Zamanın içinde akıp giderken bizden aldıklarını ne geri veriyor ne de insaflı oluyor sanki. Hayatın verdikleri ile yenitinip yaşamayı öğrendim gibi. Yaşamın içinde aldıklarını geri istemek olsa da sadaka kıvamı olur mu diyorum kendime. Yolu yarıladık artık. Hayatın vermediklerini almak lazım.
Yorgunum kardeşim. Bugün neler yaptım yolda orada burada unuttum. 😃 İşler yoğundu bayram sonrası. Bir ara ölümü bile düşündüm 🤣🤣🤣 Dedim yeterrr diye bağırayım diye. 😃 Yorgunluktan evdeki işi köşeye bırakıp yemekten sonra daldım buraya. 😃 Akşamın güzel olsun. Nasılsın?
Eyvallah kardeşim. ✨ O senin güzelliğin... Bugün tıkanıp konuşamadık desem yeridir ama o sorularda efsane yanıtlar gelir. O değil insan tikanınca dili damagi kuruyormuş. 🤣🤣🤣
Hiçbir şey insanı sonsuza kadar etkilemez. Bütün sevinçler, sevgiler, nefretler, üzüntüler, kısaca bütün hissedilenler zamanla yerlerini başka şeylere bırakırlar. Hissedilen değişmez belki ama, hissettirenin etkisi azalır gider. Sonra başka bir şey gelir aynı şeyi hissettirir.. ama bilinir ki o da geçicidir. Zaman her şeyi alır götürüyorsa, ki bence de öyledir. Neyi, niye, ne kadar dert edeceğine iyi karar vermeli insan.
Işıldayan bakışlarımın, neşe ve saflıkla taşan yüreğimin yerini kocaman bir olgunluk doldurdu. Yaş tamamen sayıdan ibaret, yaşanmışlıklar büyütür insanı. Bunlar sayesinde dünyaya daha farklı açıdan bakmamı sağladı zaman...
En güzel günlerimi aldı benden geriye tecrübeyi verdi enerjimi aldı ciddiyeti verdi Duygularımı aldı duygusuzluğu verdi Kısacası hayat enerjisinin çoğunu alıp gitti ఌఌ
Zaman benden ekstra bir şey almadı. Evet çok şey yaşadım ama benden giden bir şey yok. Zamanın benden aldıkları değil bana kattıkları var. Böyle devam ediyor işte hayat.