Gözlerim mavi renk ve mutluyum 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Memnunum. 😁 1 6 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Gözlerin çok güzel knk gerçekten Yorumla külllkedisi +1 yıl Teşekkür ederim seninde güzel Yorumla pessimistiic07 +1 yıl Masallah Yorumla Behlül-Haznedar +1 yıl Gözlerin zengin mavisine benziyor Yorumla külllkedisi +1 yıl Zengin mavisi nasıl oluyor bemce behlül mavisine benziyor🤣 Yorumla Behlül-Haznedar +1 yıl @kulllkedisi mantıklı Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Bir çift yosun yeşili göz için dünyaları yakmıştık zamanında!!!Normal şartlarda kahverengi, güneş ışığında az biraz ela sanki 0 0 Yorumla
semm_usa Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Ela veya kahve sanırım 😀bir önemi yok ya böyle kalabilir 😁 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benim için gözlerimin görmesi yeterli memnun olmak için ela rengi sanki rengi çok önemli bir şey 0 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ela göz rengine düşüyorum fakat benimki kahve maalesef.. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beyaz bulutlar üstünde iki kahve çekirdeği gözlerim 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. kahve dıyen de var ela dıyen de var ben de tam anlayamadım 0 0 Yorumla
Bhr14 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ela mı desem yeşil mi desem bilemiyorum. Her renk var içerisinde seviyorum göz rengimi ☺️ 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Koyu kahverengiBayılıyorum gözlerime 2 6 Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl Hani sıyaktı Yorumla BubiiBubii +1 yıl Siyah gibi görünüyor koyuluğundan dolayı Yorumla BubiiBubii +1 yıl Hem tamamen siyah göz yokturdur bence. Olsa ürkütücü durur. Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl 😁😁anladım senin gözlerinde güzel cidden maşallah Yorumla BubiiBubii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl 😊😊😊ricaederim saygılarımla Yorumla
oguzzz35 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Koyu kahve memnumum ışıktan az etkileniyor gece 🌃 net görüyor iyi bence 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Kahverengi sıkıntı yok Allah yapısı 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Koyu kahve. Memnunum evet, seviyorum gözlerimi 0 0 Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Yeşil olmasını isterdim ama maalesef turuncu 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Gözlerim yeşil memnunum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açık kahve , zararını görmedim 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kahve. kahve sevdiğim için memnunum 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Yeşil memnunum 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Sana ne lazım 0 1 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Ne veriym ablama Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Zengin mavisi 0 1 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Ay behlülcüm Yorumla
Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çiğköfte sarısı 0 2 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Hııa Yorumla eLzaa123 +1 yıl 😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gözlerim kırmızı 👀 0 6 Yorumla eLzaa123 +1 yıl 👁 Yorumla Boavistaa +1 yıl Diğer gözün nerede Yorumla eLzaa123 +1 yıl Cbime koydm 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Cebin nerede :D Yorumla eLzaa123 +1 yıl DaĞa kaçmışshsh Yorumla Boavistaa +1 yıl Devam edeyim mi şjdj Yorumla
Hayatzzzzor Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl mavi mavi masmaviiiievet memnunum 0 1 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Maşallah aşko Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kahve memnunum 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Memnunum kahverengi 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 341 cevap paylaştı. Yeşil/mavi 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Siyah, memnunum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. elamsı 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kahverengi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gözlerim mavi renk ve mutluyum
Memnunum. 😁
Gözlerin çok güzel knk gerçekten
Teşekkür ederim seninde güzel
Masallah
Gözlerin zengin mavisine benziyor
Zengin mavisi nasıl oluyor bemce behlül mavisine benziyor🤣
@kulllkedisi mantıklı
Bir çift yosun yeşili göz için dünyaları yakmıştık zamanında!!!
Normal şartlarda kahverengi, güneş ışığında az biraz ela sanki
Ela veya kahve sanırım 😀bir önemi yok ya böyle kalabilir 😁
Benim için gözlerimin görmesi yeterli memnun olmak için ela rengi sanki rengi çok önemli bir şey
Ela göz rengine düşüyorum fakat benimki kahve maalesef..
Beyaz bulutlar üstünde iki kahve çekirdeği gözlerim
kahve dıyen de var ela dıyen de var ben de tam anlayamadım
Ela mı desem yeşil mi desem bilemiyorum. Her renk var içerisinde seviyorum göz rengimi ☺️
Koyu kahverengi
Bayılıyorum gözlerime
Hani sıyaktı
Siyah gibi görünüyor koyuluğundan dolayı
Hem tamamen siyah göz yokturdur bence. Olsa ürkütücü durur.
😁😁anladım senin gözlerinde güzel cidden maşallah
Teşekkür ederim
😊😊😊ricaederim saygılarımla
Koyu kahve memnumum ışıktan az etkileniyor gece 🌃 net görüyor iyi bence
Kahverengi sıkıntı yok Allah yapısı
Koyu kahve. Memnunum evet, seviyorum gözlerimi
Yeşil olmasını isterdim ama maalesef turuncu
Ela ve memnunum
Gözlerim yeşil memnunum
Kahverengi renginde ben memnunum
Açık kahve , zararını görmedim
Açık kahverengi