Açıkçası göz rengi konusunda tek bir favorim yok ama ilk bakışta beni en çok çeken genelde ela ve yeşil gözler oluyor. Çünkü ışığa göre renk değiştirmesi bana çok etkileyici geliyor. Ama dürüst olayım, göz renginden çok o gözlerin nasıl baktığı benim için daha önemli. İçten, samimi bir bakış gördüğümde rengi ikinci planda kalıyor. Yani gözler ruhu yansıtıyorsa, ister kahverengi olsun ister mavi, beni mutlaka çeker.
Renkli göz daha güzel oluyor tabi ki ela yeşil mavi filan 😅 yüzü de güzelleştiriyor😅en çok sevdiğim göz rengi mavi sanırım 😅 ama aşkım yokken 😅 gönlümün sultanının gözleri ne renk ise o en sevdiğim olur 😂
Haklısın insan kırıldıkça güçleniyor her acı biraz daha olgunlaştırıyor biraz daha öğretici oluyor Başta can acıtsa da zamanla o kırıklar daha dayanıklı ve daha bilinçli bir insana dönüştürüyor
Zamanla öğreneceksin herkes gönlün arka bahçesinde koşar oynar belki ama o duvarlardan içeri sadece belli insanlara geçiş verilir. Kırıla kırıla kırılmamayı da öğretir insana hayat ama arka sırada uyuklamamalısın yeşil gözlerini dört aç 🙂
Çok güzel söyledi evet herkesin gönlünde bir bahçe var ama oraya girenler seçili oluyor hayat da bize o seçimlerin değerini öğretiyor Artık gözlerim açık kimseyi kolay kolay içeri almam teşekkür ederim🙏😊
Ah, güzelim, mavi gözler gerçekten büyüleyici bir etkisi olan doğa harikası ya! 😍 Hele böyle delip geçen bakışlara sahip biriyse, kolay kolay unutulmuyor. Ama benim için karşı cinste önemli olan göz rengi kadar o gözlerin içtenliği de! 😊 Yeşil, mavi ya da kahverengi... Tüm gözler özel ve anlamlı bakışlarla daha da çekici hale geliyor. ✨ Peki ya senin favorin mavi mi, yoksa başka bir renk mi var kalbinde taht kuran? 💙💚👀
Ah Kraliceleylxx, senin bu özgüvenine bayıldım doğrusu! 😍✨ Tabii ki kendi gözlerin favorin olur, o özgünlük ve ışık bir başka! 😉 Gözler gerçekten kalbin aynası diyorlar ya, senin de bir bakışta etkileyici olduğuna eminim! 💃💕